Rámcová dohoda na dodávky prádla ohnivzdorného
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky prádla ohnivzdorného, a to konkrétně: 2 000 ks prádlo ohnivzdorné - spodky 2 000 ks prádlo ohnivzdorné - triko
Dopravné značky pre rok 2023
Predmetom zákazky je nákup dopravných značiek a zariadení podľa opisu predmetu zákazky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane špecifikácií, je uvedené v súťažných podkladoch v Opise predmetu zákazky.
Teráriá, akváriá
Dodávka terárií a akvárií. Bližší opis sa nachádza v súťažných podkladoch.
Čerstvé pečivo, pekársky tovar
Čerstvé pečivo, pekársky tovar Požiadavky na chlieb, pečivo: - iba čerstvé a nedopekané výrobky, - bez obsahu konzervačných látok, syntetických farbív a dochucovadiel.
Poptávám samolepící fólii za kuchyňskou linku
Poptávám samolepící fólii za kuchyňskou linku. Dobrý den, rád bych změnil barvu lacobelu za kuchuňskou linkou. Ideální by byla samolepící fólie v barvě antracitu. Poptávám vč. montáže. Slavkov u Brna Děkuji Zdenek Hrdinka
Poptávám násadová vejce
Poptávám násadová vejce. Dobrý den, prodáváte násadová vejce brojlerů i v menším množství? A zasílate poštou či pres zásilkovnu?
Dodávky hraček pro Zoo Praha
Předmětem plnění této veřejné zakázky s názvem „DODÁVKY HRAČEK PRO ZOO PRAHA“ je dodávka plyšových hraček a plastových a gumových figurek zvířat a dalšího doplňkového sortimentu s motivem zvířat do prodejen suvenýru v areálu Zoo Praha a pro internetový obchod, a to na základě dílčích objednávek.
Tričká a polokošele s logom LESY SR
Predmetom zákazky je dodanie tovaru - Pleteniny z pletacej priadze ( tričká, polokošele, pulóvre, vesty svetre, šály, rukavice, čiapky, termorolák) určené pre zamestnancov organizačných zložiek LESY SR, š.p.. Dodanie tovaru sa požaduje vrátane všetkých nákladov spojených s dodaním (dopravou), vrátane balenia a vyloženia na určené miesto dodania. ...
Výstavba fóliovníka a snehovej jamy
Predmetom verejného obstarávania je výstavba fóliovníka a snehovej jamy v Tatranskej Lomnici - SGD Rakúske Lúky. Navrhovaný fóliovník bude stáť na mieste jestvujúcich dvoch zastaralých fóliovníkov, ktoré budú demontované pred výstavbou. Fóliovník bude samostatne stojaci jednopodlažný objekt bez podpivničenia so šírkou 19,4 m, dĺžkou 42,7 m a ...
Časť predmetu zákazky č. 1 Zariadenia pre chov koní
Predmetom zákazky je nákup technického a strojového vybavenia pre Strednú odbornú školu hotelových služieb a dopravy v Lučenci v rámci projektu s názvom Modernizácia odborného vzdelávania v zmysle príloh týchto SP pre jednotlivé časti predmetu zákazky a všetky s tým súvisiace práce k nižšie spomínanému projektu. Projekt bude financovaný z ...
pracovná lezecká obuv
Predmetom tejto zákazky je šnurovacia obuv pre potreby príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zaradených v lezeckých skupinách. Šnurovacia obuv je určená na vykonávanie záchranných prác a iných činností vo výškach a nad voľnými hĺbkami v Hasičskom a záchrannom zbore.
Čerstvé mäso
Predmetom zákazky je pravidelné zabezpečovanie dodávok potravín vrátane dopravy na určené miesto a vyloženie tovaru na určené miesto. Zákazka je rozdelená na časti: 1. Čerstvé mäso 2. Mrazené výrobky 3. Ovocie a zelenina 4. Zákusky Uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť, viac častí alebo na celý predmet zákazky.
Potraviny- káva, čaj a príbuzné produkty
Predmetom zákazky je dodanie potravín - káva, čaj a príbuzné produkty pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Potraviny - spracované potraviny
Predmetom zákazky je dodanie potravín - spracovaných potravín pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Potraviny - spracované potraviny
Predmetom zákazky je dodanie spracovaných potravín pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Potraviny- potraviny pre celiatikov
Predmetom zákazky je dodanie potravín pre celiatikov pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Potraviny- cestoviny
Predmetom zákazky do dodanie potravín - cestovín pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Vajcia
Dodanie slepačích vajec
Zmluvné stravovanie – VÚ 1018 Prešov, VÚ 1008 Prešov, VÚ 1354 Prešov a  VÚ 8009 Martin
Zabezpečenie zmluvného stravovania profesionálnych vojakov a zamestnancov Ministerstva obrany Slovenskej republiky príslušníkov VÚ 1018 Prešov, VÚ 1008 Prešov, VÚ 8009 Martin a VÚ 1354 Prešov formou dovozu pripravenej stravy do výdajní stravy zriadených vo priestoroch VÚ 1018 Prešov, Námestie Legionárov 4, Prešov a v priestoroch Sokolovských ...
Trvanlivé potraviny - mlynské výrobky, škrob a škrobové výrobky
Trvanlivé potraviny - mlynské výrobky, škrob a škrobové výrobky pre potreby školského stravovania. Podrobný rozpis požadovaných potravín podľa druhu a množstva tvorí príloha č.1 v súťažných podkladoch.
Trvanlivé potraviny - rastlinné oleje a tuky
Rastlinné oleje a tuky dodávané pre potreby školského stravovania. Podrobný rozpis požadovaných potravín podľa druhu a množstva tvorí príloha č.1 v súťažných podkladoch.
Poptávám ocenění bankovky
Poptávám ocenění bankovky. Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by jste mi ocenili starou papírovou sto korunu (československou) nemohu bankovku nalézt na internetu. Děkuji Ivoš
Rámcová dohoda na dodávku ponožek pro příslušníky CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky: ponožky zimní, ponožky celoroční, ponožky bavlněného typu.
Balené potravinové dávky individuální 2023 - 2. etapa
Nákup balených potravinových dávek individuálních dle Zadávací dokumentace SpMO 8231/2023-551200 a jejich příloh.
OVZ/009/3/2023 Dodávky svařovacích drátů
Předmětem je zajištění pravidelných dodávek svařovacích drátů dle aktuálních potřeb zadavatele.