Monitory vitálnych funkcií s centrálnou monitorovacou stanicou
Predmetom zákazky je dodávka tovaru: Monitory vitálnych funkcií s centrálnou monitorovacou stanicou 1 zostava vrátane súvisiacich služieb ako súčasť projektu: Opatrenia na zlepšenie prevencie, diagnostiky a liečby pacientov s diagnózou COVID -19 vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne, v rámci výzvy: Zníženie dopadov pandémie COVID-19 a podpora opatrení ...
Poskytovanie lekárnickej služby
Predmetom zákazky je zásobovanie nemocnice pre obvinených a odsúdených a ÚVTOS v Trenčíne, požadovaným sortimentom hromadne vyrábanými liečivými prípravkami, individuálne požadovanými liečivými prípravkami, dezinfekčnými a infúznymi roztokmi a biochemickými testami podľa požiadaviek odberateľa.
Oběhové instrumentárium včetně kontejnerů pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je kompletní dodání oběhového instrumentária včetně kontejnerů pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN) (dále také jen „zboží“ nebo „vybavení“ nebo „nástroje“). Součástí předmětu veřejné zakázky je i značení předem určených typů dodávaných nástrojů, a to 2D kódem gravírovaném laserem, dle standardu GS1 UDI. ...
REACT EU 100 - Procesor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přečerpávacího tkáňového procesoru pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
CO2 Laser
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CO2 Laseru pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dodávka spotřebního materiálu pro elektroforetický systém - ÚKBH - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu pro elektroforetickou analýzu sérových a močových proteinů, pro typizaci paraproteinů a pro izoelektrickou fokusaci mozkomíšního moku v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Spotřebním materiálem se pro účely této veřejné zakázky rozumí veškeré reagencie, systémové roztoky, pufry, ...
Spotřební materiál pro plazmovou sterilizaci
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky spotřebního materiálu pro plazmovou sterilizaci dle následující specifikace: 1. Spotřební materiál pro plazmovou sterilizaci 1.1 Kazety pro Sterrad 100NX Alllclear
Centrála a monitory II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks pacientských monitorů životních funkcí a 1 centrální monitorovací stanice včetně příslušenství a zajištění záručního servisu.
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - lůžka pro pacienty - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžek pro pacienty podle SPECIFIKACE a smlouvy, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle přílohy č. 3 smlouvy. Servisními službami se rozumí: 1) Zaškolení obsluh dodaných přístrojů 2) Provádění periodických bezpečnostně technických kontrol (BTK) 3) Provádění ...
Rehabilitační zařízení - Crosstrainer trenažer II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2ks crosstrainer trenažérů, vč. jejich příslušenství a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů k dodaným ZT po dobu 5 let. Více viz. ZD.
Monitoring jakosti podzemních vod 2023 - 2024
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provádění odběru vzorků a analýz podzemních vod v jarním a podzimním vzorkovacím období v roce 2023 a v jarním a podzimním vzorkovacím období v roce 2024 v rámci České republiky v 7 oblastech. Hlavními součástmi jsou vzorkovací práce a analytické práce. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky ...
FN Hradec Králové - CT simulátor včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CT simulátoru vč. zajištění jeho záručního a pozáručního full servisu, zajištění demontáže a zpětného odběru stávajícího (nahrazovaného) vybavení zadavatele a provedení nezbytných stavebních a případně jiných úprav místa plnění.
Rekonstrukce a přístavba budovy N a D2 - zdravotnická technologie a vybavení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické technologie a vybavení se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 24 měsíců. Veřejná zakázka bude zahrnovat i instalaci, montáž a uvedení dodaných zařízení do provozu. Dodávka, instalace a uvedení zařízení do provozu v sídle zadavatele musí být provedeny v souladu s ...
Přístroj anesteziologický vč. monitoru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 4 ks anesteziologických přístrojů vč. monitoru a vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Sety pro intravezikální termochemoterapii - sdružený nákup
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky jednorázových setů pro intravezikální termochemoterapii včetně bezplatného zapůjčení dále specifikovaného přístrojového vybavení po dobu účinnosti kupní smlouvy (4 roky). Předpokládaná roční spotřeba jednorázových setů je 530 kusů (FN Plzeň 380 ks, FN v Motole 150 ks). Předmětem plnění jsou pravidelné ...
Anesteziologický přístroj s monitorem živ. funkcí 2 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů anesteziologických přístrojů s monitorem životních funkcí pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Nástroje chirurgické pro kliniky FNOL - obnova a doplnění instrumentária
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů prostřednictvím skladu zdravotnických prostředků Fakultní nemocnice Olomouc.
REACT EU 98 - Plicní ventilátor
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks plicního ventilátoru pro Oddělení intenzivní péče OAM-JIP Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 98 - Transportní lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks transportních lůžek pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1 ks transportního lůžka pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří ...
REACT EU 98 - Holterovský systém - část 2 - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka holterovského systému pro II. a III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.
Pořízení UZ přístrojů NRK
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
REACT EU 99 - Ultrazvukové přístroje část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje diagnostického vč. příslušenství pro Kliniku rehabilitačního lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Močový analyzátor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka močového analyzátoru pro oddělení klinické mikrobiologie Pardubické nemocnice. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Léčivé přípravky s obsahem cemiplimabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cemiplimabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky 2023-2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 13 částí podle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Požadavky zadavatele ...