Dodávka operačních nástrojů
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka operačních nástrojů“ je pořízení nástrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 definovaného v zadávací dokumentaci.
Dodávky implantátů kolenního kloubu vč. bezplatné výpůjčky ortopedického navigačního systému
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále i jen „VZ“) jsou průběžné dodávky implantátů kolenního kloubu pro Ústřední vojenskou nemocnici - Vojenskou fakultní nemocnici Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí plnění VZ je i bezplatné zapůjčení nástrojů v podobě 2 sad instrumentaria a zajištění dodavatelského ...
Systém pro katétrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálů - systém pro katétrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) pro Oddělení kardiovaskulární FN Ostrava.
Aferetické sety 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky aferetických setů dle následující specifikace: 1. Sety pro odběr trombocytů 2. Sety pro odběr plazmy 2.1 Uzavřený set pro klinickou plazmu 2.2 Otevřený set pro odběr plazmy k frakcionaci 3. Sety pro odběr trombocytů a léčebné procedury 3.1 Set na depleční procedury 3.2 Set zpracování kostní dřeně 3.3 ...
Nebulizátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 35 kusů Ohřívačů pro mechanickou nebulizaci (aerosolovou terapii) pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci a příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava a ...
Set HLS pro krátkodobou srdeční podporu k přístroji CARDIOHELP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů HLS pro krátkodobou srdeční podporu k přístroji CARDIOHELOP pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
REACT EU 99 - Operační stůl
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks operačních stolů pro II. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Součástí dodávky je úprava podlah a povrchových vrstev zdí obou sálů, tak aby odpovídaly požadavkům pro provoz operačních stolů dle platných právních předpisů. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i ...
Technika infuzní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové techniky infuzní dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Chirurgický šicí materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky chirurgického šicího materiálu po dobu 2 let. Specifikace jednotlivých položek je uvedena v příloze ZD, Rozdělení šicího materiálu a příloze ZD, Technické požadavky.
Uzavřený odběrový systém
Předmětem veřejné zakázky je průběžný nákup spotřebního materiálu, tj. zkumavek, jehel a souvisejícího sortimentu pro odběry žilní krve, moči a odběrový materiál pro odběr kapilární krve v rámci odběrového systému pro jednotlivá pracoviště Fakultní nemocnice Olomouc.
Dodávky cévních protéz a graftů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek cévních protéz a graftů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Klipy a aplikátory klipů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ligračních klipů.
Sety pro vertebroplastiku
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro perkutánní vertebroplastiku pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Komfortní transportní vícesegmentová lehátka II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 7 kusů komfortních transportních vícesegmentových lehátek, z toho je 6 kusů určeno pro II. Interní kliniku - gastroenterologickou a geriatrickou, a 1 kus komfortního transportního vícesegmentového lehátka pro Neurochirurgickou kliniku; dále zajištění záručního a ...
Rukavice vyšetřovací 2. kolo
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek vyšetřovacích rukavic, do míst plnění, po dobu 1 roku. Podrobná specifikace a požadavky zadavatele jsou uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávky rukavice vyšetřovací nitrilové bezprašné
Místem plnění je sklad zdravotnického materiálu na adrese Nemocniční 898/20A, 728 80 Ostrava - Moravská Ostrava, Oddělení sklad zdravotnického materiálu.
Nákup testů na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle ze slin a z moči
Zajištění dodávky celkem 20.000 ks slinných testů a 20.000 močových testů na detekci níže uvedených omamných a psychotropních látek včetně doručení celkové zásilky všech testů a proškolení osob.
Set k implantaci - chlopeň Intuity Elite bovinní bezstehová
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů chlopní Intuity Elite bovinních bezstehových na konsignační sklad Kardiochirurgické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc.
Kity pro přípravu radiofarmak 2022-2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kitů pro přípravu radiofarmak dle specifikace a za podmínek uvedených v přílohách č. 2 (Specifikace jednotlivých částí veřejné zakázky) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na celkem 3 částí dle specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu pro LF
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.
Identifikace chirurgického instrumentária RFID čipy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komplexního řešení zajišťujícího sledování oběhu chirurgického instrumentária a dalších prostředků pomocí UHF RFID technologie. Součástí předmětu veřejné zakázky je dodávka potřebných technologií a následné provedení identifikace chirurgických nástrojů, sít, kontejnerů a fines v množství cca 30 000 kusů pomocí ...
Jednorázový návštěvnický plášť
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových návštěvnických plášťů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Jednorázové vyšetřovací rukavice
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Spotřební materiál pro dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné opakující se dodávky spotřebního materiálu pro dialyzační přístroj Fresenius 5008/5008S a 6008 CARESystem. Podmínkou zadavatele je dodání všeho spotřebního materiálu od jednoho dodavatele.
Spotřební materiál k přístroji Riwo Spine
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k přístroji Riwo Spine pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.