Spotrebný materiál na robotické výkony - robot Versius
Spotrebný materiál na robotické výkony-robot Versius.
Prídavné zariadenia k laparoskopickej veži STORZ
Predmetom zákazky je dodanie nových, nerepasovaných a nepoužívaných prídavných zariadení k laparoskopickej veži zn. KARL STORZ a to 1 ks insuflátora, 1ks desuflátora, 1ks irigačnej pumpy a 1 ks odsávacej pumpy.
Monitory životních funkcí + monitorovací centrála pro monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 14 ks monitorů vitálních funkcí a 2 ks centrální stanice pro monitory vitálních funkcí vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Katétr pro teplotou řízenou ablaci II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
Antidekubitní matrace
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky matrací (vč. příslušenství), a to po dobu 4 let dle potřeb zadavatele. Dále je předmětem veřejné zakázky v části 2 a 3 zajištění pozáručního servisu na dodané matrace na dobu neurčitou.
Motorový systém II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Motorového systému s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Dodávka léků - léčívá látka - NIRMATRELVIR a RITONAVIR - J05AE30
Předmětem plnění Veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem léčivé látky NIRMATRELVIR A RITONAVIR - J05AE30.
Balónkové katetry III
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky balónkových katetrů formou konsignačního skladu po dobu 2 let.
Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Léčivé přípravky s obsahem karboplatiny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem karboplatiny po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
UZ přístroj - interní oddělení
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - interní oddělení včetně příslušenství.
Automatický injektor pre aplikáciu kontrastnej látky - nemagnetický
Predmetom zákazky je dodanie nového, nerepasovaného a nepoužívaného automatického injektora pre aplikáciu kontrastnej látky - nemagnetického
Dodanie a výmena náhradných dielov do lineárneho urýchľovača UNIQUE
Predmetom zákazky je dodanie a výmena náhradných dielov pre lineárny urýchľovač UNIQUE /rok výroby 2016, výrobné číslo 182148/.
Lekárske roztoky
Predmetom zákazky je dodávka tovaru "Lekárske roztoky" Perfúzny Histidín Tryptophan Ketoglutarat roztok pre multiorgánové uchovávanie a Irigačný roztok na rany NaCl
Ochrana verejného zdravia a zníženie dopadov pandémie COVID-19 - RTG prístroj
Predmetom zákazky je nákup tovaru: RTG prístroj - Univerzálny celotelový priamy digitálny RTG komplet s plnou motorizáciou pre rádiologické oddelenie s pojazdným stolom pre Polikliniku NSK v Štúrove. Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch.
Krvné náhrady a prečisťujúce roztoky
Predmetom zákazky zadávanej v DNS sú Krvné náhrady a prečisťujúce roztoky pre potreby FNsP.
Pozáručný servis a odborné prehliadky lekárskych prístrojov
Predmetom zákazky je zabezpečenie opráv, údržby a predpísaných technických prehliadok medicínskych prístrojov Defibrilátor Corpuls C3 Slim, Defibrilátor Corpuls C1, Defibrilátor Corpuls C08/16, Odsávač Accuvac, Pľúcny ventilator Hamilton T1, Defibrilátor Corpuls AED.
Echokardiografický prístroj pre Kliniku angiológie a Echokardiografický prístroj pre Kardiochirurgiu
Echokardiografický prístroj pre Kliniku angiológie a Echokardiografický prístroj pre Kardiochirurgiu - Operačné sály vrátane pozáručného servisu. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Přístrojové vybavení pro VVetÚ
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení schopností zdravotnických-veterinárních jednotek Agentury vojenského zdravotnictví pro provádění státního veterinárního dozoru u resortu Ministerstva obrany, provádět diagnostickou a léčebnou péči u zvířat vojenské správy, provádět laboratorní diagnostiku zoonóz, rozbory potravin, krmiv, pitné vody a ...
REACT-EU 98, 99 - Elektrokoagulace - Most, Rumburk, Ústí
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků, a to elektrokoagulace. Podrobná specifikace předmětu plnění dle jednotlivých částí veřejné zakázky je uvedena a blíže specifikována v přílohách zadávací dokumentace.
Skiagrafický RTG komplet
Předmětem plnění je dodávka dvou nových nepoužitých skiagrafických RTG kompletů pro centrální radiodiagnostické oddělení, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Operační stoly a příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele.
Monitory životních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro monitorování životních funkcí včetně pozáručního servisu, doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje, odborná instruktáž, provádění bezplatného záručního servisu po dobu 4 let, provádění bezplatných preventivních prohlídek (BTK) a ...
Léčivé přípravky s obsahem kyseliny aminolevulové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kyseliny aminolevulové po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.