Poptávám opravu převodovky na Zetoru 7245
Potřebuji opravit převodovku na Zetoru 7245. Provádíte prosím tyto opravy? Děkuji Kasper.
Mlýnice do VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie mlýnice do Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně montáže a zprovoznění.
Pořízení učebních pomůcek pro výuku žáků oboru Agropodnikání VOŠ a SZeŠ Benešov v roce 2021
Předmět veřejné zakázky je dodávka traktoru a přívěsu pro výuku autoškoly.
Maloobjemový provoz ke zpracování mléka VCZZP - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro technologický celek Maloobjemový provoz ke zpracování mléka v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů.
Vybavenie stolárskej dielne vrátane príslušenstva
Dodávka: 5 osé CNC drevoobrábacie centrum s 2 osou hlavou, softvér k 5-osému CNC drevoobrábaciemu centru s 2-osou hlavou, kartáčovací stroj, hobľovačka, sušiareň reziva a multifunkčný lis .
Nákup 3-osého vertikálního obráběcího centra a příslušenství
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace a uvedení do provozu CNC frézovacího centra s příslušenstvím včetně zajištění proškolení zaměstnanců zadavatele.
Technologie zpracování chmele a výroby piva do VCZZP - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie zpracování chmele a výroby piva do Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Technologie zpracování ovoce do VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie zpracování ovoce do Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Číslicově řízený soustruh
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustruhu s protivřetenem s pohonem vřetene i protivřetene o vysokém výkonu a velké dynamice. Automatická výměna nástrojů z revolveru bude umožňovat práci v automatickém cyklu. Soustruh bude obsluhován mj. robotickým manipulátorem. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými ...
Recyklace Přeštice s.r.o. - Projekt materiálového využití odpadů - dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového manipulátoru. Podrobná specifikaced předmětu plnění je specifikována v přílohách č. 4 - technické specifikace.
Poptávám motor do minihoblovky
Poptávám motor do minihoblovky Proma HP-200.
Traktor
Predmetom zákazky je technické zabezpečenie prevádzky kompostárne v Pezinku, t.j. nákup, dodanie, prevedenie, zaškolenie obsluhy a záručný servis, nasledovných zariadení: 1.Traktor 2. Prekopávač kompostu 3. Bubnové sito 4. Pokrývač základok 5. Geotextília 6. Kĺbový nakladač 7. Drvič konárov 8. Drvič kuchynských BRO 9. Nádoby na BRO ...
Osvitová jednotka a vyvolávací automat
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka osvitové jednotky a vyvolávacího automatu, včetně veškerého dalšího souvisejícího příslušenství a vybavení, vyrobeného podle platných směrnic a předpisů EU, vztahujících se k předmětu plnění. Technické a další požadavky jsou stanoveny ve smlouvě. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je ...
Dodávka CNC sústruh  -1 ks
Dodanie nasledovných tovarov: CNC sústruh, konvenčné sústruhy, CNC frézka, nástrojové frézky, brúsky, zváracie zariadenia.
Důlní vrtné soupravy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vrtných souprav včetně dopravy.
Quadruped robots
Předmět veřejné zakázky je dodávka 2 kusů čtyřnohých kráčejících robotů vyhovují minimálně krytí IP 54. Roboti by měli pracovat ve venkovních a vnitřních lidských obydlených prostředích v autonomních průzkumných, vyhledávacích a inspekčních scénářích.
Linka na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov - 1 ks
Predmetom zákazky je dodanie linky na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov. Bližšiu špecifikáciu predmetu zákazky obsahuje Príloha č. 1 Súťažnych podkladov.
Automatizácia prototypového osádzania elektronických komponentov
Predmetom zákazky je obstaranie online osadzovacieho automatu na osádzanie THT komponentov schopný osádzať axiálne a radiálne THT komponenty, voľne sypané komponenty, komponenty v páskach, tubách a platách. Predmet zákazky sa skladá z dvoch logických celkov: 1.Osadzovací automat na osádzanie THT komponentov 2.Zariadenie pre selektívne ...
Předcházení vzniku odpadů v DSO Hovoransko a partnerských obcích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil (1. část) a dodávka štěpkovačů (2. část).
Vybavení sladovny VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro funkční/technologický celek sladovna Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně montáže a zprovoznění.
Lesní vyvážecí souprava s pásovým podvozkem
LESNÍ VYVÁŽECÍ SOUPRAVA S PÁSOVÝM PODVOZKEM
Laserová monochromatická produkčná tlačiareň s triedením (spinkovaním)
Predmetom je dodávka techniky pre výrobu fotoalbumov a fotokníh. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
Laserová monochromatická produkčná tlačiareň s triedením
Predmetom je dodávka techniky pre výrobu fotoalbumov a fotokníh. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
Obrábacie stroje pre SOŠ Ivanská cesta 21 - Časť A
Predmetom zákazky je obstaranie materiálno technického vybavenia obrábacích strojov pre Strednú odbornú školu technológií a remesiel v rámci projektu Vytvorenie a rekonštrukcia COVP Ivanská cesta 21, kód projektu: 302021Q717 pre školu so zameraním na stavebníctvo a Strednú odbornú školu informačných technológií, Hlinícka 1, Bratislava Rača v rámci ...
Tlačiarne
Predmetom zákazky je dodávka tovarov pre zavedenie inovácie výrobného procesu kožených kabeliek a doplnkov. Zákazka je rozdelená na 5 častí: ČASŤ 1/ LOGICKÝ CELOK 1: Tlačiarne 1 ks 3D tlačiareňna plast 1000x1000x1000, 1 ks 3D tlačiareň na plast 1000x1200, 1 ks Extruder na filamenty. ČASŤ 2/ LOGICKÝ CELOK 2: UV tlačiareň 1 ks UV ...