Rúškovacie sety pre potreby operačných sál kardiochirurgie
Rúškovacie sety pre potreby kardiochirurgie, cievnej chirurgie a intervenčných sál - rozdelenie do jednotlivých častí v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
DINUTUXIMAB 4,5 mg/1 ml, koncenterát na infúzny roztok
Predmetom zákazky je liek s účinnou látkou Dinutuximab v koncentrácii 4,5 mg/1ml; koncentrát na infúzny roztok, doplnok: con inf 4,5 ml/20 mg (liek. inj. skl). Liek je indikovaný na liečbu vysoko rizikového neuroblastómu u pacientov vo veku od 12 mesiacov, ktorým bola predtým podaná úvodná chemoterapia a dosiahli aspoň čiastočnú odpoveď, po ...
BRINEURA 150 mg injekčný roztok
Brineura obsahuje liečivo cerliponázu alfa, ktorá patrí do skupiny liekov známych ako substitučné enzýmové terapie. Používa sa na liečbu pacientov s ochorením neuronálna ceroidná lipofuscinóza typu 2 (CLN2), známym aj ako deficit tripeptidylpeptidázy 1 (TPP1). Ľudia s ochorením CLN2 nemajú enzým nazývaný TPP1 alebo ho majú príliš málo, čo ...
Set pro katétrovou implantaci aortální chlopně včetně cerebrální protekce
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - setů pro katétrovou implantaci aortální chlopně včetně cerebrální protekce.
LFP - Simulátor pro intervenční radiologii a intervenční kardiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení dle specifikace uvedené v Příloze č. 1 kupní smlouvy včetně splnění dalších souvisejících plnění dle relevantních ustanovení kupní smlouvy.
FN Ostrava - Elektrofyziologický hemodynamický a diagnostický modul včetně příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka elektrofyziologického hemodynamického a diagnostického modulu včetně příslušenství a stimulátoru - 2 nové systémy (dále jen „ZT“), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci (dále jen "ZD"). Tato zakázka je ...
Antigenní testy pro detekci viru SARS-CoV-2
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antigenních testů pro detekci viru SARS-CoV-2 pro profesionální použití (část 1) a pro samotestování (část 2) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
REACT EU - přístroj pro kontinuální dialýzu
Stručný popis předmětu: 1. pořízení přístroje pro kontinuální dialýzu na základě kupní smlouvy; 2. provádění pozáručního servisu pro kontinuální dialýzu na základě servisní smlouvy; 3. pořízování spotřebního materiálu na základě rámcové kupní smlouvy;
Sterilizátory vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových sterilizátorů vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Průběžné dodávky endostaplerů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně endostaplerů.
Zdravotnické přístroje pro Stodskou nemocnici, a.s. - ostatní technika
předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů - ostatní techniky - pro zadavatele
Dodávka aferetických souprav na odběr krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických souprav na odběr jednotlivých krevních složek a bezúplatná výpůjčka celkem 18 kusů separátorů krevních složek pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, v souladu se zadávacími ...
Modernizace přístrojového vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, bezplatný záruční servis a provádění pozáručních BTK po dobu minimálně 6 let.
Čočky - implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednokusových monofokálních hydrofobních i hydrofilních čoček, sférických i asférických, s plnohodnotným filtrem UV záření, nepreloudované a preloudované v injektoru. Dále se jedná o dodávky jednokusových multifokálních a EDOF hydrofobních i hydrofilních čoček, asférických, s plnohodnotným filtrem ...
Vrtací a pilové systémy pro velké operace
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnických prostředků_6 ks bateriových vrtacích a pilových systémů pro použití na operačních sálech zadavatele.Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, ...
REACT EU 98 - Nemocniční lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka nemocničních lůžek včetně příslušenství, aktivních antidekubitních systémů a pasivních matrací pro ARO a JIP oddělení Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Atraumatické krytí II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka atraumatického krytí pro Nemocniční lékárnu, Fakultní nemocnici Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice a Pracoviště Dětské nemocnice.
Angiografický systém pro kardiovaskulární diagnostiku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka angiografického systému pro kardiovaskulární diagnostiku na oddělení intervenční radiologie. Předmět plnění spočívá v dodávce angiografického systému, realizaci nezbytných úprav potřebných pro montáž a instalaci systému a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Vnútroočné šošovky
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávok vnútroočných šošoviek pre potreby JZS v odbore oftalmológia do Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu v Liptovskom Mikuláši. Zákazka bude rozdelená na časti a každý uchádzač môže predložiť ponuku na ktorúkoľvek časť, ale aj na všetky časti zákazky.
Vrtací a pilové systémy pro malé operace
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 2 ks bateriových vrtacích a pilových systémů pro použití na operačních sálech zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáž obsluhy v ...
Daratumumab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Panitumumab
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Anestetiká
Anestetiká
Laboratoř pro emisní testy EMI
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem bez obnovení soutěže na provádění služby laboratoře elektromagnetických emisí, měření elektrických veličin a modifikaci parametrů desek plošných spojů. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem. .
Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace elektrických polohovacích lůžek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.