Modernizace odborných učeben ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín II, Vrchlického 630/5 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Nákup CAS pro SDH Chodov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové, nepoužité a funkční cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1 , kategorie podvozku 2 pro smíšený provoz, jednotného provedení a hmotnostní třídy S v modifikace pro 6 osob.
Modernizace odborných učeben  ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín II, Vrchlického 630/5 - Nábytek
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
REACT EU 98 - Operační lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks operačních lamp pro Gynekologicko-porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka automobilové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks nákladních automobilů 4 x 4 jako nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací, 3 ks sypacích nástaveb, 3 ks sněhových radlic, 3 ks trojstranných sklápěcích koreb, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Rekonstrukce a modernizace vybavení akutní péče Masarykovy nemocnice Rakovník - operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, nepoužitých, nerepasovaných přístrojů vč. příslušenství: Systémový mobilní operační stůl s výměnnými deskami pro chirurgii, traumatologii a artroskopii - 2 ks, Operační stůl pro urologii - 1 ks, a to vše v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poskytování služeb údržby zeleně pro Město Mnichovo Hradiště II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění kontinuální průběžné péče o veřejnou zeleň ve městě Mnichovo Hradiště a v místních částech na dobu neurčitou.
Servis a údržba rentgenových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu zdravotnických prostředků - rentgenových přístrojů k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce, v rozsahu a způsobem uvedeným v zadávacích podmínkách.
Plicní ventilátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 2 ks plicních ventilátorů nejvyšší třídy vč. příslušenství a 4 ks plicních ventilátorů vyšší třídy vč. příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Bezdrátové ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 2 kusů ultrazvukových přístrojů s příslušenstvím, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Kliniky plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptávám plastové segmenty do torzně pružné spojky
Poptávám plastové segmenty do torzně pružné spojky. kameny KTR ROFLEX (R) 55 D-4440 Rheine 5 Děkuji , J.Svoboda
Kontroly elektrickej požiarnej signalizácie, kontroly funkčnosti zariadenia domáceho rozhlasu
Kontroly elektrickej požiarnej signalizácie, kontroly funkčnosti zariadenia domáceho rozhlasu, kontroly zariadenia na odvod tepla a splodín horenia, kontroly funkčnosti zariadenia vnútorného rozhlasu a kontroly funkčnosti zariadenia varovného evakuačného požiarneho systému, kontroly na technickom zariadení elektrickom na uvedených zariadeniach, ...
Odstránenie nedostatkov v ochrannej stavbe civilnej ochrany na DÚ Nitra Damborského 5, 949 01 Nitra
Odstránenie nedostatkov zo Správy z vonkajšej odbornej prehliadky TNS a stave vodného, kalového hospodárstva 12/2019/DU-NR - 1 ks oceľová nádoba skorodovaná, netesná neexistuje technický list a prehlásenie o zhode celková repasia. - Bezpečnostná výstroj a armatúry na nádrži: sú skorodované, neúplné a nefunkčné, prestarnuté po dobe životnosti ...
SKL RECYKLOSTAV s.r.o. 2 - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtiče. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného personálu.
Prestrešenie ľadovej plochy v Medzilaborciach s vybudovaním zázemia
PD rieši stavebné úpravy existujúcej umelej ľadovej plochy, ktoré zahŕňajú výstavbu prestrešenia ľadovej plochy tj. oceľová hala a prístavbu murovaného zázemia v meste Medzilaborce.
OVZ/013/3/2023 Dodávky aktuátorů a převodovek pro projekt VP010521
Dodávky aktuátorů a převodovek pro projekt VP010521 - 2 části
COV LK strojírenství a robotiky - SPŠT Jablonec nad Nisou, p. o. - kontrola a měření
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učebny „Kontrola a měření“ (dále jen „KOM“). Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na následující dvě části: Část 1 - zkušební stroje Část 2 - laboratorní vybavení KOM
Vybavenie pre helikoptéru: Komplexný prenosný automatický systém pre leteckú aplikáciu
Nákup komplexného automatického systému pre leteckú aplikáciu biocídnej látky vo forme granulátu, ktorý je možné inštalovať na helikoptéru. Opis prílohy tvorí samostatná príloha č.1 Špecifikácia predmetu Zmluvy.
Čerpacia stanica PHM 5000 litrov - 2ks
Predmetom zákazky je dodávka, vyloženie, montáž a spustenie do prevádzky 2 ks dvojplášťových stacionárnych nádrží z odolného materiálu PE na skladovanie a výdaj PHM s objemom 5000 litrov, ktoré spĺňajú všetky legislatívne požiadavky. Súčasťou nádrže je lamelové čerpadlo s prietokom min. 60 l/min, 230 V, palivový filter, digitálny prietokomer, ...
Nákup technického vybavenia SOŠ regionálneho rozvoja Rakovice
Predmet zákazky je rozdelený na 2 časti. 1.časť zákazky - jedná sa o dodanie materiálno technického strojového vybavenia odborných učební a odborného pracoviska Strednej odbornej školy regionálneho rozvoja v Rakoviciach. Zákazka sa realizuje v rámci schváleného projektu Modernizácia materiálno-technického vybavenia SOŠ regionálneho rozvoja ...
Prídavné zariadenia k laparoskopickej veži STORZ
Predmetom zákazky je dodanie nových, nerepasovaných a nepoužívaných prídavných zariadení k laparoskopickej veži zn. KARL STORZ a to 1 ks insuflátora, 1ks desuflátora, 1ks irigačnej pumpy a 1 ks odsávacej pumpy.
Tonery 2023
Dodanie tonerov pre potreby Kancelárie Najvyššieho súdu SR
Výpočtová technika pre SND
Výpočtová technika obsahuje nasledovné: 1/ Pracovná stanica min. Intel Core i7 12700K Alder Lake 5 GHz, min. Intel UHD Graphics 770, min. RAM 32GB DDR5, min. SSD 1000GB, min. 1x USB 3.2 Gen 2, min 1x USB-C, typ skrine: Micro Tower, min. Windows 11 Pro, min. 1x HDMI-out a 1x DP-out, napr. (Lenovo ThinkStation P360 Ultra) - 2 ks 2/ Set ...
Dodávka a servis až 25 ks velkokapacitních tramvají
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka a servis 16 ks velkokapacitních tramvají stejného typu. Zadavatel si současně v souladu s čl. 3.4 zadávací dokumentace vyhrazuje změnu závazku ze smlouvy spočívající v navýšení celkového počtu dodaných tramvají, a to v počtu maximálně dalších 9 ks velkokapacitních tramvají téhož typu. Více informací viz ...
Monitory životních funkcí + monitorovací centrála pro monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 14 ks monitorů vitálních funkcí a 2 ks centrální stanice pro monitory vitálních funkcí vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.