Etážová termoolejová pec a Osadzovacie zariadenie k etážovej peci
Predmetom zákazky je dodávka pekárenskej technológie. Zákazka je rozdelená na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: Etážová termoolejová pec a Osadzovacie zariadenie k etážovej peci Časť 2. predmetu zákazky: Krájací stroj na chlieb Podrobné ...
Stroj na výrobu kornútkov
Predmetom zákazky je dodávka výrobných technológií. Zákazka je rozdelená na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky:Stroj na výrobu kornútkov Časť 2. predmetu zákazky:Stroj na výrobu trubičiek Podrobné špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávky řezného a upínacího nářadí, ostření, včetně servisu a dalšího, souvisejícího plnění
Plnění této veřejné zakázky bude prováděno: a) dodávkou stanovených břitových destiček a nástrojů a nářadí postupem předvídaným přílohou č. 1 této ZD a dle přílohy č. 2 dohody b) dodávkou navržených náhrad stanovených břitových destiček a nástrojů postupem předvídaným přílohou č. 1 této ZD a dle přílohy č. 2 dohody postupem předvídaným v ...
Tlačiareň na priamu potlač textilu - 1 ks
Predmetom zákazky je dodanie tovarov. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti: Logický celok č. 1: Tlačiareň na priamu potlač textilu 1 ks Logický celok č. 2: Termotransferový olejový lis COMBO 1 ks Bližší opis predmetu zákazky je obsiahnutý v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.
Inovácia výrobných postupov v spoločnosti Interkov Group, s.r.o.- CNC Hydraulický ohraňovací lis
Predmetom obstarávania je CNC Hydraulický ohraňovací lis v zmysle špecifikácií, ktoré sú uvedené v súťažných podkladoch.
Robotická stanice-manipulátor s kapalinami v malých objemech
Předmětem zakázky se rozumí dodávka robotické stanice. Účelem zařízení je umožnění realizace polymerázové řetězové reakce ve velmi malých objemech.
Kováčska dielňa
Predmetom zákazky je dodávka tovarov pre kováčsku dielňu, hrnčiarsku dielňu, smaltovaciu dielňu, tkáčsku dielňu a drevospracujúcu dielňu. Predmet zákazky je rozdelený na 5 častí. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo na kombináciu akýchkoľvek častí predmetu zákazky. Bližšia špecifikácia predmetu obstarávania je v časti B1. Opis predmetu zákazky ...
Multifunkčné rezacie, bigovacie a frézovacie centrum
Predmetom zákazky je dodanie dvoch samostatných technológií, ich inštalácia a zaškolenie obsluhy: 1. časť zákazky: Multifunkčné rezacie, bigovacie a frézovacie centrum, 2. časť zákazky: Hybridná UV LED tlačiareň s bielou farbou.
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učeben oboru vzdělání truhlář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o. (objekt SO 09) a oboru vzdělání kadeřník pro Střední školu obchodu a služeb, Teplice, p.o. (objekt SO 11).
Zařízení pro Pyrotechnickou službu
Zařízení pro Pyrotechnickou službu
Mlýnice do VCZZP - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie mlýnice do Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně montáže a zprovoznění.
Stroje a technológie
Obstaráva sa dodanie rôznych výukových pomôcok, nástrojov, zariadení a vybavenia potrebných pre rozšírenie a skvalitnenie vyučovacieho procesu na Strednej odbornej škole drevárskej, Pílska 7, Topoľčany. Predmet zákazky je rozdelený na dve samostatné časti, pričom je možné predložiť ponuku / ponuky na obe časti.
Teleskopický manipulátor
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávka 1 ks nového teleskopického manipulátora určeného do rastlinnej a živočíšnej výroby a na iné komunálne práce vrátane daňových poplatkov komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné ...
Traktor s čelním nakladačem, valník na balíky, traktorový návěs
Předmětem je pořízení nové nepoužité zemědělské techniky a to konkrétně: 1 ks kolový traktor s čelním nakladačem, 1 ks valník (přívěs) na balíky, 1 ks traktorový návěs.
Traktor s príslušenstvom – Nákup hnuteľných vecí na podporu triedeného zberu v obci Granč – Petrovce
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Zariadenie pre dekorovanie profilov, plechov, panelov a 3D predmetov
Predmetom zákazky je dodávka zariadenia pre dekorovanie kovových profilov, plechov a 3D predmetov na vopred nalakované predmety základnou práškovou farbou so sublimačnými vlastnosťami, dekorovanie prostredníctvom sublimačného prenosu atramentu z transparentnej fólie s výsledným dekorom dreva, žuly, mramoru. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je ...
Stolová prevodová vŕtačka s pevným stolom pre priemyselné dielenské využitie
Predmetom zákazky je dodávka vnútorného vybavenia učební školy špecializovanými zariadeniami. Verejný obstarávateľ rozdelil predmet zákazky na 7 častí za účelom umožnenia účasti čo najväčšieho počtu uchádzačov.
Dodávka 5 ks kolových traktorů 2021
Předmětem zakázky je dodávka 5 ks kolových traktorů.
SOŠ a SOU Třemošnice - dodávka soustružnického revolverového poloautomatu CNC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka soustružnického revolverového poloautomatu CNC do dílen pro příspěvkovou organizaci Pardubického kraje Střední odborná škola a střední odborné učiliště Třemošnice, Sportovní 322, a to v rámci projektu „Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické Třemošnice - modernizace dílen pro profesní ...
SOŠ a SOU Třemošnice - dodávka tříosého obráběcího centra CNC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka tříosého obráběcího centra CNC do truhlárny pro příspěvkovou organizaci Pardubického kraje Střední odborná škola a střední odborné učiliště Třemošnice, Sportovní 322, a to v rámci projektu „Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické Třemošnice - modernizace dílen pro profesní kvalifikace“, ...
SOŠ a SOU Třemošnice - dodávka soustruhů a frézek
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka soustruhů a frézek do dílen pro příspěvkovou organizaci Pardubického kraje Střední odborná škola a střední odborné učiliště Třemošnice, Sportovní 322, a to v rámci projektu „Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické Třemošnice - modernizace dílen pro profesní kvalifikace“, registrační ...
Traktor s prslušenstvom
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: LC1: Traktor s príslušenstvom - Traktor - Štiepkovač drevnej hmoty - Miešací voz LC2: Čelný nakladač Predmet zákazky je rozdelený do dvoch samostatných častí (logických celkov), pričom záujemca/uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo obe časti predmetu zákazky. Bližšie informácie ...
Strojno-technologické vybavenie Zberného dvora v obci Veľké Zlievce
Predmetom zákazky je obstaranie nasledovného strojno-technologického vybavenia: Časť - 1 Logický celok č. 1: "Kolesový traktor s príslušenstvom" Časť - 2 Logický celok č. 2: "Kontajnery" Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.
Dodávka kompletního setu laserové technologie I.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního setu laserové technologie skládající se z diodového diskového laserového zdroje, řezací hlavy, optického vlákna a chladiče, včetně příslušenství dle zadávací dokumentace.
Dodávka kompletního setu laserové technologie II.
Předmětem specifikace je dodávka kompletního setu laserové technologie skládající se z vláknového laserového zdroje, řezací hlavy včetně plynové konzole s uloženými řeznými parametry nutnými pro řezání laserem, včetně automatického kapacitního zdvihu, optického vlákna a chladiče dle zadávací dokumentace.