Operační stůl k robotickému operačnímu systému daVinci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačního stolu k robotickému operačnímu systému daVinci pro centrální urgentní příjem Pardubické nemocnice.
Mobilní skiaskopické RTG přístroje s c-ramenem pro vybrané kliniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks mobilních skiaskopických RTG přístrojů s c-ramenem včetně příslušenství. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění záručních a pozáručních činností dodaného předmětu plnění a zpětný odběr původního (obnovovaného) zařízení.
FN Motol - Dynamický nákupní systém na dodávky enterální výživy
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky enterální výživy určené ke spotřebě pacienty Fakultní nemocnice v Motole.
REACT-EU 98 Porodní lůžko pro gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocnice Teplice, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks porodního lůžka na gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Katetry BARRX pro radiofrekvenční ablaci při léčbě Barretova jícnu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrů jednorázových pro radiofrekvenční ablaci při léčbě Barretova jícnu.
2 ks mobilní operační stůl pro bariatrické pacienty
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadované zdravotnické prostředky v sídle zadavatele.
Dodávky léků - ROACTEMRA 162 PEP 2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy_ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Tocilizumab, název Roactemra - L04AC07.
Rukavice vyšetřovací nitrilové
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích nitrilových nesterilních rukavic bez pudru pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu pro LF OU 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného spotřebního materiálu včetně technické specifikace a ...
Dodávky léků - ENBREL 2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy_Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku Enbrel - L04AB01.
Dodávky léků - REMSIMA 2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy_Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jsou dodávky léčivého přípravku Remsima - L04AB02.
Systémy pre uzáver skratových chýb srdca a dilatáciu mitrálnej chlopne
Systémy pre uzáver skratových chýb srdca a dilatáciu mitrálnej chlopne - rozdelenie do jednotlivých častí v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky
Zobrazovací systém - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Vrtací systém pro neurochirurgickou operativu v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks vrtacího systému pro Neurochirurgickou kliniku Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Parenterální výživa VI. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Parenterální výživa VII. 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků ze skupiny infuzních roztoků pro parenterální výživu splňujících požadavky SÚKL
Kombinovaná chladnička
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nové nepoužívané kombinované chladničky včetně příslušenství.
Radiofarmaka 18F-Fluorocholin
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluorocholin pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou v rozsahu od 0,1 do 3 GBq/ml k referenčnímu času z objednávky, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, (umožňující opakovaný odběr roztoku), po dobu 4 let dle aktuálních potřeb ...
Katétr pro dočasnou stimulaci Pacel a zavaděč EF katetrů perkutánní pro dočasnou stimulaci Fastcath
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky bipolárních stimulačních katétrů Pacel se zakřivením pro pravostrannou stimulaci a unášecím balonkem, a Fast-Cath™ hemostatických zavaděčů.
FN Motol - Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T REACT-EU A1
Technologické zhodnocení MR dospělá 1,5T - 10. část původní VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 a 10. část VZ s názvem Obnova a modernizace zobrazovací techniky REACT-EU A1 II.; tato část VZ byla zrušena.
Dodávky jednorázových bronchoskopů s výpůjčkou 2 ks monitorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových bronchoskopů spojené s výpůjčkou 2 ks monitorů. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na jednorázové bronchoskopy a výpůjční smlouva na 2 ks monitorů na 2 roky.
LFP - Simulátory sonografie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 kupní smlouvy včetně splnění dalších souvisejících plnění.
Rozvoj infektologického pracoviště Nemocnice Kyjov - II. etapa, opakované zadání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů a výpočetní techniky pro nemocnici Kyjov. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do čtyř samostatných části ve smyslu § 35 a 101 zákona.
ReactEU-100 Tromboagitátor
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Tromboagitátor“ zahrnuje dodávku tromboagitátoru pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
REACT EU 99 - Transportní lehátka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka celkem 3 ks transportních lehátek pro III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, a to 2 ks transportních lehátek (1. část veřejné zakázky) a 1 ks transportního lehátka s užší konstrukcí (2. část veřejné zakázky). Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závaznými návrhy kupních ...