Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace rehabilitačních pomůcek dle technické specifikace předložené zadavatelem a poskytnutí souvisejících služeb a dodávek v rámci realizace projektu Rozvoj dostupnosti pobytových služeb pro osoby s postižením v lokalitě Hradec Králové.
Systém k uzávěru ouška levé síně
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systémů k uzávěru ouška levé síně prostřednictvím skladu zdravotnických prostředků Fakultní nemocnice Olomouc.
FN Motol - Dodávky náhrad kolenních kloubů včetně výpůjčky instrumentária
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhrad kolenních kloubů pro potřeby I. ortopedické kliniky 1. LF UK a FN Motol a Kliniky dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2. LF UK a FN Motol.
Jiné hormony předního laloku hypofýzy a analoga 2023 - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL.
Hadičky spojovací pro infuzní terapii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky hadiček spojovacích pro infuzní terapii.
Poptávám kastraci kočky
Poptávám kastraci koček. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik stojí kastrace 3x koťata, která se narodila září 2022 a 1 kočku 1 1/2 starou. Děkuji za odpověď Mayerová
Dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro jednorázovou pulsní ablaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií, a to včetně bezplatné výpůjčky potřebné zdravotnické techniky (systém pro jednorázovou pulsní ablaci srdečních arytmií).
Přístroj pro rychlou diferenciální diagnostiku
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka: 1 ks nového nepoužívaného přístroje pro rychlou diferenciální diagnostiku včetně příslušenství.
FNKV - kardiostimulátory
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kardiostimulátorů podle specifikace obsažené v zadávací dokumentaci pro Kardiologickou kliniku zadavatele dle jeho aktuálních požadavků. Veřejná zakázka je rozdělena do 8 částí ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ. Podrobná specifikace předmětu plnění a vymezení jednotlivých částí veřejné zakázky ...
Šokový zmrazovač krevní plazmy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka šokového zmrazovače krevní plazmy do Svitavské nemocnice.
Repetitivní transkraniální magnetická stimulace pro Psychiatrické oddělení Nemocnice Most
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem repetitivní transkraniální magnetické stimulace (rTMS) pro Krajskou zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
Flexibilní videokolonoskop pro gastroenterologické oddělení Nemocnice Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks flexibilního kolonoskopu na gastroenterologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Sada chirurgických nástrojov určená k extirpácii vrátane súvisiacich služieb
Predmetom zákazky sú: Chirurgické sety vrátane súvisiacich služieb nevyhnutné k operatíve Oddelenia centrálnych operačných sál a centrálnej sterilizácie a Oddelenia zákrokových sál a robotickej chirurgie Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica. Predmet zákazky je rozdelený na 22 častí v závislosti od účelu použitia v ...
Lékařský mikroskop s kamerou
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného lékařského mikroskopu s kamerou včetně příslušenství.
Zajištění pozáručního servisu koncových prvků medicinálních plynů
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu (BTK, servis a opravy) přístrojů zdravotnické techniky dodavatelů Dräger Medical, s.r.o., MZ Liberec s.r.o. a JAPE CZ s.r.o., k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce a v rozsahu a způsobem ...
Všeobecné antiinfekčné látky na systémové použitie
Predmetom zákazky je pravidelná dodávka antibiotík do Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu v Liptovskom Mikuláši.
Vybavenie CIZS pre Obec Výčapy - Opatovce
Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckeho vybavenia, prístrojov a zariadenia pre Centrum integrovanej zdravotnej starostlivosti v Obci Výčapy - Opatovce. Uchádzač predkladá ponuku na celý predmet zákazky. Podrobné špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch (Príloha č. 2 Výzvy na predkladanie ponúk)
Dodanie SPECT/CT systému
Dodanie SPECT/CT systému, ktorý nahradí pôvodný systém. Tovar požadujeme dodať ako nový, nepoužívaný, nerepasovaný, kompletne funkčný, výhradne z nových komponentov.
CYTOSTATIKÁ - Antineoplastické činidlá pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou
Predmetom zákazky sú "CYTOSTATIKÁ - Antineoplastické činidlá pre potreby FNsP F. D. Roosevelta Banská Bystrica č. RVO/2758/2022obstarávateľom požadovanej špecifikácie, vrátane dodania na miesto určenia. Predmet zákazky je rozdelený na častí. Uchádzačovi sa umožňuje predložiť ponuku na celý predmet zákazky - na všetkých 66 častí, alebo len na ...
ReactEU-100 Centrifuga velkokapacitní vč. PC monitoru
Předmět veřejné zakázky „ReactEU-100_Centrifuga velkokapacitní vč. PC monitoru“ zahrnuje dodávku 2 ks velkokapacitních centrifug pro KKN, nemocnici v Karlových Varech.
Onasemnogenum abeparvovecum
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky léčivých přípravků dle potřeb zadavatele.
Dodávky stentované biologické mitrální chlopně ze zvířecího perikardu - hovězí
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávek stentovaných biologických mitrálních chlopní ze zvířecího perikardu - hovězí, potřebných k léčbě srdečních chorob na klinice kardiovaskulární chirurgie IKEM
Automatická disekce tkáně pro následnou genovou analýzu - II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky, automatické disekce tkáně pro následnou genovou analýzu (dále jen „ZT“), včetně příslušenství pro přípravu vzorků z parafínových řezů, pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky.
ReactEU-98-Cheb T-6712 Lůžko sprchové a Lůžko bariatrické
Předmět veřejné zakázky s názvem „ReactEU-98-Cheb_T-6712 Lůžko sprchové a Lůžko bariatrické“ zahrnuje dodávku 3 ks sprchových lůžek a 4 ks bariatrických lůžek pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Chebu. Předmět plnění zahrnuje jak dodávku zdravotnického zařízení s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho ...
Nitrilové vyšetřovací rukavice 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích nitrilových nesterilních rukavic dle dílčích objednávek v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 ZZVZ.