Kompostovisko Čierny Balog - obstarávanie techniky 3 - stroje
Presný rozsah dodávky tovaru :Univerzálny traktor, Príves za traktor, Bio sekací a rezací stroj, Mobilný bubnový preosievač, Nesený prekopávač kompostu, Vidly na konáre a haluzinu, Kombinovaná lopata
Pásové svahové sekačky 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění 7 ks nových pásových svahových sekaček, včetně příslušenství, určených k údržbě porostů v okolí železniční dopravní cesty.
Materiálno technické vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií uvedených v bode 36 Súťažných podkladov.
Inovatívna uhlová linka na výrobu parkiet
Predmetom nákupu je inovatívna výrobná linka na výrobu parkiet. Viac informácií je uvedených v súťažných podkladoch.
Dodávka samochodného krmného vozu s vybírací frézou
Jedná se o dodávku samochodného krmného vozu s vybírací frézou se všemi náležitostmi danými legislativou pro provoz stroje na pozemních komunikacích, vybaveného vybírací frézou a míchací vanou, vyskladňovacím zařízením, vážicím zařízením.
Zriadenie pekárenskej prevádzky - vybavenie
Predmetom zákazky je dodanie tovaru pre projekt "Zriadenie pekárenskej prevádzky - vybavenie" vrátane montáže (inštalácie), zaškolenia a dopravy na miesto dodania. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
WOODTECH umelecké stolárstvo - Technické vybavenie stolárskej dielne
Výber dodávateľa na: Automatická sušiareň - 1 ks Formátovacia píla - 1 ks Dlabačka - 1 ks Kartáčovací stroj - 1 ks Centrálne vnútorné odsávanie - 1 ks Hrubkovacia fréza - 1 ks Zrovnávačka - 1 ks Kotol na biomasu + násypka - 1 ks Kompresor - 1 ks
Dodávka drátořezu
Předmětem výběrového řízení je dodávka drátořezu včetně příslušenství, instalace, zprovoznění, školení obsluhy, technické podpory, balení a dopravy do sídla zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Předcházení vzniku odpadů na Tišnovsku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 181 ks kompostérů o objemu 400 l, 1500 ks kompostérů o objemu 800 l, 592 ks kompostérů o objemu 1100 l a 8 ks štěpkovačů.
Dodávka mulčovačů a lesních fréz
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů pro potřeby organizačních jednotek zadavatele. Součástí předmětu plnění je zabezpečení servisních služeb na tyto stroje v rámci ČR. Z důvodu povahy předmětu plnění a v souladu s ustanovením § 35 ZVZ se zadavatel rozhodl rozdělit předmět plnění veřejné zakázky na 7 částí, které budou plněny samostatně. ...
Dodávka rozmetadel hnojiv pro ZS Heroltovice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks rozmetadel hnojiv na místo plnění. Předmětem veřejné zakázky je též zabezpečení servisních služeb na tyto rozmetadla.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Pořízení kompostérů a kontejnerů na textil v rámci projektu Břeclav kompostuje!
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1500 ks kompostérů a 3 ks kontejnerů na textil pro zajištění předcházení vzniku bioodpadu a textilního odpadu ve městě Břeclav.
Pořízení kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice
Předmětem plnění veřejné zakázky je předcházení vzniku odpadů, a to pořízením kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice, Závada, Vřesina a Hať.
Turniketovy lis
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: 1. Turniketový lis 2. Stroj na rezanie tvarových dielcov 3. Profilovacia fréza Predmet zákazky je rozdelený do 3 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť cenovú ponuku pre jednu alebo viac častí predmetu zákazky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú uvedené v súťažných ...
Štěpkovače větví pro Velkomeziříčsko - Btešsko
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 5 kusů štěpkovačů větví pro zpracování dřevní hmoty v katastrálních územích vybraných obcí Mikroregionu Velkomeziříčsko - Bítešsko.
Automatická linka pre výrobu pekárenských výrobkov
Predmetom zákazky je obstaranie automatickej linky pre výrobu pekárenských výrobkov.
Podpora domácího kompostování-Mikroregion Morkovsko
Předmětem zakázky je pořízení 600 ks kompostérů, 1 ks kontejneru na textil, 1 ks drtiče bioodpadů a 1 ks nakládacího ramena, jejichž přesná specifikace je součástí přílohy č. 1 Zadávací dokumentace. Svou konstrukcí a možností použití se jedná o moderní a efektivní technologii.
Poptáváme opravu čerpadla na nosném postřikovači
Poptáváme opravu čerpadla na nosném postřikovači.
Technológia MINI PIVOVARU
Predmetom zákazky je dodanie technológie na výrobu piva do MINI PIVOVARU s kapacitou varne v objeme 10 Hl.
Multifunkčné rezacie, bigovacie a frézovacie centrum
Predmetom zákazky je dodanie dvoch samostatných technológií, ich inštalácia a zaškolenie obsluhy: 1. časť zákazky: Multifunkčné rezacie, bigovacie a frézovacie centrum, 2. časť zákazky: Hybridná UV LED tlačiareň s bielou farbou.
Nákup 6 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení k pokosu travních porostů pro potřeby SÚS JMK.
Vana pro žárové zinkování ponorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vany pro žárové zinkování ponorem (dále jen „zařízení“). Zadavatel požaduje dodání zařízení dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Školní statek Humpolec - Rekonstrukce sušky
Předmětem veřejné zakázky jsou bourací práce na demolici starého objektu sušky, včetně demontáže a likvidace staré technologie sušky na Školním statku Humpolec. Dále veřejná zakázka zahrnuje stavební práce na novém objektu sušky včetně nové technologie, rozvodů plynu k objektu sušky a po areálu školního statku, rozvody slaboproudu k objektu sušky ...
Varňa medoviny s príslušenstvom
Predmetom zákazky je: - dodávka kompletného rozsahu zariadení pre výrobu medoviny, spočívajúcej v dodaní varne medoviny v nerezovom prevedení a opláštení, a zariadení v prevedení minipivovaru s produkciou cca 200 hl/rok piva plzenského typu za účelom modernizácie materiálno-technického vybavenia učební a dielní Strednej odbornej školy. Podrobný ...