LED osvětlení v objektech MPSV v Praze - realizace
Předmětem plnění této veřejné zakázky je instalace nových LED osvětlení v objektech MPSV, Na Poříčním právu 1, Podskalská 19 a Karlovo náměstí 1 v rámci energetických úsporných opatřeních. Jedná se o výměnu všech stávajících svítidel v objektech včetně revizních zpráv.
Obnova AV techniky v zasedacích místnostech MZ
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla spočívající v dodání, montáži, instalaci a zprovoznění audio video techniky splňující parametry uvedené v přílohách zadávací dokumentace a demontáži stávající AV techniky včetně vystavení protokolu o posouzení technického stavu této techniky, včetně nezbytných komponent a provedení prací s cílem ...
IKT vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka tovaru IKT vybavenia a poskytnutie súvisiacich služieb - doprava na miesto dodania a jeho vyloženie, - ďalšie súvisiace služby v zmysle Prílohy č. 1 Podrobný Opis predmetu zákazky týchto Podkladov k zákazke.
Dodávka transformátora 40 MVA
Dodávka transformátora 40 MVA
Sieťové prvky a server
Predmetom zákazky je nákup sieťových prvkov a servera, telekomunikačnej techniky, zariadení a náradia na analýzu digitálnych stôp na modernizáciu a obmenu hardvérového a technického vybavenia odboru počítačovej kriminality národnej centrály osobitných druhov kriminality Prezídia Policajného zboru, zefektívnenia spolupráce a zvyšovanie odborných ...
Divadelná javisková osvetľovacia technika
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky sa nachádza v Prílohe č. 1 návrhu Kúpnej zmluvy, ktorá tvorí samostatnú prílohu súťažných podkladov.
Výmena technologických zariadení na rozvodni Rz-110kV VE Gabčíkovo
Predmetom zákazky je: 1. Vykonať stavebné úpravy pri zabudovaní a výmene 3-pólových tlakoplynových vypínačov VSV 123kV s plynom SF6 za nové vypínače s elektro pohonom. Ďalej požadujeme vykonať búracie práce základov pod všetkými ovládacími skriňami ASE1 - ASE12 a skriňami os.1 v poliach č. 1 - č.12 a vybudovanie nových základov prispôsobenými ...
Dodávka a kompletná montáž Streamovacieho systému
Predmetom tejto zákazky na dodanie tovaru je dodávka a kompletná montáž streamovacieho systému umožňujúceho live stream streamovanie na YouTube, Facebooku, Twitteri a ďalších obdobných platformách.
Technické vybavenie a audiovizuálna technika Multifunkčného centra 4.0
Predmetom zákazky je modernizácia multifunkčnej budovy kultúrneho centra knižnice je poskytnutie a zvýšenie kvality služieb v oblasti kultúry a vzdelávania, ale aj rozvoja informačných zručnosti, prístup k digitálnym informáciám všetkým vekovým kategóriám a rôznych komunít. Rekonštrukcia centra sa skladá z viacerých časti výstavby a interiérového ...
Notebooky
Predmetom zákazky je dodávka notebookov a príslušenstva podľa špecifikácií uvedených v bode 36 Súťažných podkladov
Rámcová dohoda - Servis rekuperačních jednotek Carbon Beds
Jedná se o uzavření rámcové dohody o provedení servisních, profylaktických prohlídek s jedním dodavatelem, tj. stanovení rámcových smluvních podmínek pro jednotlivé dílčí zakázky, jejichž předmětem bude zajištění operativního servisu, profylaktické kontroly a zajištění náhradních dílů pro rekuperační jednotky Carbon Beds,ve skladech zadavatele ...
Dodávka 1 ks transformátoru T101, 63 MVA, 110/23/(6, 3) kV pro TR Praha - Holešovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2 ks vnitřních transformátorů, a to pro následující investiční akce zadavatele: • Obnova transformátoru T101 TR 110/22 kV Praha - HOLEŠOVICE (dodávka nového transformá-toru T101, 63 MVA, 110/23/(6, 3) kV) • Obnova transformátoru T101 TR 110/22 kV Praha - PRAŽAČKA (dodávka nového transformáto-ru ...
