Pořízení přístrojového vybavení pro ONN
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na pět částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění (dále jen „zakázka“ nebo „zadávací řízení
REACT-EU 98 - Nerezový inventář pro Krajskou zdravotní, a.s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových nerezových manipulačních vozíků, skříní, skříňových a speciálních vozíků a dalšího nerezového inventáře pro Nemocnici v Rumburku.
Rouškovací sety pro Neurochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Neurochirurgické kliniky (dále jen „zboží“). Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle aktuálních potřeb zadavatele.
ReactEU-100 - Multikomponentní separátor
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Multikomponentní separátor“ zahrnuje dodávku multikomponentního separátoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Materiální vybavení zdravotnického praporu  - 1. etapa
1.1. Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění odborné zdravotní péče v polních podmínkách v souladu s platnou doktrínou NATO pro zdravotnické zabezpečení vojsk.
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
Spotřební materiál k defibrilátoru Corpuls
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky spotřebního materiálu a příslušenství pro defibrilátory Corpuls3 a Corpuls3 SLIM, které v současné době používá zadavatel při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Bližší informace k předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v Příloze č. 5 ZD.
Baterie k defibrilátoru Corpuls
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na postupné dodávky baterií k defibrilátorům Corpuls3 a Corpuls3 SLIM. Tyto defibrilátory v současné době používá ZZS HMP při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Nabídnuté baterie musí být kompatibilní s defibrilátorem Corpuls3 a Corpuls3 SLIM.
Servis a BTK defibrilátoru Corpuls
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění servisu a bezpečnostně technických kontrol defibrilátorů Corpuls3 a Corpuls3 SLIM na základě Rámcové servisní smlouvy. Uvedené přístroje jsou stávajícím vybavením Zdravotnické záchranné služba hl. m. Prahy, a jsou používány při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Předmětem plnění je v ...
LP s obsahem afliberceptu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky aflibercept
Pořízení UZ přístrojů
4.1. Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na čtyři části, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění (dále jen „zakázka“ nebo „zadávací řízení“).
Celotělový CT skener
Dodávka 1 ks celotělového CT přístroje střední třídy, včetně pozáručního servisu na 6 let, s diagnostickou stanicí, tlakovým injektorem a dalšího příslušenství pro Radiodiagnostické oddělení.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PEGINTERFERON BETA-1A pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivý přípravek ATC skupiny N02CD01 s účinnou látkou erenumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N02CD01 s účinnou látkou erenumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC13 s účinnou látkou ixekizumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AC13 s účinnou látkou Ixekizumab po dobu 2 let.
FN Motol - Valganciklovir
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Valganciklovir, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Modernizace Nemocnice Třinec - III. etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky - mobilního RTG přístroje s přímou digitalizací, C ramene s přímou digitalizací, RTG počítačového tomografu (CT) včetně poskytování 8letého pozáručního servisu, digitálního panoramatického OPG a rehabilitačních přístrojů (dále jen „předmět veřejné zakázky“).
LP s obsahem pembrolizumabu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky PEMBROLIZUMAB
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou OSIMERTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
LP s obsahem desfluranu 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky desfluran
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC05 s účinnou látkou ustekinumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AC05 s účinnou látkou ustekinumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L01XX35 s účinnou látkou anagrelid
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L01XX35 s účinnou látkou anagrelid po dobu 2 let.
Dodávky léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek TRIFLURIDIN a TIPIRACIL pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou ALECTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou ALECTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DEXAMETHASON a HYDROCORTISON 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DEXAMETHASON a HYDROCORTISON pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.