Pivo ležák, Švédsko
Hledám kontakty na české pivovary, které mohou nabídnout ležácké pivo v plechovkách 330 ml a 500 ml pro zahájení podnikání ve Švédsku.
Potraviny
Predmetom obstarávania je dodanie čerstvého ovocia, zeleniny a zemiakov
Poptáváme sušenou vaječnou směs
Poptávám nabídku na Sušenou vaječnou směs. Poprosila bych o cenu, specifikaci a potom bychom se když tak domluvili na vzorek. Předem Vám děkuji za odpověď S pozdravem Ing. Zuzana Dufková
Chlieb, pečivo a cukrárenské výrobky
Predmetom zákazky je výber dodávateľa resp. dodávateľov potravín pre organizáciu v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK LIKAVA - centrum sociálnych služieb. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky, B.3 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky a B.4 Ďalšie informácie a požiadavky ...
Hledáme dodavatele nealkoholických nápojů na hokejové turnaje
Hledám firmu,která by spolupracovala a dodávala nealkoholické vody na hokejové turnaje mládeže do 16 let. Jsme tým rodičů,kteří spolupracují s hokejovou reprezentací mládeže po celé české republice a dobrovolně jim organizujeme hokejové turnaje. Rádi bychom oslovili firmu,která by nám pomáhala. Vaší firmu bychom zveřejnili na každém hokejovem ...
Dodávky základního potravinářského sortimentu
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka základního potravinářského sortimentu pro kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). • Množství předmětu plnění uvedené v příloze č.6 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat konkrétní množství a dobu plnění jednotlivých dílčích dodávek podle svých okamžitých, resp. Aktuálních ...
Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny
Predmetom zákazky sú potraviny, ktoré sú rozdelené na časti Základné a dlhodobo skladovateľné potraviny; Mrazené potraviny a výrobky; Mlieko a mliečne výrobky; Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky; Pekárenské výrobky; Ovocie, zelenina a zemiaky; Čerstvé slepačie vajcia, ktoré sú bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.
Potraviny 2 - kompóty, džemy, konzervovaná zelenina
Predmetom zákazky je dodanie potravín 2 - kompótov, džemov, konzervovanej zeleniny pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov.
Potraviny 2 – Mlynské výrobky, ryža, cukor, kakao, čaj, med, oblátky
Predmetom zákazky je dodanie potravín 2 - mlynské výrobky, ryža, cukor, kakao, čaj, med, oblátky pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovanie Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov.
Cestoviny
Dodávka potravín, hrubého tovar, mlieka a mliečnych výrobkov pre potreby FN Nitra.
20-109.3 Sušené odtučněné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 1.350 tun sušeného odtučněného mléka a jeho ochraňování. SOM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na 9 samostatných částí, a sice: Část 1: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného mléka. Část 2: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného odtučněného mléka. Část 3: Dodávka a ...
Sušené plnotučné mléko, jeho pořízení a ochraňování
Předmětem VZ je pořízení 1.200 tun sušeného plnotučného mléka (dále také „SPM“) a jeho ochraňování. SPM bude jako součást státních hmotných rezerv majetkem ČR. Předmět VZ je rozdělen na 8 samostatných částí, a sice: 1. část VZ: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného plnotučného mléka. 2. část VZ: Dodávka a ochraňování 150 tun sušeného plnotučného ...
Príprava a dovoz stravy
Predmetom zákazky je príprava a dodanie stravy pre pacientov a zamestnancov verejného obstarávateľa. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Dodávky základního potravinářského sortimentu
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka základního potravinářského sortimentu pro kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). • Množství předmětu plnění uvedené v příloze č.6 je množství orientační. Zadavatel je oprávněn určovat konkrétní množství a dobu plnění jednotlivých dílčích dodávek podle svých okamžitých, resp. Aktuálních ...
Tuky a oleje
Predmetom zákazky je dodanie potravín 2 - tukov a olejov, cestovín pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. Predmet zákazky je rozdelený do 2 samostatných ucelených častí.
Hlboko zmrazené mäso a ryby
Predmetom obstarávanie je dodanie tovaru Hlboko zmrazené mäso a ryby pre Ústav na výkon trestu odňatia slobody Želiezovce. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technických špecifikácií, tvorí časť B.1 súťažných podkladov Opis predmetu zákazky a prílohu návrhu zmluvy.
Služby stravovania
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb stravovania vykonávaných v priestoroch Domu tretieho veku po dobu 4 rokov od nadobudnutia účinnosti zmluvy o poskytovaní služieb. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov.
Dodávky čajů v nálevových sáčcích a výpůjčka výrobníků horké vody
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka čajů v nálevových sáčcích a výpůjčka výrobníků horké vody pro kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Nákup potravín pre NsP v Bojniciach - bezlepkové potraviny
Predmetom zákazky je nákup bezlepkových výrobkov, dodanie tovaru do miesta dodania a vyloženie tovaru v mieste dodania v súlade s príslušnými legislatívnymi a hygienickými predpismi. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch, v kapitole C. Opis predmetu zákazky.
Závodní stravování v budově Generálního finančního ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb závodního stravování zaměstnancům zadavatele formou vyhotovení, dovozu a výdeje jídel ve vlastní výdejně zadavatele a doplňkový prodej v bufetu k závodnímu stravování v sídle zadavatele - Generálního finančního ředitelství, Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1.
Zajištění závodního stravování pro zaměstnance ČHMÚ v Praze
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování pro zaměstnance ČHMÚ v souladu s vyhláškou č. 430/2001 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v organizačních složkách státu a státních příspěvkových organizacích. Součástí předmětu plnění jsou také všechny činnosti spojené s výrobou a výdejem stravy a čištěním a ...
Mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je dodanie potravín 2 - mlieka a mliečnych výrobkov, vajec pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. Predmet zákazky je rozdelený do 2 samostatných ucelených častí.
Dodávky základního sortimentu pečiva a dodávky ostatních pekařských a cukrářských výrobků
Předmětem plnění VZ jsou průběžné dodávky pekařských výrobků (chléb a bílé pečivo) a ostatních druhů cukrářských výrobků.
Poptávám výkup vlašských ořechů
Poptávám výkup vlašských ořechů.
Stravování
Jde o zajištění stravování pro zaměstnance a pacienty zadavatele.