Ultrazvuk 4 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 4 kusů nových, nepoužitých ultrazvukových přístrojů včetně příslušenství: 1 kus ultrazvukového přístroje pro kardiologickou diagnostiku, 1 kus ultrazvukového přístroje pro PGO, 1 kus přenosného ultrazvukového přístroje pro ARO a 1 kus mobilního ultrazvukového přístroje pro ARO. ...
Léčivé přípravky s obsahem linezolidu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem linezolidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
RTG skiaskopicko - skiagrafický systém s integrovaným C-ramenem
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje (1ks RTG skiaskopicko skiagrafického systému s integrovaným Cramenem) do Oblastní nemocnice Jičín a.s. vč. montáže, instalace, uvedení do provozu; instruktáže zdravotnického personálu vystavení protokolu o proškolení, resp. instruktáži zdravotnického personálu, a protokolu opravňujícího ...
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DENOSUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou AFLIBERCEPT v koncentraci 25 mg/ml pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou MESOCAIN 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou MESOCAIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou KABOZANTINIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem rivaroxabanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem rivaroxabanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
FN Motol - Spotřební materiál pro sterilizaci - sáčky a role ploché II
Dodávky plochých sterilizačních sáčků a rolí pro potřeby FN Motol.
Elastografické zariadenie s príslušenstvom, 1 ks vrátane súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je: Elastografické zariadenie s príslušenstvom, 1 ks vrátane súvisiacich služieb, ktoré je určené na neinvazívne a bezbolestné vyšetrenia elasticity pečene, za účelom posúdenia stupňa ochorenia, pre potreby II. Internej kliniky SZU - Hepatologicko- gastroenterologické-transplantácie ( HEGITO ) Fakultnej nemocnice s poliklinikou ...
FN Motol - Absorbent oxidu uhličitého
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky absorbentu oxidu uhličitého, který slouží k absorpci vydechovaného CO2 v anesteziologických přístrojích se systémem zpětného vdechován.
Rouškovací sety pro I. interní kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále I. interní kliniky - kardiologické. Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle aktuálních potřeb zadavatele.
Prenájom zdravotníckych pomôcok pre potreby klientov
Predmetom zákazky s názvom: Prenájom zdravotníckych pomôcok pre potreby klientov oddelenia centier integrovaných sociálno-zdravotnej starostlivosti je záväzok Prenajímateľa, že za podmienok dohodnutých v Rámcovej zmluve, prenajať/prenechať do dočasného užívania (prenájmu) Objednávateľovi zdravotnícke pomôcky a doplnky k zdravotníckym pomôckam, ...
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Motorizovaný přístroj pro pro horní a dolní končetiny
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 3 kusy motorizovaných přístrojů pro horní a dolní končetiny včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Mycí lůžko
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 8 kusů mycích lůžek včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Antagonisté serotoninových 5TH3 receptorů  2023  -  sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL.
Benralizumab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 4 kusy anesteziologických přístrojů včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG holter
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy záznamníků EKG holter včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB 2023
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou NIVOLUMAB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AB02 s účinnou látkou infliximab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AB02 s účinnou látkou Infliximab po dobu 2 let.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - EKG vč. podtlakových elektrod
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 2 kusy přístrojů EKG se systémem podtlakových elektrod včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Endoskopická věž pro urologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nové nepoužité endoskopické věže pro urologické oddělení Nemocnice Jihlava, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, školení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Dodávka přístrojů pro ON Náchod - nemocnice Rychnov nad Kněžnou - Videolaryngoskop
Předmětem veřejné zakázky je následující dodávka: 1 kus videolaryngoskopu včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávacích podmínek.
Ultrazvukové přístroje pro gynekologii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnických prostředku_ 2 ks gynekologických ultrazvukových přístrojů, a to: 1 ks stacionárního ultrazvukového přístroje pro použití v gynekologické ambulanci zadavatele a 1 ks transportního ultrazvukového přístroje pro použití na lůžkovém gynekologicko-porodnickém ...