Ovocie, zelenina a súvisiace výrobky, zemiaky a zemiakové výrobky
Ovocie, zelenina a súvisiace výrobky, zemiaky a zemiakové výrobky
Mäso a mäsové výrobky
Mäso a mäsové výrobky
Mrazená zelenina, huby
Mrazená zelenina, huby
Vajcia
Vajcia
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tonerů a inkoustových cartridge do míst plnění, kterými jsou jednotlivá pracoviště zadavatele, a to Pardubická nemocnice, Chrudimská nemocnice, Orlickoústecká nemocnice, Svitavská nemocnice a Litomyšlská nemocnice po dobu 2 let.
Nákup kancelářských potřeb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb pro centrálního zadavatele a pověřující zadavatele. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Zelená stena na objekte MsKC 2023
Predmetom verejného obstarávania je vybudovanie vertikálnej zelenej steny na budove Mestského kultúrneho centra v Žiari nad Hronom, vrátane systému na zavlažovanie.
Mliečne výrobky
Verejný obstarávateľ vyhlasuje zákazku na dodanie tovaru: Mliečne výrobky, predmetom ktorej bude: dodanie tovaru v zmysle špecifikácie, ktorá tvorí prílohu č. 1 k tejto výzve a za podmienok uvedených v návrhu rámcovej dohody, ktorá tvorí prílohu č. 2 k tejto výzve.
Nákup hygienických potřeb a drogistického zboží
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky různých hygienických potřeb a drogistického zboží dle aktuálních požadavků jednotlivých středisek zadavatele.
Opravy, obnova a zriadenie zvislého, vodorovného a dočasného dopravného značenia a dopravných zariadení
Predmetom zákazky sú stavebné práce - opravy, obnova a zriadenie zvislého, vodorovného a dočasného dopravného značenia a dopravných zariadení na miestnych a účelových cestách vo vlastníctve a správe Mesta Trnava. Podrobnejšie je uvedené v podkladoch zákazky.
Učebné pomôcky
Predmetom zákazky je dodávka tovaru - učebných pomôcok a poskytnutie súvisiacich služieb v zmysle Prílohy č. 1 Podrobný Opis predmetu zákazky.
Zabezpečenie potravín pre UVZ UK Richňava
Predmetom zákazky je dodávanie ovocia a zeleniny, mäsa a mäsových výrobkov a ostatných potravín pre UVZ UK Richňava. Zákazka je rozdelená na tri časti: 1.Časť Zelenina a ovocie 2.Časť - Mäso a mäsové výrobky 3.Časť - Ostatné potraviny Bližšia špecifikácia opisu predmetu zákazky a jej častí je uvedená vo výzve na predkladanie ponúk, a v jej ...
Mäso a mäsové výrobky
Verejný obstarávateľ vyhlasuje zákazku na dodanie tovaru: Mäso a mäsové výrobky, predmetom ktorej bude: dodanie tovaru v zmysle technickej špecifikácie, ktorá tvorí prílohu č. 1 k tejto výzve a za podmienok uvedených v návrhu rámcovej dohody, ktorá tvorí prílohu č. 2 k tejto výzve.
Čerstvá zelenina , ovocie a šampinóny na rok 2023
Čerstvá zelenina , ovocie a šampinóny
Mäso a mäsové výrobky na rok 2023
Mäso a mäsové výrobky
Zelenina a ovocie
Verejný obstarávateľ vyhlasuje zákazku na dodanie tovaru: Zelenina a ovocie, predmetom ktorej bude: dodanie tovaru v zmysle technickej špecifikácie, ktorá tvorí prílohu č. 1 k tejto výzve a za podmienok uvedených v návrhu rámcovej dohody, ktorá tvorí prílohu č. 2 k tejto výzve.
Rertroreflexná fólia
Dodanie bielej a zelenej podkladovej rertoreflexnej fólie, triedy Engineer Grade, vhodnej na výrobu tabuliek s evidenčným číslom so spätným odrazom pre motorové vozidlá a prívesy
Trvanlivé potraviny
Dodávka potravín do školskej jedálne.
Papierové utierky, toaletný papier
Predmetom zákazky je dodávka papierových utierok, toaletného papiera. Bližšie informácie k zákazke sú uvedené v dokumentoch zákazky na adresách uvedených v bode I.3) tejto výzvy.
Kancelárske potreby
Predmetom zákazky je dodávanie kancelárskych potrieb na účely zabezpečenia chodu pracovísk magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Podrobné informácie sú dostupné v súťažných podkladoch a v ich prílohách.
Dodávka dopravních pásů 3. čtvrtletí 2023
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka zboží, resp. dopravních pásů pro provoz Zadavatele, dle technické specifikace uvedené v části 4 Zadávací dokumentace, jejichž výčet je uveden v dokumentu s názvem „Specifikace Zboží, ceny Zboží a záruky za jakost Zboží″ pro příslušnou Část Veřejné zakázky, který je uveden v části 5 Zadávací dokumentace - ...
Pásky a spony upínací nerezové
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek upínacích nerezových pásků a spon s vybranými Účastníky pro plánované investiční akce, plánované opravy a zajištění odstranění havarijního stavu upínacích nerezových pásků a spon pro bezpečné a spolehlivé provozování zařízení distribuční soustavy pro období 4 let. Veřejná zakázka není ...
Jednorázové oblečení pro zdravotnický a nezdravotnický personál
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro zdravotnický a nezdravotnický personál - set halena a kalhoty pro Ústřední vojenskou nemocnici - Vojenskou fakultní nemocnici Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami po dobu 48 měsíců ode dne podpisu kupní smlouvy.
Rámcová dohoda - výroba smaltovaných tabulí dle vyhl. MŽP č. 45/2018 Sb. 2023-2026
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody. Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody jsou dodávky spočívající v zajištění smaltovaných tabulí s potiskem za účelem označení zvláště chráněných území, soustavy NATURA 2000 a památných stromů dle vyhlášky MŽP č. 45/2018 Sb. Rámcová dohoda bude uzavřena na dobu 4 let ...
Nákup tonerov
Predmetom zákazky je dodanie tonerov v zmysle požiadaviek verejného obstarávateľa.