SZM pro oddělení RDG III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Úpravna vody a dávkovací systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka úpravny vody 350 l/hod pro provoz centrální sterilizace a dodávka centrálního dávkovacího systému tekutých dezinfekčních prostředků do místa plnění, kterým je Pardubická nemocnice.
Imunoglobuliny SCIG III
léčbu pacientů ve schválených indikacích dle platného SPC ke dni podání nabídek. Pro zajištění zdárného průběhu plnění předmětu této veřejné zakázky pro 1. a 2. část je nezbytné zapůjčení 4 kusů aplikačních pump a jejich bezplatný servis pro každou část. Služby bezplatného zapůjčení, vč. servisu bude využívat Ambulance klinické imunologie a ...
Dodávky injekčních stříkaček, jehel - Injekční stříkačky trojdílné LL, opakované vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních stříkaček a jehel a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy. Jedná se o opakovanou zrušenou 4.část veřejné zakázky: „Dodávky - Injekčních stříkaček, jehel“.
Zavádzacie sety s príslušentvom
Špeciálny zdravotnícky materiál potrebný pre invazívne diagnostické a intervenčné výkony v elektrofyziológii, kardioloógii a rádiológii.
FN Motol - Spojovací hadičky s vnitřním průměrem 1,8 mm
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spojovacích hadiček k jednorázovému použití při intravenózní terapii pro FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy-Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Vybavení infekční gastroenterologické vyšetřovny
Předmětem této zakázky je dodávka vybavení infekční gastroenterologické vyšetřovny včetně příslušenství podle technické specifikace.
REACT-EU 98 Bariatrické transportní lůžko
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks bariatrického transportního lůžka na Chirurgické oddělení Nemocnice Teplice, o.z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávky jednorázových laryngeálních masek s indikátorem tlaku manžety
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálů-jednorázových laryngeálních masek s indikátorem tlaku manžety pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny FN Ostrava
REACT-EU 98 Bariatrické lůžko
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 2 ks bariatrických lůžek včetně matrací na Chirurgické oddělení Nemocnice Teplice,o.z., Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávky setů k přístrojové perfuzi jater II
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky setů k přístrojové perfuzi jater.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky (62 ks infuzních pump, 55 lineárních dávkovačů a 13 dokovacích stanic) včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu.
Dodávky spotřebního materiálu pro systém srdeční podpory pro léčbu snížené funkce
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro systém srdeční podpory pro léčbu snížené funkce pravé nebo levé srdeční komory
Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Odsávačky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčních odsávaček elektrických pojízdných, odsávaček elektrických přenosných, odsávaček elektrických pojízdných pro Pardubickou nemocnici a dodávka odsávaček pro Svitavskou nemocnici.
Dodávka spotřebního materiálu pro LF OU - speciální výrobky z plastu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu - speciálních výrobků z plastu pro Lekářskou fakultu Ostravské univerzity dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu do 31.12.2023. Specifikace spotřebního materiálu - speciálních výrobků z plastu a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu do ...
Spotřební materiál pro inkubační systém a mikroskopii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu, určeného pro inkubační systém a mikroskopii, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku.
Spotřební materiál k injekčnímu systému pro aplikaci kontrastní látky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - k injekčnímu systému pro aplikaci kontrastní látky.
Membránové oxygenátory včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky membránových oxygenátorů včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu na konsignační sklad Kardiochirurgické kliniky.
Dodávky zdravotnického materiálu pro intervenční radiologii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě tepen a žil pacientů na Oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody.
Robotické nástroje k chirurgickému telemanipulátoru da Vinci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení „da Vinci® Xi™ Single Console System with Firefly™ Fluorescence Imaging“, a to dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Specifikace a cenová nabídka) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Komplet systémových operačních stolů pro Svitavskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních stolů pro Svitavskou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Dodávka nemocničních lůžek včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručních servisních služeb. Nabízená lůžka musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen na 2 části: 1. část - Dodávka ...
Shaver - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení operačních sálů, a to konkrétně: ➢ 007, shaver (1 ks) pro potřeby oddělení COS (centrální operační sály) Nemocnice Šumperk a.s. dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - Technická specifikace a za podmínek stanovených v dalších přílohách této zadávací dokumentace, zejména ...
Diagnostika pro stanovení viru hepatitidy typu B a C metodou PCR - MIKRO - 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu pro stanovení viru infekční hepatitidy typu B a C z krve v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Spotřebním materiálem se rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie, systémové roztoky a jiné přípravky sloužící k analýze vzorků, kontrole, čištění a nezbytné údržbě přístroje. Součástí ...