Kolesový traktor s príslušenstvom
Predmetom zakazky je dodavka technologie na zabezpecenie triedeneho zberu odpadov v obci Oravská Lesná. Predmet zakazky je rozdeleny na 5 nasledovnych casti: 1. Kolesový traktor s príslušenstvom, 2. Hakovy nosič kontajnerov, 3.. Nákladné motorové vozidlo s nadstavbou, 4. Teleskopický nakladač, 5. Mostová cestná váha. Bližšia špecifikácia predmetu ...
Technologie lisování olejů a zpracování léčivých rostlin do VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie lisování olejů a zpracování léčivých rostlin VCZZP, včetně jeho montáže a zprovoznění. Veřejná zakázka je rozdělena na 5 částí, jejichž předmětem je: Ad. a. Lis olejnatých semen Ad. b. Přístroje pro maceraci a destilaci Ad. c. Rafinační jednotka Ad. d. Laboratorní vybavení pro ...
Pořízení technologie pro materiálové využití odpadů - Jiří Sixta - dodávka mobilního zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zařízení na výrobu štěpky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Laminovací stroj na laminovanie obojstranne lepiacich pások na profily
Predmetom zákazky je dodávka zariadenia: Laminovací stroj na laminovanie obojstranne lepiacich pások na profily. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Mulčovač
Predmetom zákazky je dodávka veľkej poľnohospodárskej techniky pre vedecko výskumné účely vrátane dopravy, v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v Prílohe č. 1 návrhu kúpnej zmluvy Špecifikácia s cenovou kalkuláciou. Cena musí zahŕňať všetky ekonomicky oprávnené náklady vynaložené v súvislosti s plnením predmetu ...
Předcházení vzniku odpadů v obci Šlapanov a partnerských obcích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil (1. část) a dodávka štěpkovačů (2. část).
Poptávám lis na hrozny
Dopyt Lis na hrozno 500 1000 litrov
UTB - 3D tiskárny FDM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskáren FDM pořizovaných pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Drienica – Zberný dvor – Traktor s príslušenstvom
Predmetom navrhovanej zákazky je dodanie traktora s príslušenstvom. Špecifikáciu tvorí samostatná príloha súťažných podkladov
Zakázka č. 1 - Woodwaste s.r.o.
Dodávka drtiče dřeva.
Časť 1. predmetu zákazky: tlačiarenské technológie
Predmetom zákazky je dodávka technologického vybavenia pre tlačiarenskú výrobu. Zákazka je rozdelená na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky a to v nasledujúcom členení: Časť 1. predmetu zákazky: tlačiarenské technológie Časť 2. predmetu zákazky: fotografické a informačno-komunikačné technológie
Technologie zpracování chmele a výroby piva do VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie zpracování chmele a výroby piva do Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Digitálne frankovacie stroje vrátane spotrebného materiálu pre internú potrebu Slovenskej Pošty, a.s.
Predmetom zákazky je dodávka digitálnych frankovacích strojov vrátane spotrebného materiálu.
Vybavení moštárny VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro funkční/technologický celek moštárna Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně montáže a zprovoznění.
Výběrové řízení na dodávku technologie balení
Předmětem zakázky je dodávka technologie balení skládající se ze 4 (čtyř) základních technologických zařízení: Paletizátor-rotační sloupový robot, šicí poloautomatická linka, stroj na tepelné smršťování fólie palet (Thermoshrink) a ovinovací robot.
Potravinárska prevádzka na spracovanie drobného ovocia a zeleniny
Predmetom zákazky je dodanie novej linky na spracovanie drobného ovocia a zeleniny do potravinárskej výroby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch
Dodávka traktorové sekačky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů traktorů s univerzálním žacím ramenem a 1 kusu traktoru se dvěma univerzálními žacími rameny dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů traktorů.
Dodávka zařízení pro filtraci pitné vody, související software a údržba
Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení. Předmětem veřejné zakázky je dodávka 120 kusů zařízení (technologie) na prodej chlazené filtrované perlivé či neperlivé vody s tím, že 28 přístrojů bude umístěno na území Hlavního města Prahy a 92 Přístrojů bude umístěno mimo území Hlavního města Prahy. Kromě samotného zařízení ...
Maloobjemový provoz ke zpracování mléka VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro technologický celek Maloobjemový provoz ke zpracování mléka v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů.
Předcházení vzniku odpadů ve Veselí nad Moravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil.
Hořáky nepřímého ohřevu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku hořáků nepřímého ohřevu muflové pece včetně příslušenství a souvisejících komponent.
Obstaranie technologickej infraštruktúry spoločnosti Dalno s. r. o.
Predmetom zákazky je dodanie tovarov. Predmet zákazky pozostáva z jedného logického celku. Logický celok č.1 : Horizontálne CNC obrábacie centrum s narážaním kolíkov 1ks Bližší opis predmetu zákazky je obsiahnutý v časti B. 1 Súťažných podkladov a v prílohe č. 1 Súťažných podkladov - Technická špecifikácia.
Maloobjemový provoz ke zpracování masa VCZZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro technologický celek Maloobjemový provoz ke zpracování masa Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně jeho montáže a zprovoznění.
Vybavení pekárny a cukrárny VCZZP - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení pro funkční a technologický celek pekárna a cukrárna Výukového centra zpracování zemědělských produktů, včetně jeho montáže a zprovoznění.