Starlink
Pořízení hardware (satelitních kompletů) a související služby (satelitní internetové konektivity).
Rekonstrukce TR 110/22 kV Praha - Měcholupy, dodávka nového řídicího systému
Předmětem plnění této zakázky je dodávka řídicího systému včetně poskytnutí příslušných licencí (SW), instalaci řídicího systému (SW), dodávku nezbytného HW pro provoz řídicího systému včetně zajištění šéfmontáže při instalaci HW, zajištění školení uživatelů v rozsahu dvou samostatných školení v místě plnění. Podrobné informace v ZD.
Dodávka luten hrázových
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 180 ks hrázových luten D800 pro použití ke zřizování průlezů zabudovaných do výbuchu vzdorných hrázových objektů v hlubinných dolech, a to dle specifikace a nákresů uvedených v přílohách č. 3 a č. 4 ZP.
Upgrade elektronického systému spisové služby na ČVUT
Dodání, implementace, upgrade a rozšíření licencí stávajícího systému pro elektronickou spisovou službu, včetně modulu umožňujícího kompletní správu dokumentů a vedení spisové služby v souladu s legislativními požadavky a dále pak zajištění podpory provozu a rozvoje tohoto upgrade.
Stavební úpravy ulice Trocnovská, úsek Žerotínova - Český rybářský svaz
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení stavebního díla spočívajícího v provedení stavebních úprav v ulici Trocnovská v Českých Budějovicích. Součástí stavby jsou tyto stavební objekty: • SO 01 - Vodovod • SO 02 - Kanalizace a přípojky • SO 03 - Komunikace • SO 04 - Veřejné osvětlení • SO 05 - Přeložky sdělovacích kabelů - není ...
Revitalizace veřejného osvětlení v Novém Městě pod Smrkem
Předmětem zakázky je rekonstrukce stávajícího osvětlení (dále jen “VO“) pro zlepšení kvality osvětlení na komunikacích nacházejících se ve městě a snížení světelného znečištění a energetické náročnosti soustavy.
Datový sklad ČP - obnova a podpora
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova a podpora centrálního datového skladu zadavatele provozovaného na platformě Teradata. Podobrnosti viz Zadávací dokumentace (díle jen "ZD").
Uživatelské notebooky pro zónu MIS - 2023
Předmětem plnění tohoto zadávacího řízení je dodávka kancelářských notebooků.
Objekt Vojenského historického ústavu v Praze - zajištění servisních činností vzduchotechniky
Předmětem veřejné zakázky specifikované v zadávací dokumentaci je zajištění pravidelných servisních prohlídek vzduchotechniky, zařízení odvodu tepla a kouře, ústředního vytápění a zdravotechniky v objektu Vojenského historického ústavu v Praze - Vítkov, za účelem zajištění nepřetržitého a bezchybného provozu zařízení.
Správa a údržba veřejného osvětlení
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění správy včetně revizí a údržby včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení přechodů pro chodce a vánočního osvětlení na správním území obce Vejprnice.
Dodávka diskového systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka diskového systému v plně redundantní konfigurací umožňující uložit min. 1000 TB dat synchronně do 2 lokalit, a to včetně kompletního řešení sestávajícího se z dodávky, instalace, zprovoznění (včetně provedení tzv. akceptačních testů) a poskytnutí rozšířené záruky za jakost a záručního servisu podrobně ...
Audio video technika
Předmětem je pořízení 4 ks bajonetových profesionálních fotoaparátů s výměnnými objektivy, 4 ks profesionálních kamer s výměnnými objektivy a 2 ks digitálních kamer s rozlišením 4K za účelem obnovení vybavenosti specialistů PSYOPS.
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - Kamery - opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve zhotovení a instalace nového kamerového systému, který bude připojen k dohledovému pracovišti na městské policii.