Potravinársky tovar
Predmetom zákazky je dodávka potravín, podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.
Dodávky jednorázových papírových hygienických prostředků 2022
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových papírových hygienických prostředků s cílem zásobování FN Plzeň v požadované struktuře po dobu dvou let od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení.
Rámcová dohoda - Kalhoty 15 PČR letní
Dodávka 16 000 kusů kalhot 15 PČR letní muži, ženy.
Xerografický papír 2023
jsou dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci uvedené v příloze č. 1 této zadávací dokumentace, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Zadavatel si vyhrazuje možnost změny závazku z Rámcové dohody na veřejnou zakázku ve smyslu ustanovení § 100 odst. 1 ...
Hygienické, čisticí, dezinfekční a úklidové prostředky pro Finanční správu ČR - 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek hygienických, čisticích, dezinfekčních a úklidových prostředků (dále také „zboží“) pro orgány Finanční správy ČR, které budou splňovat jak technické podmínky, tak environmentální požadavky zadavatele. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření Rámcové dohody na dodávky hygienických ...
Poptávám výrobu boxů pro koně
Poptávám výrobu 2ks boxů pro koně Rozměr 3x3 nebo 3x2.5m 2x přední stěna s pojezdovými dveřmi a 2x boční stěna. Chtěla bych poprosit o cenovou nabídku. Děkuji
Vacuum chamber vessel of ELIAS coating system
Předmětem této veřejné zakázky je detailní design, výroba, čištění, zabalení a doprava vakuové nádoby nátěrového systému ELIAS, který je podrobně popsán v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda - Baret 92
15.000 ks baretů - výstrojních součástek PČR
Dodávky jednodílných kombinéz pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jednodílných kombinéz (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) na dobu 4 let nebo do vyčerpání finančního limitu rámcové dohody podle toho, která ze skutečností nastane dříve, a to včetně dopravy na místo plnění.
Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny
Predmetom zákazky sú potraviny, ktoré sú rozdelené na časti Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny; Mrazené potraviny a výrobky; Mlieko a mliečne výrobky; Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky; Pekárenské výrobky; Ovocie, zelenina a zemiaky; Čerstvé slepačie vajcia, ktoré sú bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.
Mrazená a chladená hydina
Predmetom zákazky je nákup a dodávanie mrazenej a chladenej hydiny, špeciálnych mäsových potravín, cestovín, múky, ryže, cukru, kávy, čaju, čokolády, tort a drobného raňajkového pečiva pre Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.
Balené potraviny
Predmetom zákazky je dodávka potravín na rok 2023, podľa požiadaviek verejného obstarávateľa
Mäso a mäsové výrobky
Predmetom zákazky je zabezpečenie potravín pre potreby Vzdelávacieho a rehabilitačného centra prokuratúry SR Stará Lesná. Podrobný opis predmetu zákazky je v prílohách č. 1.1 až 1.3 súťažných podkladov.
FN Motol - Nákup prádla pro zaměstnance - zdravotníci a nezdravotníci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky prádla - osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP) pro zaměstnance zadavatele.
Dodávka hygienických prostředků a dávkovačů pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022 II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek hygienických prostředků a dávkovačů na dobu 12 měsíců.
Centrální nákup originálního spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálního spotřebního materiálu do tiskáren, kopírovacích a multifunkčních zařízení (dále také „spotřební materiál“ nebo „zboží“) pro Olomoucký kraj a jeho příspěvkové organizace dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Více viz zadávací dokumentace.
Sušené plnotučné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem veřejné zakázky (dále jen "VZ") je pořízení 1 200 tun sušeného plnotučného mléka (dále jen "SPM") a jeho ochraňování. SPM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na následujících 8 (osm) samostatných částí s cílem zajištění co nejširšího okruhu potenciálních dodavatelů: Část 1: Dodávka a ...
Obnova a údržba označníků na autobusových zastávkách ve Středočeském kraji
Předmětem veřejné zakázky je pravidelná dodávka, montáž a údržba zastávkových označníků na autobusových zastávkách na území Středočeského kraje. Konkrétně se jedná o dodávky označníků, jejich kompletaci (osazení příslušenstvím) a montáž na místo určení. Dále pak o dodávky náhradních dílů ke stávajícím označníkům a o údržbové práce a další práce ...
Nákup a modernizácia materiálno-technického vybavenia odborných pracovísk
Predmetom zákazky je Nákup a modernizácia materiálno technického vybavenia pracovísk na Spojenej škole Nitra, ktorý je schválený na financovanie na základe výzvy IROP-PO2-SC223-2019-47.
Nákup predmetov osobnej hygieny pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je nákup spotrebného tovaru, prostriedkov na čistenie rúk, dezinfekciu a ochranu pokožky, výrobkov z papiera a doplnkov. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Lahve na víno, Litva
Jsme společnost z Litvy. Obchodujte s lahvemi vína v Litvě a hledáme stálé dodavatele. Momentálně potřebujeme BORDEA v lahvičce 750 ml kapacita 22 palců tmavé barvy a 11 palců průhledného skla. Rádi bychom O-I Czech Republic A.S. výrobce lahví. Možná nám můžete poslat ceník. Čekáme na odpověď a očekáváme spolupráci.
FN Motol - Toaletní papír, papírové ručníky a zásobníky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky toaletního papíru, papírových ručníků a zásobníků pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace.
DNS -  Zelenina
Dynamický nákupní systém bude provozován v nadlimitním režimu, předmětem veřejných zakázek budou dodávky zeleniny pro stravovací provoz Institutu klinické a experimentální medicíny.
DNS -  Ovoce
Dynamický nákupní systém bude provozován v nadlimitním režimu, předmětem veřejných zakázek budou dodávky ovoce pro stravovací provoz Institutu klinické a experimentální medicíny
Olej řepkový - pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení a ochraňování 200 tun surového oleje řepkového (dále také „surový olej“) a dále pořízení a ochraňování 130 tun jedlého oleje řepkového (dále také „jedlý olej“). Surový a jedlý olej bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na 2 samostatné části, a sice: 1. část VZ: Dodávka a ...