Laparoskopická sestava 2D/3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Laparoskopické sestavy 2D/3D s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu ke kardioangiografickému kompletu - znovuvyhlášení
Jedná se o znovu vyhlášení 1. a 2. části veřejné zakázky „Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu ke kardioangiografickému kompletu“, 2022/VZ/90 z důvodu, že v předchozím zadávacím řízení nebyl žádný účastník řízení. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného ke ...
Péče o zraněné živočichy na území Středočeského kraje
Předmětem veřejné zakázky je poskytování péče o zraněné volně žijící živočichy a související služby záchranných stanic. Veřejná zakázka je rozdělena na 26 částí, podle oblasti území obvodu obce s rozšířenou působností, ve kterých bude předmětná služba plněna.
Laser pro litotripsii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění jednoho kusu nového, nepoužitého laserového přístroje pro litotripsii včetně příslušenství.
Přístrojové vybavení pro sterilizaci a mytí nástrojů na klinice infekčních nemocí II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů parních sterilizátorů a 1 kusu myčky nástrojů pro Kliniku infekčních nemocí FNB a 1., 2. a 3. LF UK (dále jen „přístroje“), včetně uvedení dodaných přístrojů do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, dodání základního příslušenství, dodání technologického projektu pro stavební přípravu, včetně ...
Hemodialyzační přístroj 4 ks
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 ks hemodialyzačních přístrojů pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Více viz zadávací podmínky.
REACT EU - imunochemický analyzátor
1. pořízení imunochemického analyzátoru na základě kupní smlouvy; 2. provádění pozáručního servisu imunochemického analyzátoru na základě servisní smlouvy; 3. pořízování reagencií na základě rámcové kupní smlouvy;
FN Motol - Remdesivir II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Remdesivir.
Motorový systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks Motorového systému s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
Léčivé přípravky s obsahem axitinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem axitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pojízdného RTG přístroje s přímou digitalizací včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Léčivé přípravky s obsahem alteplasy
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem alteplasy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou - Apixaban, Enoxaparin, Rivaroxaban a Nadroparin
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Apixaban ATC skupiny B01AF02, Nadroparin ATC skupiny B01AB06, Rivaroxaban ATC skupiny B01AF01, Enoxaparin ATC skupiny B01AB05 pro Nemocnici Boskovice s.r.o.
LFP - UniMec 2: doplnění vybavení - přístroje a zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 kupní smlouvy včetně splnění dalších souvisejících plnění.
Mycí a dezinfekční automat, Sterilizátor parní vč. úpravny vody
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka mycího a dezinfekčního automatu a sterilizátoru parního, vč. úpravny vody pro Stomatologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Intervenční kardiologie II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnických prostředků pro katetrizační diagnostiku a terapii srdečních a některých mimosrdečních onemocnění na konsignační sklad I. Interní kliniky
Léčivé přípravky s obsahem ravalizumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ravalizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem látek ovlivňujících renin-angiotenzinový systém
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem látek ovlivňujících renin-angiotenzinový systém po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Operační lampy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 3 ks lampy operační dvouramenné s příslušenstvím pro potřeby oddělení COS (centrální operační sály) Nemocnice Šumperk a.s., a to dle podrobné specifikace předmětu planění obsažené v příloze č. 4 ZD - Technická specifikace a za podmínek stanovených v dalších přílohách této zadávací dokumentace, zejména v ...
FN Motol - Elektrofyziologické katétry pro dospělé pacienty
Dodávky elektrofyziologických katétrů pro dospělé pacienty určených k zajištění diagnostiky a léčby poruch srdečního rytmu pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol
FN Hradec Králové - Radiální endosonograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku (radiálního endosonografického přístroje včetně k prováděnému vyšetření speciálně vyvinutého tenkého zaváděcího bronchoskopu a navazujícího zobrazovacího řetězce) včetně napojení dodaného endoskopického obrazového procesoru do systému pro záznam, ...
VN Olomouc - nákup zdravotnických lůžek
Jde o nákup zdravotnických lůžek s motorovým pohonem s matrací v celkovém počtu 196 ks a nočních stolků v celkovém množství 191 ks.
Romiplostimum
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele
Rehabilitační přístroje III
Dodání rehabilitačního vybavení dle přiložené zadávací dokumentace.