Výpočetní tomograf včetně stavebních úprav pracoviště CT  a zdroj chladu
Předmět plnění veřejné zakázky se skládá z následujících na sebe navazujících a neoddělitelných činností: - Stavební práce pro pracoviště Výpočetní tomografie v 1.NP budovy M v areálu FN u sv. Anny v Brně, Pekařská 664/53, 602 00 Brno, - Dodávka multislice celotělového CT skeneru vč. diagnostického serverového řešení a dovybavení PC sítě ...
Infuzní roztoky II. - Roztoky chloridu sodného 0,9%
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky infuzních roztoků s obsahem 0,9 % chloridu sodného v PE ampulích a PE lahvích pro použití u pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Injektomaty, dokovacie stanice a infúzne pumpy
Injektomaty, dokovacie stanice a infúzne pumpy na kontinuálne podávanie liekov, roztokov a infúznej terapie. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená vo Výzve na predkladanie ponúk a prílohách.
Imunoglobuliny proti hepatitidě B
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahujících lidský plazmatický protein ze skupiny imunoglobulinů proti hepatitidě B (ATC J06BB04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Rehabilitační, transportní a antidekubitální pomůcky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních, transportních nebo antidekubitálních pomůcek, a to: a) 045, lehátka - interna (4 ks); b) 045, lehátka - ortopedie (12 ks); c) 045, lehátka XXL - ortopedie (2 ks); d) 045, chodítko - interna (1 ks); e) 045, chodítko - ortopedie (3 ks); f) 045, terapie horní končetiny - robotická - ...
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání defibrilátorů / monitorů a defibrilátorů AED pro pracoviště FNUSA dle minimálních technických požadavků zadavatele a uzavření pozáruční rámcové servisní smlouvy k pořízeným defibrilátorům / monitorům.
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z. II
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Antidiabetika - inzulíny a kombinace V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků z ATC skupin antidiabetik (A10AE06, A10AE54) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Léčivé přípravky pro kardiovaskulární systém XV. - Entresto
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků obsahující účinné látky sakubitril a valsartan (ATC skupina C09DX04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídek.
Pozáručný servis CT SOMATOM Definition AS Plus
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb pozáručného servisu zdravotníckej techniky - CT SOMATOM Definition AS Plus, v.č. 96760 vo vlastníctve verejného obstarávateľa, vrátane pozáručného servisu pre konfiguráciu Syngo.via XL server. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky a v časti C. Obchodné podmienky ...
Operačný robotický systém
Predmetom obstarania je nákup operačného robotického systému pre oddelenie urologickej kliniky vo Fakultnej nemocnici v Trnave
Neurochirurgické príslušenstvo pre výkony na mozgu
Neurochirurgické príslušenstvo pre výkony na mozgu - 1 zostava. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Opise predmetu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 Výzvy na predloženie cenovej ponuky. Podmienky účasti a podmienky dodania sú uvedené vo Výzve na predloženie cenovej ponuky a v návrhu kúpnej zmluvy, ktorá tvorí prílohu č.4 Výzvy.
RTG digitálny mobilný SKIAGRAFIA
Predmetom zákazky je dodávka medicínskych zobrazovacích zariadení na použitie pri zabezpečovaní prevencie, diagnostiky a liečby pacientov suspektných alebo chorých s diagnózou COVID-19 mobilných digitálnych RTG prístrojov a pojazdných digitálnych RTG systémov C-ramien. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky, ...
Inkubátory/výhřevná lůžka - 4 ks - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks inkubátorů/výhřevných lůžek pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Lůžka pro pacienty II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka bariatrického lůžka pro pacienty (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob (KICH), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Léky a spotřební zdravotnický materiál pro NUDZ
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka léků a spotřebního zdravotnického materiálu (dále také jen „SZM“) pro zajištění potřeb NUDZ.
FN Motol - Lipegfilgrastim
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Lipegfilgrastim.
Obaly na sterilizáciu
Obaly na sterilizáciu, vrecká sterilizačné, rolky sterilizačné.Vrecká na sterilizáciu papierové skladané, obalový materiál na sterilizáciu.Rolka sterilizačná skladaná papier/fólia.Pre zdravotnícke účely.
Očný kryochirurgický prístroj s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie očného kryochirurgického prístroja s príslušenstvom. Bližšie informácie sú uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk a jej prílohách.
Ochrana verejného zdravia v súvislosti s pandémiou COVID-19
Predmetom zákazky je dodanie tovaru - prostriedkov k zabezpečeniu ochrany verejného zdravia v súvislosti s pandémiou COVID 19 a poskytnutie súvisiacich služieb. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane minimálnych požiadaviek na funkčné a výkonnostné parametre položiek tvoriacich predmet zákazky a informácie o ďalších požiadavkách a súvisiacich ...
Zdravotná starostlivosť - služba anesteziológa
Zdravotná starostlivosť - služba anesteziológa . Predpokladaná hodnota zákazky je stanovená na obdobie 24mesiacov.
Nové lieky na onkológií
Predmetom zákazky zadávanej v DNS sú Nové lieky na onkológií pre potreby FNsP.
Léčivý přípravek ATC skupiny N01AB08 s účinnou látkou sevofluran
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N01AB08 s účinnou látkou sevofluran po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny N05AX13 s účinnou látkou paliperidon
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny N05AX13 s účinnou látkou paliperidon po dobu 2 let.
REACT EU 98 - Odsavač zplodin - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks přístroje pro odsávání zplodin vč. příslušenství. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Blíže viz zadávací dokumentace.