Kancelářské potřeby a drogistické zboží - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tonerů, kancelářských potřeb a drogistického zboží (dále jen „zboží“) a konfigurace stávajícího programového vybavení účastníka zadávacího řízení pro potřeby realizace nákupů přes e-shop. Zadavatel bude na základě uzavřené smlouvy pořizovat zboží pro zajištění svého provozu. Zadavatel stanovil pro účely ...
Úklidové služby objektů MPSV v Praze (2023 - 2026)
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění ekologických úklidových služeb a dodávek ekologicky šetrného a zdravotně nezávadného spotřebního zboží a materiálu v objektech MPSV v Praze (Na Poříčním právu 1, Podskalská 19 a Karlovo náměstí 1). Předmět plnění je rozdělen na paušální služby, které bude zadavatel hradit dodavateli měsíčně a dále na ...
Dodávky kancelářského papíru 2023 - 2024
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru velikosti A4 a A3 (dále jen „zboží“) pro resortní organizace centrálního zadavatele uvedené v příloze č. 1 ZD na období 12 měsíců.
Poptávám opravu hodin
Poptávám opravu hodin. Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli opravujete staré kukačky děkuji.
Rôzne potravinárske výroky
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na zabezpečenie pravidelnej dodávky rôznych potravinárskych výrobkov pre CSS Park Čadca, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Potraviny- suchý tovar - opakovaný postup verejného obstarávania
Predmetom zákazky je dodanie potravín - chlieb a pečivo pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 v Košiciach.
Rôzne potravinárske výroky
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na rôzne potravinárske výrobky pre CSS Park Čadca, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Potraviny - mlieko a mliečne výrobky - opakovaný postup verejného obstarávania
Predmetom zákazky je dodanie potravín - mlieko a mliečne výrobky pre školskú jedáleň pri Gymnázium, Šrobárova 1 v Košiciach.
Potraviny - chlieb a pečivo - opakovaný postup verejného obstarávania
Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby školskej jedálne pri Gymnáziu, Šrobárova 1 vKošiciach
Nákup materiálu na vybavenie hasičských vozidiel
Predmetom tejto zákazky je zabezpečenie nákupu rôzneho náradia, železiarskeho materiálu a pod..
Dodávky v rámci školního projektu Mléko do škol - doprovodná vzdělávací opatření
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mléčných produktů do škol na území České republiky v rámci doprovodného vzdělávacího opatření v rámci projektu Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) s názvem „Školní projekt Mléko do škol“, a to na základě aktuálních potřeb zadavatele. Zadavatel se nezavazuje odebrat určité minimální množství ...
Dodávanie pekárenských výrobkov a potravín do ŠJ
Dodávanie pekárskych výrobkov a potravín do školskej jedálne na Račianskej ulici, v Bratislave.
Potraviny- suchý tovar - opakovaný postup verejného obstarávania
Predmetom zákazky je dodanie potravín - suchý tovar pre potreby školskej jedálne pri Gymnázium, Šrobárova 1 v Košiciach.
Dodávka čistících prostředků a jiného drogistického zboží
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku drogistického zboží v rozsahu položek podle seznamu zboží specifikovaného v příloze technická specifikace a za podmínek stanovených v příloze návrhu smlouvy na dobu 12 měsíců.
Pekárenský tovar, čerstvé pečivo a cukrárske výrobky
Výber dodávateľa na zabezpečenie dodávky pekárenského tovaru Pre CSS Park, prevádzka Vysoká nad Kysucou.
Poptávám ocenění bankovek
Dobrý den, potřebuji ocenit 3 staré bankovky: 2 běloruské z let - 92 a 97 a jednu rumunskou r.94. Děkuji
Poptávám mulčovací kůru
Dobrý den, poptávám dodávku mulčovací kůry. Předpokládané množství cca 3 vozíky. Děkuji Mould Jaroslava
Tlakonasávacia hadica pre sypké látky CLC, 80/94mm, 1bar/-0,4bar, NR, -30°C/+60°C
Tlakonasávacia hadica pre sypké látky CLC, 80/94mm, 1bar/-0,4bar, NR, -30°C/+60°C, čierna/žltý prúžok
Květinová výzdoba a údržba stálé zeleně ve vybraných objektech zadavatele - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění květinové výzdoby, vč. aranžérských prací a údržba zeleně ve vybraných objektech zadavatele. Prostory objektů zadavatele, vč. prostor, které mívá zadavatel zapůjčeny, slouží jednak k běžnému provoznímu využití, ale též k pořádání různých reprezentativních a protokolárních akcí, jsou trvale vybaveny ...
Čisticí prostředky - Rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky je nákup čisticích prostředků dle přílohy č. 1 zadávací dokumentace. Uzavřena bude rámcová dohoda s jedním dodavatelem s postupnými objednávkami.
Čerstvé ovocie a zelenina
Predmetom zákazky je dodávka: - čerstvého ovocia a zeleniny - mrazených potravín vrátane služieb spojených s ich dodávkou na miesto dodania (platí pre obidve časti). Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávka kancelárskych potrieb na obdobie 24 mesiacov
Dodanie kancelárskych potreb na obdobie 24 mesiacov. Druhy tovarov a ich predpokladané množstvo sú v prílohe č. 1, ktorú je potrebné vyplniť. Neakceptujeme vlastné cenové ponuky iného formátu.
Základné potraviny
Predmetom zákazky je zabezpečenie potravín pre potreby Vzdelávacieho a rehabilitačného centra prokuratúry SR Stará Lesná. Podrobný opis predmetu zákazky je v prílohách č. 1.1 a 1.2 súťažných podkladov.
Základné potraviny
Dodávka potravín do školskej jedálne.
Čerstvé ovocie, zelenina a zemiaky
Predmetom zadávanej zákazky je pravidelné zabezpečovanie dodávok čerstvého ovocia, zeleniny a zemiakov vrátane dopravy na určené miesto a vyloženie tovaru do skladových priestorov podľa opisu predmetu zákazky a špecifikácie uvedenej v prílohe č. 2. Predmet zákazky musí spĺňať všetky zákonom stanovené normy pre daný predmet zákazky, musí byť prvej ...