Nákup licencií Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 Project Plan 3
Predmetom zákazky je nákup softvérového balíka Microsoft v rozsahu podľa požiadaviek uvedených v súťažných podkladoch Výzvy na predkladanie ponúk.
Přátelství x K Říčanům x K Poště, č. akce 999078 - Projektant
Předmětem zakázky je projektová a inženýrská činnost a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět zakázky je podrobně specifikován v předloze smlouvy.
Komplexný proces verejného obstarávania
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb verejného obstarávania podľa zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v súlade s opisom predmetu zákazky, ktorý je prílohou č. 6 tejto výzvy.
Odber a zhodnotenie biologicko-rozložiteľného odpadu a odber odpadu s názvom zemina a kamenivo
Predmetom zadania zákazky je je odber a zhodnotenie biologicko-rozložiteľného odpadu a odber odpadu s názvom zemina a kamenivo v zariadení na zhodnocovanie odpadov.
Modernizace ŽST Brno-Židenice a úpravy v ŽST Brno-Maloměřice
Předmětem zakázky je zpracování projektové dokumentace stavby pro vydání společného povolení dle liniového zákona, projektové dokumentace pro provádění stavby a výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby.
Podpora Firewallů Checkpoint, F5 a Flowmon systému II
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na zajištění maintenance (podpory výrobce) stávajících aktivních prvků datové sítě Checkpoint, F5 a Flowmon a servisní podpory pro náhlé závady na HW a SW spojené s provozem těchto zařízení v síti zadavatele. Bližší specifikace je obsažena v přílohách závazného návrhu ...
Tlač a distribúcia tlačového materiálu Trnavského samosprávneho kraja
Predmetom zákazky je zabezpečenie tlače a distribúcie predpokladaného počtu 6 vydaní informačného tlačového materiálu Trnavského samosprávneho kraja určeného na informovanie verejnosti o dianí v Trnavskom kraji.
Propagačné predmety
Predmetom zákazky sú propagačné predmety Programu cezhraničnej spolupráce Interreg V-A PL-SK 2014-2020. Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky.
Kamenica nad Cirochou – rekonštrukcia veže b. č. 1  – strelnica bojových vozidiel  – PD
Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné konanie a realizáciu stavby.
Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou
Predmetom zákazky je zabezpečovanie strážnej služby a jednotlivých úloh s tým súvisiacich, ktoré sú uvedené v prílohe návrhu zmluvy v areáli dielní Regionálneho strediska lesnej techniky OZLT vo Vranove nad Topľou, Tehelná 999, Vranov nad Topľou. Súčasťou poskytovania strážnej služby je aj služba Pochôdzkový elektronický systém (PES). Bližšia ...
REACT-EU 98 - Informační systém Videomanagementu KZ, Litoměřice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka informačního systému (hardware a software, licence) a poskytnutí souvisejících odborných služeb (montáž, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy) za účelem vybudování řešení pro podporu a řízení procesů videomanagementu např. na operačních sálech včetně propojení jednotlivých komponent.
Sběr, přeprava a odstranění nebo využití odpadu včetně vypůjčení odpadových nádob
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající ve sběru, přepravě a odstranění nebo využití odpadů včetně vypůjčení odpadových nádob, a to vše způsobem a za podmínek stanovených v příloze 2 zadávací dokumentace (Vzor smlouvy).
Zimní a letní údržba pozemních komunikací, cest v zeleni
Předmětem veřejné zakázky jsou služby úklidu a údržby komunikací a ploch na území Prahy 15, které jsou ve vlastnictví hlavního města Prahy, svěřené MČ Praha 15 a s tím spojené dodávky. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v jednotlivých přílohách zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda na dodávky externích kapacit pro vývojový Framework Oracle APEX
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. zákona. Předmětem plnění rámcové dohody je závazek poskytovatele poskytovat služby v oblasti technologií Oracle Application Express, a to prostřednictvím svých kvalifikovaných IT specialistů na pozici konzultantů nebo programátorů.
