Predmety osobnej starostlivosti 2
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky čistiacich čistiacich prostriedkov a hygienického materiálu pre potreby Ministerstva dopravy Slovenskej republiky, vrátane služieb spojených s ich dodaním do miesta vykládky (preprava) a vykládky v mieste jeho určenia (Námestia slobody č. 6, 810 05 Bratislava). Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený ...
Koreniny a špeciálne potraviny
Predmetom zákazky je nákup a dodávanie korenín a špeciálnych potravín, konzervovaného ovocia a zeleniny, rýb a strukovín, mrazených potravín, rýb a strukovín, čerstvého ovocia a zeleniny pre Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.
Nákup a dodanie kancelárskych potrieb
Nákup a dodanie kancelárskych potrieb na základe vzájomne odsúhlaseného položkového zoznamu produktov a cien. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v prílohe č. 1 tejto Výzvy.
Vlajky, zástavy, stuhy
Požadujeme zabezpečiť dodávku vlajok, zástav, stúh príp. iného bližšie nešpecifikovaného tovaru pre protokolárne účely.
Polep interiéru tramvají antigraffiti fólií nebo aplikace nástřiku do interiéru tramvají
Předmětem tohoto zadávacího řízení je výběr dodavatele a uzavření smlouvy na dodávku a polep interiéru tramvají antigraffiti fólií, závazný vzor které tvoří přílohu č. 2 zadávací dokumentace (dále jen „závazný vzor smlouvy 1“), a dále výběr dodavatele a uzavření smlouvy na provedení antigraffiti nástřiku nebo nátěru tramvají, závazný vzor které ...
DNS pro dodávky potravin
Technická univerzita v Liberci (dále jen „zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na dodávky potravin a dalších produktů (dále jen „DNS“) dle § 138 a násl. zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“).
Náplně do tiskáren - FN Olomouc
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a barvících pásek do tiskáren používaných ve Fakultní nemocnici Olomouc.
Dodávky kancelářských potřeb 2023 - 2025
Dodávka kancelářských potřeb pro resortní organizace centrálního zadavatele uvedené v příloze č. 1 ZD v předpokládaném objemu a rozsahu specifikovaných ZD a jejími přílohami na období 2 let.
Poskytování tiskových služeb
Předmětem zakázky je pronájem 63 kusů tiskáren a multifunkčních zařízení, včetně dodávek spotřebního materiálu, kompletního servisu, dopravy do místa plnění dále také dodání, instalace a nastavení systému pro zabezpečený tisk, včetně příslušných licencí a zaškolení, dodávek xerografického papíru a dále náklady na případné stěhování/přemístění ...
Kľúčový systém
Predmetom zákazky je záväzok predávajúceho dodať kupujúcemu cylindrické vložky, k nim prislúchajúce kľúče a odplatne previesť na kupujúceho vlastnícke právo k týmto hnuteľným veciam podľa špecifikácie v Prílohe č. 1 zmluvy
Potraviny
Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávok rôznych potravinových výrobkov podľa priloženého rozpisu, ktorý je ako príloha k súťažným podkladom.
Mrazené výrobky
Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávok mrazených výrobkov.
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávok mlieka a mliečnych výrobkov
Mäsové výrobky
Mäsové výrobky
Čerstvé a mrazené mäso
čerstvé a mrazené mäso
Chlieb, pečivo
Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávok čerstvého chleba a ostatných pekárskych výrobkov .
Poptávám sirup na slazení
Sháním sirup místo cukru, jsem diabetik a nevím co mi pomůže a neublíží.Děkuji za radu.
Značenie cykloturistických trás Tokaj a Medzibodrožia
Predmetom zákazky je realizácia značenia na cykloturistických trasách v Tokajskom regióne a Medzibodroží, a to v zmysle realizovaného pasportu cyklotrás Košického kraja v celkovom rozsahu 134,5 km.
Informačná hliníková tabuľka s farebným popisom na rodinný dom
Predmetom zákazky je priebežné dodanie nového tovaru, a to informačných hliníkových tabuliek s farebným popisom alebo s farebnou grafikou na rodinné domy (ako popisné číslo domu).
Dodávka potravín pre zariadenia školského stravovania vrátane dopravy a doručenia na miesto určenia
Predmetom tejto zákazky je dodávka potravín pre zariadenia školského stravovania vrátane dopravy a doručenia na miesto určenia podľa špecifikácii, ktoré sú bližšie uvedené v prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky (ďalej len Opis predmetu zákazky). Verejné obstarávanie je rozdelené na päť (5) častí. Uchádzač môže predložiť ponuku na akýkoľvek ...
Zabezpečenie dodávky ovocia a zeleniny pre Špecializované zariadenie Tereza
Predmetom zákazky je pravidelné zabezpečovanie dodávok ovocia a zeleniny vrátane dopravy na určené miesto a vyloženie tovaru na určené miesto podľa priloženej špecifikácie (príloha č. 1 Výzvy).
Ovocie, zelenina a zemiaky
Predmetom zákazky je pravidelné zabezpečovanie dodávok potravín spojených s ich dodávkou pre verejného obstarávateľa Ústav na výkon trestu odňatia slobody Nitra-Chrenová s použitím dynamického nákupného systému postupom užšej súťaže v rozsahu skupín 033- Farmárske, poľovnícke a rybolovné produkty, 15 - Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty.
Kliprámy
Predmetom zákazky je dodávka klip rámov.
Nákup spotrebného materiálu na vybavenie hasičských vozidiel
Predmetom tejto zákazky je zabezpečenie nákupu rôzneho náradia, železiarskeho materiálu a pod..
Vodorovné a zvislé dopravné značenie
Predmetom je zabezpečenie dopravného značenia spojené s dodávkou, montážou, demontážou, opravou zvislého dopravného značenia a dopravných zariadení, realizáciou vodorovného dopravného značenia, prenájmom dočasného dopravného značenia na komunikáciách v Mestskej časti Bratislava Podunajské Biskupice v lokalitách Medzi jarkami, Dolné hony, Pôvodná ...