Jednorazové kuchynské zariadenie, vybavenie a obaly
Predmetom zákazky je dodanie rôznych druhov jednorazových kuchynských zariadení, obalov a vybavenia pre potreby Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.
Doplnění výstroje pro Městskou policii Plzeň 2023-2024
Předmětem této veřejné zakázky je nákup jednotlivých částí výstroje pro strážníky Městské policie Plzeň v období 2023 - 2024, které nebyly vysoutěženy v předcházejícím zadávacím řízení. Z tohoto důvodu není číslování jednotlivých částí kontinuální. Celkem se jedná o 11 částí.
Servis tiskových linek Canon CS 3500Z
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexního servisního zabezpečení včetně servisní pohotovosti a servisních inspekcí a dodávky spotřebního materiálu k tiskovým linkám Canon ColorStream 3500Z.
Servis obálkovacích linek Pitney Bowes
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexního servisního zabezpečení včetně servisní pohotovosti a servisních inspekcí a dodávky spotřebního materiálu k obálkovacím linkám Pitney Bowes.
Základné potraviny
Predmetom zákazky je obstaranie základných potravín uvedených v prílohe č. 1 v súťažných podkladoch vrátane dopravy do miesta realizácie zákazky.
Dodávanie pekárenských výrobkov do ŠJ
Dodávanie chlieb a pekárenské výrobky do ŠJ
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov do ŠJ
Dodávateľ mäsa, mäsových výrobkov
Mrazené výrobky
Predmetom zákazky je obstaranie mrazených výrobkov uvedených v prílohe č. 1 v súťažných podkladoch vrátane dopravy do miesta realizácie zákazky.
Chlór tbl
Predmetom zákazky je nákup dezinfekčných prostriedkov určených na plochy pre FNsP Nové Zámky, rozdelený na 4 časti: Časť 1 - CHLÓR tbl Časť 2 - KAZ Časť 3 - Malé plochy ALKOHOL Časť 4- Veľké plochy AK Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 SP: Opis predmetu zákazky a v B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.
Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty
Verejný obstarávateľ vyhlasuje zákazku na dodanie tovaru: Potraviny, nápoje, tabak a príbuzné produkty, predmetom ktorej bude: dodanie tovaru v zmysle špecifikácie, ktorá tvorí prílohu č. 1 k tejto výzve a za podmienok uvedených v návrhu rámcovej dohody, ktorá tvorí prílohu č. 2 k tejto výzve.
Dodanie hygienických pomôcok – menštruačných vložiek a tampónov pre stredné školy a Úrad BBSK
Predmetom verejného obstarávania je dodávky hygienických pomôcok - menštruačných vložiek a tampónov. Zákazka je rozdelená na dve časti. Uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť alebo na obidve časti predmetu zákazky. S úspešným uchádzačom bude uzatvorená Kúpna zmluva.
Mrazené výrobky
Predmetom obstarávania je zabezpečenie dodávania potravín v rozsahu a za podmienok uvedených v Súťažných podkladoch a ich prílohách.
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov do ŠJ
Dodávanie mlieka a mliečnych výrobkov do školskej jedálne.
Nákup a dodanie hygienického materiálu
Predmetom zákazky je nákup a dodanie hygienického materiálu. Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu a dodania hygienického materiálu pre Ústredie PSVR a úrady PSVR v zmysle špecifikácie uvedenej v prílohe č. 2a špecifikácia a v množstvách uvedených v prílohe č. 2a HM.
Pracovné odevy– časť 1
V zmysle súťažných dokladov, súčasťou ceny je doprava tovaru na miesto určenie verejným obstarávateľom - Psychiatrická nemocnica Veľké Zálužie, Rínok 334/48 , 951 35 Veľké Zálužie
Doplnenie štátnych hmotných rezerv - pohotovostných zásob
Predmetom zákazky je zriadenie DNS na zadávanie zákaziek na doplnenie štátnych hmotných rezerv - pohotovostných zásob v zmysle uznesení Vlády SR č. 522/2022 a 720/2022, ktoré sú bežne dostupné na trhu, a ktoré sú zaradené podľa spoločného slovníka obstarávania najmä v rozsahu skupiny 33100000-1 Zdravotnícke vybavenie; 33700000-7 Predmety osobnej ...
Potraviny a potravinové výrobky I
Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, v rámci ktorého sa budú vyhlasovať jednotlivé výzvy na predkladanie ponúk na obstaranie tovarov v nasledovných kategóriách: 1.Kategória č. 1 Mrazené potraviny 2.Kategória č. 2Mäso a mäsové výrobky 3.Kategória č. 3Mlieko a mliečne výrobky 4.Kategória č. 4Čerstvé ovocie a ...
OVZ/005/3/2023 Dodávky svařovacího drátu pro robotické svařování typu G4Si1
Dodávky svařovacího drátu pro robotické svařování typu G4Si1
Čerstvé mäso a jeho vnútornosti
Predmetom zákazky je pravidelné zabezpečovanie dodávok potravín vrátane dopravy na určené miesto a vyloženie tovaru na určené miesto pre Ústav na výkon trestu odňatia slobody Dubnica nad Váhom. Ostatné informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.
Protichemický ochranný oblek typ 1a ET
Ochranný oblek je určený pre ochranu povrchu tela užívateľa, ako jeho osobný ochranný prostriedok, pri vstupe do prostredia kontaminovaného nebezpečnou látkou neznámeho pôvodu, vyhovujúcim podmienkam EN 943-2:2019 a tiež nižšie uvedených technických noriem. Spoločne s autonómnym dýchacím prístrojom musí zabezpečiť úplnú izoláciu užívateľa od ...
Dodávky dezinfekce
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky desinfekce splňujících minimální technické podmínky stanovené v zadávací dokumentaci. Podrobně jsou potom veškeré technické parametry a jakostní a funkční a množstevní požadavky na jednotlivé dodávky zadavatelem specifikovány ve „Formuláři technické specifikace dodávek“, který je přílohou ZP.
Dynamický nákupní systém - dodávky dezinfekčních přípravků
Předmětem veřejných zakázek, které budou zadávány v DNS jsou dodávky dezinfekčních přípravků, dávkovačů a směšovačů pro dezinfekce dle potřeb zadavatele ke spotřebě na klinikách a odděleních Fakultní nemocnice Bulovka.
Dynamický nákupní systém - dodávka lan
Předmětem plnění je dodávka těžních lan dle požadavků zadavatele.
Luštěniny - čočka velkozrnná - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je: a) pořízení 1 000 tun čočky velkozrnné (dále také „čočka“), b) ochraňování 1 000 tun čočky. Čočka bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa jako zadavatel v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších předpisů, zajišťuje prostřednictvím hmotných rezerv ...
Ovocie, zelenina a súvisiace výrobky, zemiaky a zemiakové výrobky
Ovocie, zelenina a súvisiace výrobky, zemiaky a zemiakové výrobky