Projektové práce pro IKEM II
Účelem zadávacího řízení je kompletní zajištění generálního projektanta na provádění projekční činnosti pro zpracování projektových dokumentací pro provádění rekonstrukcí, modernizací a stavebních úprav jednotlivých klinik, vč. provozních technicko - administrativních prostor v různých stupních řízení, výkon inženýrské činnosti prováděné na ...
Dynamický nákupní systém na tisk propagačních materiálů
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS bude tisk propagačních materiálů (např. brožury, letáky, plakáty, roll-upy, banery, jmenovky atd.). Předmět veřejných zakázek zadávaných v DNS a jeho technické podmínky budou vždy podrobně vymezeny v jednotlivých výzvách k podání nabídek. Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v DNS v předem ...
Využití odpadů - pneumatiky
Využití odpadů - pneumatiky
Zajištění úklidových služeb a souvisejících pomocných služeb pro oddělení stravovacích služeb
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb a souvisejících pomocných služeb v jednotlivých provozech stravovacího oddělení dle potřeb tohoto oddělení. Jedná se zejména o tyto služby: mytí bílého a černého nádobí, úklid jídelny, sociálního zařízení a umýváren, vč. vynesení odpadu z provozních a veřejných prostor, úklid a sanitace ...
FN Motol - Servis Nemocničního informačního systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění poskytování služeb maintenance, podpory provozu, servisu a rozvoje nemocničního informačního systému - moduly pracovišť komplementu.
Ostraha objektů PřF UK
Ostraha s osobní přítomností pro objekty PřF UK Albertov 6, Viničná 7. Dále ostraha formou pochůzek pro objekty PřF UK Hlavova 8, Horská 3, Viničná 5, Benátská 2 a 4, Na Slupi 16 a areál Botanické zahrady na adrese Na Slupi 16.
Poskytování služeb spojených s úklidem objektů AOPK ČR
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v poskytování pravidelných denních úklidových služeb a poskytování ostatních souvisejících činností (např. mimořádné úklidy) spojených s úklidem v objektu A - Kaplanova 1931/1, 148 00 Praha 11, v objektu B - Moravská 2116/30, 120 00 Praha 2, a v objektu C - Kaplanova 2252/8, 148 00 Praha 11.
Prenájom optického kábla na prepojenie počítačových sietí medzi budovou Mlynské nivy 44/a  - OMNIPOL
Predmetom zmluvného vzťahu bude záväzok dodávateľa po celý čas zmluvného vzťahu umožniť objednávateľovi používať službu poskytnutie spojenia medzi koncovými bodmi č. 1 a č. 2 v podobe nenasvieteného optického spoja (L1).
Centrálny dynamický nákupný systém pre cloudové služby vládneho cloudu
Predmetom zákaziek zadávaných v zriadenom DNS bude nákup cloudových služieb zodpovedajúcim modelom IaaS, PaaS, SaaS a ďalšie, služieb podpory cloudových služieb, clodových migračných služieb, alebo iných súvisiacich služieb, ktoré spĺňajú zákonné podmienky verejne dostupných služieb. Cloudovými službami sú služby poskytované ako služby vo verejnej ...
Zakúpenie a obnova Subskripcií Red Hat
Predmetom zákazky je obnova subskripcií a nákup nových subskripcií Red Hat s podporou na 1 rok.
CV-200/2023 Zber, preprava a likvidácia biologicky rozložiteľných kuchynských odpadov
Predmetom zákazky je zber, preprava a likvidácia biologicky rozložiteľných kuchynských odpadov zo zariadení spoločného stravovania, zatriedených v katalógu odpadov v zmysle Vyhlášky MŽP SR č. 365/2015 Z.z v platnom znení. Podrobný rozsah predmetu zákazky je uvedený v SP.