Výroba a dodanie informačných tabúľ PAAS (vrátane úchytov)  pre parkovaciu politiku
Predmetom zákazky je výroba a dodanie informačných tabúľ PAAS (vrátane úchytov) pre parkovaciu politiku v Bratislave. Osádzanie PAAS tabúľ bude prebiehať vo vlastnej réžii a nie je súčasťou predmetnej zákazky. Predmet zákazky je bližšie špecifikovaný v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky, ktorý tvorí neoddeliteľnú súčasť tejto výzvy na linku ...
Mäso a mäsové výrobky
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na zabezpečenie pravidelnej dodávky mrazenej hydiny pre CSS Park Čadca, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Mrazená zelenina
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na zabezpečenie pravidelnej dodávky mrazenej zeleniny pre CSS Park, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Mrazená hydina
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na zabezpečenie pravidelne dodávky mrazenej hydiny pre Css Park, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Modernizácia odborného vzdelávania v SŠ Kysucké Nové Mesto
Predmetom zákazky je vybavenie školy špecializovanými zariadeniami pre potreby vyučovacieho procesu.
Mäso a mäsové výrobky
Dodávka potravín pre DSS a ZpS Kaštieľ
Mlieko, mliečne výrobky
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na zabezpečenie pravidelnej dodávky mlieka a mliečnych výrobkov pre CVSS Park Čadca, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Nákup pracovných prostriedkov
Predmetom zákazky je dodanie pracovných prostriedkov vrátane ich distribúcie do odberných miest príslušných úradov práce, sociálnych vecí a rodiny uvedených v prílohe č. 2 rámcovej dohody. Pracovné prostriedky sú určené pre občanov, ktorí vykonávajú činnosti v zmysle § 10 zákona č. 417/2013 Z. z. o pomoci v hmotnej núdzi a o zmene a doplnení ...
Poptávám ušití stříšky na houpačku
Poptávám ušití nově zahradní stříšky na houpačku Nella šedou o rozměrech 170X119 cm s převisem, s tunýlkem na kovovou tyč o průměru 1,5 cm na obou delších stranách a v rohách s trojúhelníkovým úchytem ke konstrukci stříšky.
Poptávám výměnu skla u hodinek
Dobrý den, mám hodinky Q&Q Quartz s popraskaným sklem. Jsou sice čínského původu, ale neobvykle přesné a proto uvažuji o možnosti sklo vyměnit. Jedná se o kruhové sklo o průměru cca 42mm. Můžete takovou výměnu provést, případně za jakou cenu? Pokud ne, koho byste mi doporučili, pokud možno v blízkosti (Psáry). Díky za odpověď.
Archivačné služby
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb správy registratúry v centrálnych registratúrnych strediskách (CRS) spoločnosti LESY Slovenskej republiky štátny podnik. Predmet zákazky nie je možné deliť a musí byť vykonaný ako celok. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Osobné ochranné pracovné prostriedky, odevy, obuv a iné_DNS
Predmetom zákazky je zabezpečiť z dôvodu doplnenia skladových zásob, požiadaviek útvarov a kontigenčného plánu osobné ochranné pracovné prostriedky, odevy, obuv a iné.
Bravčové mäso, Hovädzie mäso, Mäsové výrobky
Bravčové mäso, Hovädzie mäso, Mäsové výrobky
Hydina
kuracie stehná bez kosti, kuracie prsia chladené, kuracie krídelká chladené, kuracie stehná chladené, kurča chladené, kuracia pečeň chladená, morčacie prsia chladené
Dynamický nákupní systém pro průběžné a opakované nákupy hygienických papírových prostředků
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. zákona na dodávky papírových hygienických potřeb.
DNS pro dodávky olejových kapalin na r. 2023-2026
Předmětem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) s názvem „DNS pro dodávky olejových kapalin na r. 2023-2026“. DNS bude rozdělen na 5 kategorií, a to: Kategorie 1. Olejové kapaliny pro vnitropodnikovou dopravu - osobní motorová vozidla Kategorie 2. Olejové kapaliny pro vnitropodnikovou dopravu - ...
Oděv pro kuchaře
Uzavření rámcové dohody dle podmínek uvedených v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách, vedené pod SpMO 5925/2023-551200.
Rámcová dohoda na dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro HZS ČR - část 1. pro generály, příslušníky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro příslušníky HZS ČR RD na dodávky PS I pro HZS ČR - 1. část pro generály, příslušníky a příslušnice - základní součástky v průběhu 3 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Rámcová dohoda na dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro HZS ČR - část 2.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pracovních stejnokrojů PS I pro příslušníky a příslušnice HZS ČR - letní součástky na dobu 3 let od nabytí účinnosti rámcové dohody.
Stejnokroj 2008 večerní
Nákup Stejnokrojů 2008 večerních dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách SpMO 8534/2023-551200.
Ponožky 2005 letní
Uzavření kupní smlouvy dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci SpMO 11506/2023-551200.
Vázanky 2005 letní
Uzavření kupní smlouvy dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci vedené pod SPMO 11505/2023-551200.
Rukavice modulární 2022
Nákup rukavic modulárních 2022 dle Zadávací dokumentace SpMo 6596/2023-551200 a jejich příloh.
Dynamický nákupní systém na dodávky kancelářského papíru 2023 - 2026
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci obou kategorií DNS jsou dodávky kancelářského papíru. Předmět, technické podmínky, hodnotící kritéria, termín, místo plnění, obchodní a platební podmínky konkrétních veřejných zakázek zadávaných v DNS budou vždy specifikovány ve výzvě k podání nabídky podle ust. § 141 ZZVZ. Místem plnění ...