Výpůjčka 2 ks jednokanálových generátorů na zatavování cév a dodávka spotřebního materiálu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu ke dvěma kusům jednokanálových generátorů na zatavování cév a bezplatná výpůjčka dvou (2) kusů těchto generátorů, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka spotřebního materiálu pro projekt Inovativní léčebné metody - ostatní spotřební materiál
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ostatního spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu OP VVV Inovativní léčebné metody pohybového aparátu v úrazové chirurgii, reg. č. CZ.02.1.01/0.0/0.0/17_049/ 0008441. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je doprava a vynáška zboží na místo plnění a předání ...
Uzatvorený systém na podávania cytostatík
Nákup infúznych súprav na bezpečnú prácu s cytostatikami.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog II
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM.
Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro provádění hemodialýzy a on-line hemodiafiltrace
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a on-line hemodiafiltraci a výpůjčka 43 ks hemodialyzačních přístrojů na období 4 let od uzavření smlouvy o veřejné zakázce včetně provádění bezplatného servisu. Rozsah výpůjčky může být za podmínek dle § 100 odst. 1 zákona rozšířen na 50 kusů.
Dodávka lůžkového vybavení včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Stenty biliární samoexpandibilní metalické
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky metalických stentů pro biliární drenáž žlučových cest pro II. interní kliniku FN Olomouc.
Pořízení dobíjitelného implantabilního neurostimulačního systému s MRI elektrodou
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - dobíjitelného implantabilního neurostimulačního systému s MRI elektrodou.
Spotrebný materiál k ECMO prístrojom
Predmetom zákazky je dodávka tovaru - Spotrebný materiál k mobilným prístrojom na mimotelovú membránovú oxygenáciu krvi - ECMO prístrojom pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb na obdobie 24 mesiacov. Predmet zákazky je realizovaný v súvislosti s neustále sa zhoršujúcou ...
Chirurgický šijací materiál
Predmetom zákazky je dodávka chirurgického šijacieho materiálu pre verejného obstarávateľa uvedené v Prílohe č. 4 súťažných podkladov. Predmet zákazky je rozdelený do 4 (slovom: štyroch) častí.Členenie predmetu zákazky na časti a opis požadovaných minimálnych vlastností jednotlivých položiek predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č. 4 súťažných ...
FN Motol - Spotřební materiál k automatickému mobilnímu přístroji Multifiltrate Ci-Ca
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky Spotřebního materiálu k automatickému mobilnímu přístroji Multifiltrate Ci-Ca a Multifiltrate PRO.
Dodávky sterilizačních obalů 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let. Předpokládané celkové množství je 2 669 050 kusů a 93 000 metrů v členění dle jednotlivých částí a skupin.
Spotřební zdravotnický materiál pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody dle § 131 a násl. ZZVZ mezi zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení, na základě které bude zadávána veřejná zakázka na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje. Předmětem plnění ...
Transportní technika - nosítka
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci zadávacího řízení budou postupné dodávky transportní techniky, nosítek pro zajištění transportu a polohování osob při poskytování přednemocniční neodkladné péče výjezdovými skupinami Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje.
FN Motol - Bezpečnostní intravenózní kanyly z polyuretanu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky bezpečnostních intravenózních kanyl z polyuretanu.
Centrální nákup - Rukavice vyšetřovací nitrilové bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou průběžné dodávky nitrilových rukavic vyšetřovacích bez pudru, a to v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 24 měsíců ode dne podpisu Kupní smlouvy.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační Standard
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového materiálu - operačního oděvu "Standard" pro potřeby FN Motol.
Výtěrová souprava určená pro následný molekulárně genetický průkaz SARS-CoV-2 viru
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky výtěrových souprav určených pro následný molekulárně genetický průkaz SARS-CoV-2 viru bez izolace nukleové kyseliny, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Systém přímé vizualizace žlučových cest
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro systém přímé vizualizace žlučových cest pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky obvazového materiálu a vaty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka obvazového materiálu a vaty, včetně jejich závozu do skladu SZM, na období 36 měsíců ode dne účinnosti smlouvy. Veřejná zakázka je rozdělena na 12 částí.
FN Motol - Obinadla
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky obinadel pro potřeby FN Motol.
Dodávka filtrového prádla pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky filtrového prádla pro Krajskou zdravotní, a.s., a to po dobu 24 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
Sety pro bezpečné podávání cytostatik k infuzním pumpám
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k uzavřenému bezpečnostnímu systému pro podávání cytostatik, a zároveň výpůjčka min. 130ks infuzních pump po celou dobu platnosti smlouvy na dodávky spotřebního materiálu.
FN Motol - Špičky k automatickým pipetám 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky špiček a nástavců pro laboratorní vyšetření pacienta (dále jen „SZM“) pro potřeby FN Motol. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: Číslo a název části 1. část Špičky s vysokým stupněm čistoty materiálu 2. část Špičky v sáčcích, bez filtru 3. část Špičky a nástavce pro pipety ...
FN Motol - Laserová vlákna II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laserových vláken sloužících k přenosu laserového světla z laserového přístroje.