Katétr pro teplotou řízenou ablaci II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
SPR pro biochemii s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Objednateli zařízení pro analýzu interakcí biomakromolekul na principu "surface plasmon resonance" (SPR) s příslušenstvím. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
Sekvenační kity a laboratorní materiál pro Servisní laboratoř funkční genomiky a bioinformatiky
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázka rozdělenou na dvě částí na opakující se dodávky laboratorního spotřebního materiálu, a to zejména sekvenačních kitů plně kompatibilních s platformami Illumina NextSeq 500/550 a NextSeq 2000, kitů a čipů pro přípravu knihoven pro single-cell sekvenování plně kompatibilních s 10x Genomics Chromium Controller, ...
DNS - Dodávky tonerů a cartridge
Předmětem plnění je zajištění dodávek originálních a alternativních tonerů a inkoustových náplní dle níže uvedených CPV kódů. Předmět plnění bude realizován dle požadavků zadavatele specifikovaných v jednotlivých veřejných zakázkách zadávaných v rámci DNS na elektronickém profilu zadavatele. Prostřednictvím DNS budou kvalifikovaní dodavatelé ...
Biochemický automatický přístroj a upgrade analytické linky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka biochemického automatického přístroje a upgrade analytické linky pro oddělení klinické biochemie a diagnostiky Pardubické nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Modernizácia vybavenia odborných pracovísk pre odborný výcvik Autoopravár
Predmetom zákazky je zlepšenie technického a materiálového vybavenia strednej školy, posilnenie významu sekundárneho vzdelávania a zabezpečenia primeraných podmienok pre jej rozvoj. Zlepšenie technického a materiálového vybavenia sa dosiahne nákupom tovaru a zariadení do autodielní, v ktorých sa vykonáva odborná prax študentov školy.
Opravy vzduchotechnických zariadení a predpísané výmeny vzduchotechnických  filtrov
Predmetom zákazky je servis vzduchotechník a klimatizácií a výmena filtrov v vzduchotechnických zariadeniach v zmysle platných STN EN 1 x za rok. Predmetom zákazky je aj oprava a výmena chybných zariadení, ako aj jeho doplnenie o nevyhnutné prvky a aj súvisiacej demontáže chybného zariadenia alebo jeho časti a dodávky a montáže nového zariadenia ...
CVT/UPOL/NPO - Agregační směrovací sady
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks agregačních směrovacích sad pro Univerzitu Palackého v Olomouci. Předmět plnění veřejné zakázky je v souladu s § 35 Zákona rozdělen na dvě samostatné části, přičemž Dodavatel může podat svou nabídku na kteroukoliv z částí veřejné zakázky, může podat svou nabídku i na obě části veřejné zakázky.
Varovný informační systém pro obce Mikroregionu Podralsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a oživení varovného informačního systému (dále také jako „VIS“), který je součástí protipovodňových opatření na území Mikroregionu Podralsko, a jeho zapojení do systému Jednotného varování a informování. Součástí plnění je rovněž zpracování rádiového projektu pro individuální oprávnění, které ...
Zariadenia kompostárne Mesta Levice opakované VO 2022 traktor
Predmetom zákazky je dodanie zariadenia pre kompostáreň Mesta Levice, ktoré je nové, nie nie repasované, opravované alebo používané. Predmet zákazky Univerzálny traktor s príslušenstvom 1 ks Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky.
Dodání a montáž regálových systémů pro nová pracoviště odboru Parlamentní knihovna a Archiv
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky a montáže kompaktních posuvných a stacionárních regálových systémů pro uložení knihovního fondu Parlamentní knihovny a archivního fondu Archivu Poslanecké sněmovny v nově vybudovaných depositářích pro Kancelář Poslanecké sněmovny.
OK Stavby s.r.o. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtící technologie, třídící technologie a mísícího centra. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v přílohách č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
Technologické zariadenia
Predmetom zákazky je obstaranie Technologických zariadení v nasledovnom rozsahu: - Laboratórny lyofilizátor - Zariadenie na monitorovanie rýchlosti sušenia
ABEX Substráty a.s. pořízení technologie pro snížení prašnosti - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího a vysávacího stroje zpevněných ploch. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného ...
DNS kamerové systémy parkovacích objektů
Předmětem Zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému („DNS“).Cílem zavedení DNS je disponovat okruhem dodavatelů, kteří budou schopni v reakci na aktuální potřeby Zadavatele plnit předmět dílčích veřejných zakázek v průběhu doby zavedení DNS. Dílčími veřejnými zakázkami zadávanými v DNS budou Zadavateli flexibilním a ...
Úspora vody ve SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o.
dodávka technologie pro oddělené jímání a recyklaci betonových kalů v závodě s výrobou stavebních hmot investora SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o.
Měření, dodávka dat a zpracování výstupů proměnných parametrů vozovek dálnic a silnic I. třídy
Zakázka navazuje na předchozí a zajišťuje kontinuitu v dodávce dat pro SHV na období 4 let. Každý rok budou změřeny veškeré dálnice a 1/2 silnic I. třídy. Jedná se o parametry: podélná nerovnost IRI, hloubka vyjeté koleje, hloubka vody ve vyjeté koleji, příčný sklon vozovky, makrotextura MPD, poruchy vozovek, fotodokumentace.
Etalony a měřící zařízení pro metrologické laboratoře AČR - nákup 2023
Předmětem veřejné zakázky je nákup etalonů, přístrojů a měřících zařízení pro metrologické laboratoře: Zařízení pro kalibraci malého momentu síly - 1 ks, Souprava etalonů tlaku 10 bar až 500 bar - 3 ks, Souprava etalonů momentu síly 0,1 Nm až 10 Nm, 100 Nm, 500 Nm - 1 ks, Kalibrátor zesilovačů - 1 ks, Hygrometr etalonový - 1 ks.
Kryostat
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka kryostatu pro Dermatovenerologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Protipovodňová opatření pro město Bor
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí ze zvýšení hladiny a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel. Systém bude ozvučovat celé předmětné území pomoci akustických ...
Motorový systém II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Motorového systému s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Víceobrazovkový odolný notebook
Předmětem VZ je pořízení víceobrazovkových odolných notebooků s přepravním obalem.
Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Měřidla s bezdrátovým přenosem dat - rozšíření
Předmětem tohoto zadávacího řízení je komplexní dodávka Měřidel s bezdrátovým přenosem dat - rozšíření podle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace.