Úklid budovy školy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění úklidu a čištění budov zadavatele.
Zabezpečení úklidu vybraných obytných domů Statutárního  města Kladna II
Předmět plnění veřejné zakázky je zabezpečení úklidu společných prostor ve vybraných obytných domech ve vlastnictví Statutárního města Kladna a jejich bezprostředního okolí. Podrobný rozsah a popis prací je uveden v příloze č. 1. této Zadávací dokumentace a v závazném návrhu smlouvy o dílo pro každou část samostatně.
Fumigace dříví - rámcová dohoda
Předmětem této veřejné zakázky je ošetření kůrovcového dříví fumigací za pomoci účinné látky ethandinitrilu, a to podle aktuálních potřeb zadavatele. Fumigace bude prováděna na skládkách kůrovcového dříví o maximální šířce 10 m, maximální výšce 5 m. Délka Hráně není omezena. Celkové zadavatelem předpokládané množství dříví v m3, které má být ...
Provádění úklidových prací pro Krajskou pobočku v Ostravě
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění úklidových prací pro Úřadu práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě v rámci Moravskoslezského kraje, a podřízených kontaktních pracovišť na níže uvedených adresách uvedených v bodě 1.6 ZD. Zadavatel uzavře smlouvu s vítězným dodavatelem v souladu s přílohou č. 3 této zadávací dokumentace.
Úklid Střední odborné školy Jarov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování úklidových služeb v nemovitostech zadavatele. Blíže k předmětu plnění je uvedeno v příloze č. 2 – Specifikace místa plnění a v příloze č. 3 – Výkaz výměr zadávací dokumentace.
Poskytování úklidových služeb v budovách ČIŽP
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 1 Poskytování úklidových služeb v budově OI Ústí nad Labem je poskytování úklidových služeb dle technické specifikace této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1A zadávací dokumentace. Předmětem plnění veřejné zakázky v části 2 Poskytování úklidových služeb v budově OI Liberec je poskytování ...
Úklidové práce v bytových domech Brno-Líšeň
Předmětem veřejné zakázky je poskytování pravidelného a mimořádného úklidu společných a zadavatelem určených prostor v bytových domech ve správě ÚMČ Brno-Líšeň.
Poptávám vyklizení jednoho pokoje
Hledáme firmu na vyklizení jednoho pokoje s nábytkem a jeho odvoz do sběrného dvora.
Úklidové služby pro Fakultu stavební VUT
Předmětem veřejné zakázky jsou úklidové služby pro Fakultu stavební Vysokého učení technického v Brně.
Poptávám barvení oděvu
Poptávám čistírnu, která barví oděvy. Potřebovala bych obnovit barvu u zimní 3/4 bundy, z baloňákového materiálu. Bydlím na Praze 8 - Čimice.
Systém priestorovej dezinfekcie
Predmetom zákazky je dodávka systému na vykonávanie priestorovej mikrobiologickej dekontaminácie zásahových vozidiel (sanitiek, autobusov) Hasičského a záchranného zboru. Ide o certifikovaný rozstrekovací systém na rozstrekovanie dezinfekčného prostriedku vo forme suchej hmly a o dezinfekčný prostriedok určený na dezinfekciu všetkých typov ...
Dezinfekční prostředky
1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dezinfekčních prostředků pro použití v KNTB, a.s. (dále také „zboží“) po dobu čtyř let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. 2. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka) a v příloze č. 2 (Technické a obecné požadavky).
Poskytování úklidových a souvisejících služeb pro budovy ČNB v Českých Budějovicích a Plzni
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových a souvisejících služeb pro budovy zadavatele v Českých Budějovicích a Plzni. Specifikace činností pro jednotlivá místa plnění jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Upratovacie a čistiace služby 2020 až 2024
Upratovacie a čistiace služby vykonávané v rokoch 2020 - 2024
KV Arena - úklidové služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování a komplexní zajištění úklidových služeb v objektu KV Arena /Multifunkční a tréninková hala + Bazénové centrum/ , v základním členění: A. Běžný úklid - zajištění opakovaného úklidu nejvíce frekventovaných míst, mytí a čištění denních místností a likvidace následků mimořádných situací dle smlouvy a ...
Úklid vnitřních prostorů budov a venkovní údržba – Severní Morava PS 0715 a PS 0722
Předmětem plnění VZ jsou úklidy vnitřních prostorů budov a venkovní údržba v rámci MO v rozsahu a četnosti dle výkazů výměr včetně dodržování hygienického standardu u vnitřních úklidů - doplňování hygienických, čistících a dezinfekčních prostředků. Podrobně v návrhu Smlouvy.
Úklid vnitřních prostorů budov a venkovní údržba – Východní Čechy PS 0503 a PS 0529
Předmětem plnění VZ jsou úklidy vnitřních prostorů budov a venkovní údržba v rámci MO v rozsahu a četnosti dle výkazů výměr včetně dodržování hygienického standardu u vnitřních úklidů - doplňování hygienických, čistících a dezinfekčních prostředků. Podrobně v návrhu Smlouvy.
Zajištění úklidových služeb v areálu Zámku Štiřín
Úklidové služby v celém areálu dle Přílohy číslo 3 Zadávací dokumentace.
Úklid vnitřních prostor EDU
Předmětem veřejné zakázky je úklid vnitřních prostor zahrnující pravidelný úklid, práce na objednávku (nepravidelný úklid vnitřních prostor), dodávky hygienických potřeb a spotřebního materiálu. Součástí předmětu plnění není nakládání a likvidace nebezpečných odpadů.
ÚP ČR - JI - Poskytování úklidových prací a dodávka hygienických potřeb
Předmětem zadávacího řízení je provádění úklidových služeb na ÚP ČR Jirkov. Předmětem plnění je rovněž dodávka hygienických potřeb dle aktuální spotřeby a i mimořádný úklid dle požadavků zadavatele (např. havárie apod.).
Úklid objektů Domova pro seniory Háje – opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je zajištění úklidových služeb vnitřních prostor objektu Domova pro seniory Háje a poskytování výkonů a dodávek souvisejících.
Úklidové služby ČEZd
Předmětem veřejné zakázky je úklid vnitřních prostor zahrnující pravidelný běžný úklid a nepravidelný úklid, úklid venkovních prostor zahrnující pravidelný běžný úklid a nepravidelný úklid, a dodávky hygienických potřeb a dalšího materiálu. Součástí předmětu plnění není nakládání a likvidace nebezpečných odpadů.
Zajištění úklidu v areálu ELI a HiLASE
Předmětem této veřejné zakázky je poskytnutí služby spočívající v zajištění konkrétních úklidových činností (včetně dodávky spotřebního úklidového a hygienického materiálu), a to v souladu s technickou specifikací, která je Přílohou č. 1 zadávací dokumentace a v souladu s podmínkami uvedenými ve smlouvě o poskytování úklidových služeb, jejíž ...
ÚP ČR – Praha – Úklidové služby na pracovištích
Předmětem plnění je zajištění úklidových služeb v budovách užívaných zadavatelem.