Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní transportní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus plicního ventilátoru včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vyšší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávky léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s kombinací účinných látek FENOTEROL a IPRATROPIUM pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG nižší kategorie
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Léčivý přípravek ATC skupiny B02BB01 s účinnou látkou fibrinogen lidský
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny B02BB01 s účinnou látkou fibrinogen lidský po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny J05AP55 s účinnou látkou sofosbuvir a velpatasvir
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny J05AP55 s účinnou látkou sofosbuvir a velpatasvir po dobu 2 let.
Ultrazvukový přístroj pro oddělení ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ultrazvukového přístroje nejvyšší třídy včetně příslušenství pro oddělení anesteziologicko-resuscitační oddělení dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Ventilátor plicní
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 6 kusů plicních ventilátorů lůžkových včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie a očkovacie látky pre nemocničnú lekáreň
Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie a očkovacie látky pre nemocničnú lekáreň.
Obnova infuzní techniky v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je obnova stávající infuzní techniky na odděleních Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. Jedná se o dodávky lineárních dávkovačů, infuzních pump a dokovacích stanic. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu záruční lhůty.
REACT EU 99 - PET/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka PET/CT pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze vč. příslušenství, dopravy, deinstalace a ekologická likvidace původního přístroje, drobné stavební úpravy, instalace nového přístroje, uvedení do provozu, provedení funkční a přejímací zkoušky, provedení instruktáže dle příslušného ...
Průběžné nákupy vakcín pro Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody s vybraným Dodavatelem na dobu 48 měsíců. Dohoda upravuje způsob průběžného objednávání vakcín v rezortu Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra. Plnění bude prováděno podle potřeb Zadavatele. Zadavatel není povinen odebrat žádné určené množství vakcín. Cena vakcín zahrnuje i veškeré ostatní ...
Dodávky cévních protéz a graftů II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
REACT EU - močový analyzátor
1. pořízení močového analyzátoru na základě kupní smlouvy; 2. provádění pozáručního servisu močového analyzátoru na základě servisní smlouvy; 3. pořízování reagencií na základě rámcové kupní smlouvy;
Blinatumomab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Magnetická rezonance
Předmětem VZ je dodávka nové magnetické rezonance o síle pole 3 Tesla a veškerého HW a SW příslušenství. Přístroj je určený pro kompletní diagnostiku zejména v oblastech onkologie, neurologie, kardiologie, chirurgie a interních nemocí. Současně zadavatel požaduje demontáž a ekologickou likvidaci stávajícího MR přístroje Philips Achieva 1,5T, ...
Nástroje pro operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových nástrojů pro operační sály.
REACT EU - porodnická lůžka
dodávka 3 kusů porodnických lůžek včetně pozáručních oprav a servisu
Operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů pro operační sály Krajské nemocnice T. Bati, a. s., jejich předání k použití, a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Operační sály
Předmětem veřejné zakázky „Operační sály“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci
Robotický systém - operační robot, operační stůl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku operačního robota (část 1 veřejné zakázky), a dále operačního stolu (část 2 veřejné zakázky). V rámci části 1 veřejné ...
Poskytovanie lekárenskej starostlivosti na obdobie 12 mesiacov
Poskytovanie lekárenskej starostlivosti na obdobie 12 mesiacov
Digitálny mobilný RTG prístroj
Predmetom zákazky je zakúpenie 1 ks digitálneho mobilného RTG prístroja pre pacientov ambulantného oddelenia, pracoviska jednodňovej zdravotnej starostlivosti a lôžkového oddelenia ŠNOP, prípadne v reprofilizovaných priestoroch súvisiacich s epidémiou alebo pandémiou.
Kontrasné látky pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica
Predmetom zákazky sú "KONTRASNÉ LÁTKY pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica RVO/2931/2022 obstarávateľom požadovanej špecifikácie, vrátane dodania na miesto určenia. Predmet zákazky je rozdelený na častí. Uchádzačovi sa umožňuje predložiť ponuku na celý predmet zákazky - na všetkých 12 častí, alebo len ...
Dodávka operačních nástrojů III
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka operačních nástrojů“ je pořízení nástrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 definovaného v zadávací dokumentaci.