Překlenovací dodávka kancelářského papíru 2023
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka kancelářského papíru formátu A4 a A3 dle specifikace, která je uvedena v čl. 3.1 Zadávací dokumentace. Poptávané počty jednotlivých položek předmětu Veřejné zakázky jsou ve struktuře podle požadavků Pověřujících zadavatelů uvedeny v tabulce dle čl. 3.2 Zadávací dokumentace.
Nákup osobních ochranných a pracovních prostředků pro zaměstnance ZZMV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření dvou rámcových smluv s vybranými Dodavateli na dobu čtyřiceti osmi měsíců ode dne účinnosti smlouvy. Smlouva upravuje způsob průběžného objednávání ochranných a bezpečnostních oděvů podle potřeb Zadavatele.
Rámcová dohoda na dodávku vybraných položek papírové hygieny 2023
Rámcová dohoda na dodávku vybraných položek papírové hygieny. Účelem je zajistit každodenní provoz kraje a jeho příspěvkových organizací dodávkami vybraných položek papírové hygieny.
Rámcová dohoda na dodávku kancelářských potřeb 2023
Rámcová dohoda na dodávku kancelářských potřeb. Účelem je zajistit každodenní provoz kraje a jeho příspěvkových organizací dodávkami kancelářských potřeb.
Bramborový škrob - převzetí a ochraňování
Předmětem VZ je převzetí 1 105 t bramborového škrobu (dále také „škrob“ či „HR škrobu“) a jeho ochraňování. Škrob bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Správa státních hmotných rezerv ČR jako zadavatel zajišťuje, v souladu se zákonem č. 97/1993 Sb., o působnosti Správy státních hmotných rezerv, ve znění pozdějších předpisů, ...
Výroba a dodanie informačných tabúľ PAAS pre parkovaciu politiku
Predmetom zákazky je výroba a dodanie informačných tabúľ PAAS (vrátane úchytov) pre parkovaciu politiku v Bratislave. Osádzanie PAAS tabúľ bude prebiehať vo vlastnej réžii a nie je súčasťou predmetnej zákazky. Predmet zákazky je bližšie špecifikovaný v prílohe č. 1 Opis predmetu zákazky, ktorý tvorí neoddeliteľnú súčasť Súťažných podkladov na ...
Hydina, ryby a mrazené výrobky
Predmetom zákazky je nákup potravín pre zariadenie LUMEN - Špecializované zariadenie, zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb. Predmet zákazky je rozdelený do 4 samostatných ucelených častí: Časť č. 1: Hydina, ryby a mrazené výrobky Časť č. 2: Mlieko a mliečne výrobky Časť č. 3: Rôzne potravinárske výrobky Časť č. 4: Mäso bravčové ...
Čistiace prostriedky
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich prostriedkov.
Poptávám ušití střechy na altán
Poptávám ušití nové střechy na altán Barcelona.
Poptávám střechu na altán
Poptávám střechu na altán.
Výroba a dodávky samolepicího papíru pro víza EU
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba a dodávka samolepicího papíru pro víza EU, který musí: i. splňovat požadavky dané technickou specifikací vyplývající z požadavků EU, konkrétně z Prováděcího rozhodnutí komise C (2018) 674 ze dne 12. 2. 2018 a Nařízení Evropského parlamentu a Evropské Rady 2017/1370 (dále jen souhrnně „Evropská ...
Dodávky akčních oděvů pro ČD, a.s.
Zajištění dodávek výstrojních součástí ze sortimentu tzv. akčních oděvů, které jsou určeny zejm. pro zaměstnance vykonávající profesi strojvedoucí, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Dezinfekční přípravky na kůži III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních přípravků na kůži pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dynamický nákupní systém na dodávky leteckých olejů, vazelín a kapalin
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS na dodávky leteckých olejů, vazelín a kapalin (dále také jen „zboží“). Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v DNS v předem neurčených nepravidelných intervalech a v různých objemech odvislých zejména od potřeb zadavatele.
Hygienické potřeby 2023-2025 - rámcová dohoda
Předmětem je uzavření rámcové dohody na nákup hygienických prostředků.
Dodávky kancelářských potřeb pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022 II
Průběžné dodávky kancelářských potřeb v rámci plnění rámcové dohody na 12 měsíců.
Poptávám zateplovací plachtu s oky na zavěšení
Poptávám zateplovací plachtu o rozměru šířka 300cm výška 285cm s oky na zavěšení. Děkuji.
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je nákup potravín rozdelený do 6 častí. Časť 1 Mlieko a mliečne výrobky Časť 2 Mäso a mäsové výrobky Časť 3 Základné potraviny Časť 4 Chlieb a pekárske výrobky Časť 5 Mrazené mäso a mrazené výrobky Časť 6 Bezlepkové potraviny
Pracovné a ochranné odevy
Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom: Osobné ochranné pracovné prostriedky v nasledovnom členení: Časť 1: Pracovné a ochranné odevy Časť 2: Pracovná a bezpečnostná obuv Časť 3: Ostatné pomôcky Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí samostatnú časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
Zemiakové výrobky
Predmetom zákazky je opakované dodávanie potravín do stravovacích zariadení Technickej univerzity v Košiciach, Študentských domovov a jedálni v Košiciach a v Prešove. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky".
Poptávám polep automobilu černou karbonovou fólií
Poptávám polep přední kapoty a střechy na vozidle Opel Astra H černou karbonovou fólií z důvodu vybledlého laku. Mohli byste mi zaslat orientační cenu. Děkuji.
Rámcová dohoda - Čepice lodička
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky pokrývek hlavy stejnokroje PČR čepic lodiček v předpokládaném množství 7.000 ks.
Hrubý a sterilizovaný tovar
Predmetom obstarania je dodanie potravín na prípravu stravy.
OVZ/056/3/2022 Svařovací dráty
Dodávky svařovacích drátů pro ruční svařování a svařování robotem.
Zásahový oděv I. pro hasiče
výsledkem výběrového řízení bude podpis rámcové smlouvy na pořízení zásahových oděvů I. pro hasiče v období let 2023-2024.