Poptávám výstavbu skleníku
Chci se zeptat kolik by stál skleník 4m šířka 6 délka a 2,5 výška. Střecha by měla být rovná s mírným spádem na jednu stranu….díky za info.
Dodávky AdBlue do vozidel ČP
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky produktu AdBlue do provozoven zadavatele.
Hygienické potřeby III
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky papírových ručníků, včetně zásobníků, ubrousků na základě dílčích objednávek po dobu 2 let.
Nálepky bianco - kotouče
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky bianco nálepek (nepotištěných) na kotouči.
Poptávám nakládací sůl v pytlích
Poptávám dusitanovou nakládací sůl v pytlích 40x25 kg , zajímá mě cena včetně dodání na adresu. Děkuji
Dodávanie pekárenských výrobkov do ŠJ
Výzva na predloženie ponuky Predmetom obstarávania je dodávanie pekárskych výrobkov do školskej jedálen, na Račianskej ulici 105, v Bratislave. Dodávanie sa bude uskutočňovať na základe objednávky. /mailom, telefonicky/ Vybraný bude 1 uchádzač s najnižšou cenovou ponukou. Vybraný uchádzač pripraví návrh rámcovej dohody na 12 mesiacov.
Rukavice kožené
Nákup rukavic kožených dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách SpMO 11372/2023-551200.
Dodávanie pekárenských výrobkov do ŠJ
Predmetom obstarávania je dodávanie pekárenských výrobkov / dodanie, vyloženie/ podľa objednávok do školskej jedálne na Račianskej 105, v Bratislave.
Poptávám kleštiny 50/160
Dobrý den, poptávám kleštiny 50/160 v rozměrech 3ks - 4500, 3ks - 6500, 3ks - 4000, 6ks - 3000. Děkuji
OVZ/010/3/2023 Dodávky svařovacího drátu pro robotické svařování typu G4Si1
Dodávky svařovacího drátu pro robotické svařování typu G4Si1
Překlenovací dodávka kancelářského papíru 2023 II
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru formátu A4 a A3 dle specifikace, která je uvedena v čl. 3.1 Zadávací dokumentace. Poptávané počty jednotlivých položek předmětu Veřejné zakázky jsou ve struktuře podle požadavků Pověřujících zadavatelů uvedeny v tabulce dle čl. 3.2 Zadávací dokumentace.
Jednorázové menstruační vložky
Předmětem VZ je dodávka 6 000 000 ks jednorázových menstruačních vložek (dále jen „vložky“). Jedná se o nezbytnou dodávku pro humanitární pomoc za účelem zajištění základního hygienického standardu v krizové situaci nebo výpadku výrobních či distribučních kapacit.
Zubné kefky
Inštruktážna pomôcka v rámci nácviku správnej techniky čistenia zubov na podujatí deň pre vaše zdravie.
Dodávanie zeleniny a ovocia do ŠJ
Predmetom obstarávania je dodávanie ovocia a zeleniny do školskej jedálne, Račianska 105, v Bratislave Dodávanie sa bude uskutočňovať na základe objednávok. Vybraný bude 1 uchádzač s najnižšou cenou. Úspešný uchádzač bezodkladne po oznámení výsledku verejného obstarávania predloží návrh rámcovej dohody.
Mlieko a mliečne výrobky
Mlieko a mliečne výrobky
Dynamický nákupný systém na dodávky potravín, nápojov a príbuzných produktov
Predmetom zákaziek zadávaných v zriadenom dynamickom nákupnom systéme bude dodávka potravín, nápojov a príbuzných produktov vrátane ich doručenia na určené miesta dodania. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky, jeho presný rozsah, ako aj ostatné doplňujúce informácie budú uvedené v jednotlivých výzvach v rámci zriadeného dynamického nákupného ...
Obnova zvislého dopravného značenia na miestnych komunikáciách v meste Galanta
Predmetom obstarávania sú práce na zvislom dopravnom značení miestnych komunikácií a ich súčastí podľa pokynov správcu. Pre účely tejto súťaže sa miestnymi komunikáciami rozumejú všeobecne prístupné a užívané ulice, cesty a priestranstvá, ktoré slúžia miestnej doprave a sú zaradené do siete miestnych komunikácií. Mesto Galanta ako vlastník a ...
Čerstvé mäso
Predmetom zákazky je obstaranie potravín v rozsahu CPV- 032-Obilniny, zemiaky, zelenina, ovocie a orechy, 033- Farmárske, poľovnícke a rybolovné produkty, 15 - Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty vrátane služieb spojených s ich dodávkou pre verejného obstarávateľa Ústav na výkon väzby a Ústav na výkon trestu odňatia slobody Košice s ...
DNS - Kancelárske potreby
Predmetom zákazky je vytvorenie DNS ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodávanie bežne dostupných kancelárskych potrieb, podľa dostupnosti jednotlivých tovarov. Podrobná špecifikácia a termín dodania budú obsahom konkrétnej výzvy podľa aktuálnych požiadaviek DPB, a.s.
Čerstvé vajcia
Predmetom zákazky je opakované dodávanie potravín pre materské školy v meste Prievidza. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky".
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom obstarávania je dodanie potravín potrebných na prípravu stravy.
Nálepky pro poštovní provoz - archy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nepotištěných i potištěných nálepek na archu. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 12 měsíců.
Nepředtištěný tabelační papír pro potisk v jehličkových tiskárnách
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nepředtištěného tabelačního papíru pro potisk v jehličkových tiskárnách, a to včetně dopravy, balení a manipulace v místě plnění.
Dezinfekční přípravky k manuální dekontaminaci zdravotnických prostředků
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dezinfekčních přípravků, které slouží k dekontaminaci a dezinfekci zdravotnických prostředků včetně chirurgického instrumentária a endoskopických přístrojů.
Dodávky dezinfekce
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky desinfekce splňujících minimální technické podmínky stanovené v zadávací dokumentaci. Podrobně jsou potom veškeré technické parametry a jakostní a funkční a množstevní požadavky na jednotlivé dodávky zadavatelem specifikovány ve „Formuláři technické specifikace dodávek“, který je přílohou ZP.