Nákup CNC výrobnej linky na spracovanie masívneho dreva ll
Predmetom zákazky je nákup technologického vybavenia v rámci projektu Drevené stavby inovatívnou technológiou. Predmetom zákazky je obstaranie CNC výrobnej linky na spracovanie masívneho dreva. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných ...
Dodávka žací trojkombinace pro ZS Květušín
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stroje dle technické specifikace pro potřeby zadavatele. Součástí předmětu plnění je zabezpečení servisních služeb na tomto stroji. Součástí předmětu plnění je také montáž všech výbav a příslušenství dle požadované technické specifikace, zprovoznění stroje, vč. jeho agregace s traktorem kupujícího, proškolení ...
Sada středních manipulátorů s lineárním pojezdem
Předmětem zakázky je dodávka sady tří středních šestiosých manipulátorů, z toho dvou na lineárním pojezdu a jednoho samostatně stojícího. Dodávka obsahuje samotné manipulátory, řídicí jednotky, dálkové ovládání (teach pendant). U manipulátorů na lineárním pojezdu řídicí systém umožní současný plně synchronizovaný pohyb obou manipulátorů a lineární ...
Širokopásmová brúska
Predmetom zákazky je dodanie strojov do stolárskej výroby a to širokopásmovej brúsky a CNC obrábacieho centra. Bližšie informácie k technickým špecifikáciam sú uvedené v súťažných podkladoch.
Práce postřikovače s dovozem vody
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení služeb Práce postřikovače s dovozem vody. Jedná se o kvalitní aplikace přípravků na ochranu rostlin s dovozem vody na rok 2021 až 2023. Rozsah provedení postřiků na kalendářní rok je cca 9 000 ha ošetřované plochy dle potřeby a vývoje porostu za daný rok. Uvedené služby budou plněny dle aktuální potřeby ...
Technologická linka na spracovanie mäsa
Predmetom zákazky je dodávka novej technologickej linky na spracovanie mäsa. Opis predmetu zákazky je podrobne špecifikovaný v Súťažných podkladoch.
Rozšíření závlahového detailu Zálezlice
Jedná se o dodávku 4 kusů pásových zavlažovačů
Kompostáreň Modrý Kameň - technika
Predmetom zákazky je dodanie techniky pre novovybudovanú kompostáreň Mesta Modrý Kameň. Zákazka pozostáva z dodania Traktora s príslušenstvom, ktorým je Drvič drevnej hmoty a Prekopávač kompostu pre traktor. Traktor musí byť kompatibilný s príslušenstvom. Súčasťou dodávky je aj dodanie na miesto realizácie, uvedenie do prevádzky a zaškolenie.
Univerzální kolový traktor pro pohon půdní frézy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru pro pohon půdní frézy. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
CNC obrábacie centrum
Predmetom zákazky je obstaranie technologického vybavenia stolárskej dielne v nasledovnom rozsahu: 1.časť predmetu zákazky -CNC obrábacie centrum 1 ks 2.časť predmetu zákazky - 3D softvér k CNC obrábaciemu centru 1 ks 3.časť predmetu zákazky - širokopásová brúska 1 ks 4.časť predmetu zákazky - Kombinovaná zrovnávacia hrúbkovacia fréza 1 ...
Ofsetový tlačový stroj na tlač hárkov mokrým a suchým ofsetom
Ofsetový tlačový stroj na tlač hárkov mokrým a suchým ofsetom
Širokopásmová brúska
Predmetom zákazky je dodanie strojov do stolárskej výroby a to širokopásmovej brúsky a CNC obrábacieho centra. Bližšie informácie k technickým špecifikáciam sú uvedené v súťažných podkladoch
Dodávka 2+2 ks průmyslových robotů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2+2 ks průmyslových robotů; přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. (Celý text s ohledem na nedostatečný rozsah tohoto oddílu je uveden níže v oddílu "II.2.4) Popis zakázky")
Kráčející roboty
Předmět veřejné zakázky je dodávka tří šestinohých kráčejících robotů, každý s ramenem a chapadlem s pěti řiditelnými stupni volnosti, tří čtyřnohých kráčejících robotů, více paprskových laserových dálkoměrných senzorů a palubních výpočetních jednotek a senzorového vybavení. Více viz Zadávací dokumentace.
Stĺpový homogenizátor/mixér + náhradné nádoby
Predmetom zákazky je dodanie moderných výrobných kapacít pre produkciu potravín (v minulosti označovaných ako potraviny na osobitné výživové účely) a výživových doplnkov. Predmetom zákazky je kompletné vybavenie výroby výrobných liniek a komponentov na výrobu tabliet, kapsúl, práškových zmesí balených do dóz alebo sáčkov, vrátane pomocného ...
Obstaranie obrábacích strojov
Predmetom zákazky je obstaranie učebných pomôcok - vybavenie pre vyučovanie programovania CNC frézovania a sústruženia. Dodávka je zameraná na vybavenie odborných učební školy podľa podrobnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Podrobnosti o jednotlivých položkách sú uvedené v súťažných podkladoch.
Samochodný kombajn na sklizeň hroznů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka samochodného kombajnu na sklizeň hroznů v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky.
Traktory - 5 ks
Koupě 5 ks nových, nepoužitých, kvalitních a úplných traktorů s příslušenstvím dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi dodávky, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz zadávací podmínky.
Podúrovňový soustruh - CNC pracoviště - 2. vyhlášení
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu nového technického zařízení, podúrovňového soustruhu - CNC pracoviště na opracování kol tramvají, dle podrobné technické specifikace tvořící přílohu č. 1 zadávací dokumentace, který bude umístěn do nové haly Oprav a údržby tramvají v rámci rekonstrukce vozovny tramvají v Plzni, při ...
Traktor s príslušenstvom - Matiašovce
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Traktor s príslušenstvom - Nižná Myšľa
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača, hákového nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Traktor s príslušenstvom – Smolník
Predmetom zákazky je dodávka a uvedenie do prevádzky traktora s príslušenstvom, ktoré pozostáva z čelného nakladača, štiepkovača, hákového nosiča kontajnerov a vlečky s hydraulickou rukou a otočným drapákom.
Dodávka CNC ohýbacího automatického stroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC ohýbacího automatického stroje včetně instalace, zprovoznění, školení obsluhy, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Obrábacie stroje pre SOŠ Dubnica nad Váhom
Predmet zákazky predstavuje dodanie vybavenia odborných učební a dielní v rámci projektu z programu EÚ IROP, kód projektu 302021K506, názov projektu Zriadenie centra odborného vzdelávania a prípravy SOŠ Dubnica nad Váhom.
Poptávám použitou univerzální hrotovou brusku
Poptávám použitou univerzální hrotovou brusku BU 63/4000, výrobce TOS.