DNS - nákup potravin pro Koleje a menzy UK
Předmětem řízení je zavedení DNS na dodávky potravin pro zadavatele.
Poptávám šrouby
Poptávám šrouby M10x1.25x130 10.9 v zinku částečný závit. Hlava buď šestihran límec, popřípadě šestihran klasika, eventuálně torx. Lze zajistit tento produkt, nebo je možnost zadat výrobu? V případě výroby kolik ks je minimálně nutné odebrat. Děkuji.
Ryby
Predmetom zákazky je dodávka potravín podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch pre potreby verejného obstarávateľa. Podrobnejší opis predmetu zákazky viď. v časti B.2 Opis predmetu zákazky a v prílohe č. 8 súťažných podkladov.
Zemiaky, ovocie, zelenina
Ovocie, zelenina a zemiaky,Pekárenský tovar, čerstvé pečivo a cukrárenské výrobky
Zelenina
Nákup potravín pre správu zariadení sociálnych služieb v Nitre. Predmet zákazky je rozdelený na 3 časti: 1) Zelenina 2) Nápoje 3) Vajcia
Poptávám akvárium
Poptávám akvárium, rozměr délka 85 cm, šířka 25 a výška 40 cm.
Detekčná technika
Časť 1: Detekčná technika 38945000-7 detekčné a identifikačné zariadenia gama a neutrónové žiarenie 38433000-9 detekčné a identifikačné zariadenia chemické látky 33110000-4 čítačka mikročipov zvierat 50411000-9 opravy a údržba meracích prístrojov v rozsahu záručných podmienok Časť 2: Prostriedky osobnej ochrany 35113400-3, 35113200-1, ...
Čerstvá zelenina, čerstvé ovocie a zemiaky
Dodávka potravín pre 7 školských jedální pri materských školách a pre školskú jedáleň pri Zariadení starostlivosti o deti do 3 rokov veku dieťaťa na území mesta Michalovce počas roka 2023.
Mäso a mäsové výrobky
Predmetom zákazky je opakované dodávanie potravín do prevádzky verejného obstarávateľa počas roka 2023.
Nákup a dodávka ovocia a zeleniny
Predmetom zákazky je nákup a dodávka mlieka, mliečnych výrobkov a vajec, pekárenských výrobkov a ovocia a zeleniny pre školské jedálne pri materských školách pod správou verejného obstarávateľa a pre Zariadenie pre seniorov, ul.Starinská v Humennom. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky týchto súťažných ...
Dynamický nákupní systém - dodávky oděvů a obuvi
DNS na dodávky pracovních oděvů a obuvi potřebných pro zajištění provozů zadavatele, obuvi na operační sály dámské a pánské a oděvů a obuvi pro technicko-administrativní pracovníky. Podrobně bude předmět jednotlivých VZ zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních, smluvních podmínek vždy vymezen ve výzvě k podání nabídek dle § 141 ZZVZ
Hygienické potřeby II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky papírových ručníků, včetně zásobníků, ubrousků na základě dílčích objednávek po dobu 2 let dle Přílohy ZD, specifikace + cenová tabulka.
Dezinfekční prostředky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dezinfekčních prostředků pro použití v KNTB, a.s. (dále také „zboží“) po dobu čtyř let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka) a v příloze č. 2 (Technické a obecné požadavky).
Papír xerografický
Dodávky xerografického papíru po dobu 2 let.
Mäso a mäsové výrobky
Základné potraviny pre ,,NITRAVA, Zariadenie sociálnych služieb Nitra Logický celok č. 1 Mäso a mäsové výrobky Logický celok č. 2 Pekárenské výrobky Logický celok č. 3 Mlieko a mliečne výrobky Logický celok č. 4 Ovocie a zelenina Logický celok č. 5 Mrazené potraviny a šaláty Logický celok č. 6 Potraviny Logický celok č. 7 Hydina a ...
Hygienické potreby
Predmetom zákazky je dodávka prostriedkov na zabezpečenie hygieny.
Nákup tonerov a print spotrebného materálu pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je dodanie tonerov a iného spotrebného materiálu do tlačiarní a multifunkčných zariadení, a s tým spojená ekologická likvidácia predmetu kúpy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Mäso a mäsové výrobky
Predmetom zákazky je opakované dodávanie potravín do prevádzky verejného obstarávateľa počas roka 2023.
Školní projekt - Mléko do škol 2022/2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží a služeb v rámci plnění doprovodného vzdělávacího opatření v části Školního projektu - Mléko do škol v školním roce 2022/2023 realizovaný dle nařízení vlády č. 74/2017 Sb, v platném znění v souladu s cíli školního projektu dle Strategie České Republiky pro implementaci školního projektu na školní roky ...
Rámcová dohoda na dodávky obuvi kotníčkové pro HZS ČR
Průběžné dodávky obuvi kotníčkové univerzální černé a obuvi kotníčkové zimní černé. Předpokládaný objem předmětu veřejné zakázky je 4 850 párů obuvi kotníčkové univerzální černé, a 2 350 párů obuvi kotníčkové zimní černé v průběhu 4 let.
Pneumatiky na vojenská vozidla T-815 speciální
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody na období let 2023-2024 na dodávky pneumatik pro vojenská vozidla T-815 pro celoroční použití.
Dodávky xerografického papíru pro resort dopravy 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky budou dodávky xerografického papíru pro resort dopravy. Na základě zadávacího řízení bude centrálním zadavatelem (SFDI) uzavřena rámcová dohoda s jedním účastníkem a to na dobu dvou let.
Gumový válec, Německo
Dobrý den, potřeboval bych gumový válec s vysokou tvrdostí Shore pro přepravu úzkých dílů (150 mm), které jsou potaženy EVA fólií. Ta by měla být drážkovaná ve tvaru kosočtverce, vnější průměr 50 mm, šířka 130 mm, průměr jádra válečku 10 mm. Dokázali byste takovou roli vyrobit a jak rychle by to mohlo být v Německu?
Poptávám vyvýšené plastové záhony a případnou montáž
Dobrý den, prosím pošlete mi ceník na vyvýšené plastové záhony a případnou montáž. Děkuji Meisnerová
Hledám dodavatele pražené kávy
Hledám dodavatele pražené kávy pro prodej na eshopu pod privátní značkou.