Obnova a modernizace zobrazovací techniky FN Plzeň - 5 - Operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických zařízení (12 ks operačních stolů včetně požadovaného vybavení) včetně montáže, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnova) pracoviště Centrálních operačních sálů (COS) v areálu na Lochotíně souborem zdravotnických ...
Infuzní roztoky IV. - Voda pro injekce
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky aqua pro injectione v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Infuzní roztoky III. - Roztoky glukózy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky infuzních roztoků glukózy v PE lahvích pro použití u hospitalizovaných pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Zajištění pracovně lékařských služeb
Předmětem veřejné zakázky je zajištění pracovně lékařských služeb, zejména provádění zdravotních prohlídek v režimu pracovně lékařských služeb a hodnocení zdravotního stavu za účelem posuzování zdravotní způsobilosti k práci, pravidelná analýza rizik na pracovištích, hodnocení vlivu pracovní činnosti, pracovního prostředí a pracovních podmínek na ...
Rámcová dohoda na dodávky léků pro SLL JL
státní podnik Státní léčebné Lázně Janské Lázně
Vyšetřovací jednotky s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 3 kusů vyšetřovacích jednotek s příslušenstvím, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Fakultní nemocnice Olomouc.
Spinální endoskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové endoskopické sestavy vhodné pro výkony v oblasti páteře a zad. Součástí dodávky je veškeré endoskopické a nástrojové dedikované vybavení pro zahájení operativy. Poptávaný předmět plnění musí splňovat technickou specifikaci uvedenou v příloze č. 2 ZD. Současně zadavatel požaduje záruční servis přístroje ...
Pořízení přístrojového vybavení a technologií Krajské nemocnice v Ivančicích zařazené do páteřní sítě
Předmětem plnění je dodávka, montáž a pozáruční servis Zobrazovací techniky, podrobně popsáno ve specifikaci předmětu plnění, která tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění.
Přístrojové vybavení 2 polních nemocnic  ROLE 2B - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění odborné zdravotní péče v polních podmínkách v souladu s platnou doktrínou NATO pro zdravotnické zabezpečení vojsk.
REACT EU - anesteziologické přístroje
1. pořízení anesteziologických přístrojů (4 ks) na základě kupní smlouvy; 2. provádění pozáručního servisu anesteziologických přístrojů na základě servisní smlouvy; 3. pořízování spotřebního materiálu na základě rámcové kupní smlouvy;
FN Motol - Anesteziologické přístroje nejvyšší třídy s monitorem vitálních funkcí - 5 ks
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 kusů přístrojů včetně příslušenství pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 2. LF UK a FN Motol, který bude dodán s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
LP s obsahem dasatinibu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky dasatinib
Dodávka endosonografického systému a poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka endosonografického systému pro specializované vyšetření trávicího traktu pro gastroenterologické pracoviště interního oddělení včetně příslušenství dle technické specifikace a dále pak poskytování záručního, pozáručního a mimozáručního servisu.
Zdravotnické přístroje pro Stodskou nemocnici, a.s. - Ostatní technika II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro zadavatele. V části 1 bude dodán 1 ks LED - světelného generátoru s optickými kabely pro anoskopy a rektoskopy. V části 2 bude dodán 1 ks abdominální sondy, 1 ks lineární sondy, 2 ks sektorové sondy a 1 ks víceúčelového sonografu. V části 3 bude dodán 1 ks ultrazvukového ...
Léčivé přípravky s obsahem tenofoviru disoproxilu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tenofoviru disoproxilu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem METHOXSALENU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem AVATROMBOPAGU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku AVATROMBOPAG, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem olaparibu - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem na dodávky léčivých přípravků dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Léčivé přípravky s obsahem infliximabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infliximabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem FOSTAMATINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku FOSTAMATINIB, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Přístroje RTG analogové pojízdné a přístroje RTG pojízdné s C ramenem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístrojů RTG analogových pojízdných včetně systému pro přímou digitalizaci RTG obrazu s detektorem pro snímkování na lůžku (Část 1) pro Kliniku zobrazovacích metod a 2 ks přístrojů pojízdných RTG s C ramenem (Část 2) pro operační výkony na Urologickém oddělení a Centrálních operačních ...
Léčivé přípravky s obsahem AKALABRUTINIBU
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na průběžné dodávky léčivých přípravků, a to ve skladbě a předpokládaném množství uvedeném v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Léčivé přípravky s obsahem paklitaxelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem paklitaxelu ve formě nanočástic vázaných na albumin po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AA23 s účinnou látkou natalizumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AA23 s účinnou látkou natalizumab po dobu 2 let.
Operační stoly a světla - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových operačních stolů pro ORL (2 ks) - blíže viz ZD.