FN Hradec Králové - systém pro robotickou operativu včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro robotickou operativu - chirurgického telemanipulátoru. Součástí plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky unikátního spotřebního materiálu nezbytného pro zadavatelem prováděné výkony a zajištění pozáručního full servisu dodaného předmětu plnění po dobu neurčitou.
Elektrochirurgické generátory
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových zdravotnických prostředků_5 ks elektrochirurgických generátorů. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáž obsluhy v souladu s platnou ...
Ventilátor plicní pro dlouhodobou ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ventilátorů plicních pro dlouhodobou ventilaci. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - vybavení RTG pracoviště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy I, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle smlouvy I nebo smlouvy II (dle příslušné části VZ).
Monitorace regionální oxymetrie
Dodávka monitorace regionální oxymetrie (2ks) - blíže viz ZD.
Léčivé přípravky s obsahem vorikonazolu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem vorikonazolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávka přístrojové techniky
Dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých přístrojů pro operativu dle specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
FN Hradec Králové - Radiální endosonograf II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku (radiálního endosonografického přístroje včetně k prováděnému vyšetření speciálně vyvinutého tenkého zaváděcího bronchoskopu a navazujícího zobrazovacího řetězce) včetně napojení dodaného endoskopického obrazového procesoru do systému pro záznam, ...
Vozíky pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem 190 různých kusů vozíků pro různé účely použití pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín (ONJ). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací ...
Přístroje pro Anesteziologicko-resuscitační péči - Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky „Přístroje pro Anesteziologicko resuscitační péči Monitory vitálních funkcí“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVII
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je část 61, 62 a 63, viz čl. II.2) Popis níže. VZ zahrnuje ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVIII
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je ...
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
ECT prístroj
ECT prístroj pre potreby Psychiatrického oddelenia - bližšie špecifikované v súťažných podkladoch a ostatných podmienkach.
J05AB16 REMDESIVIR
REMDESIVIR/Injekční lahvička 100MG/1112 jednotek
Nemocnice TGM Hodonín - EKG, Centrální monitoring a Telemetrie
Předmětem plněni této veřejné zakázky je dodání, instalace: • První část veřejné zakázky: 5 ks EKG (2 ks nejvyšší třída, 3 ks vyšší třída) •Druhá část veřejné zakázky: 1 soubor Centrálního monitoringu • Třetí část veřejné zakázky: 1 soubor Telemetrie
Zákrokový stůl mobilní
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - mobilního zákrokového stolu v sídle zadavatele.
Perfuzní roztoky III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kardioplegického roztoku SOLUTIO THOMAS CUM PROCAINO ARDEAPHARMA s pravidelným čtvrtlením závozem pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antianemika III. - Epoetinum theta
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky epoetinum theta (ATC B03XA01) v různých sílách pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL i.v. II
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena do hlavní části !!! …………………………………………………………………………… Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PARACETAMOL i.v. 1000 mg pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv ...
Rukavice pro nemocnice vlastněné Plzeňským krajem
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých druhů nitrilových a latexových rukavic pro potřeby ZZS PK a jednotlivých nemocnic Plzeňského kraje, po dobu 12 měsíců, a to dle specifikace a požadavků uvedených v zadávacích podmínkách.
Videolaryngoskop
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videolaryngoskopu pro ARO Orlickoústecké nemocnice.
Rehabilitačné služby za účelom zabezpečenia rekondičných pobytov pre zamestnancov
Poskytovanie rehabilitačných služieb za účelom zabezpečenia rekondičných pobytov pre zamestnancov
Přístrojové vybavení zdravotnického praporu
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je dodávka materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopností polních nemocnic zdravotnického praporu při poskytování zdravotní péče v polních podmínkách. VZ je rozdělena na 5 samostatných částí.
Nemocnice Havlíčkův Brod - pořízení CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CT přístroje včetně montáže a uvedení do provozu, předinstalační přípravy pracoviště, záručního a pozáručního servisu. Podrobné informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele.