Dodávky spotřebního materiálu k rotační aterektomii s výpůjčkou konzole pro rotační aterektomii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro rotační aterektomii pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. Vybraný dodavatel bezplatně vypůjčí po dobu trvání smlouvy upravující dodávky zboží prostřednictvím konsignačního skladu konzoli včetně komponent pro rotační aterektomii, která je kompatibilní s ...
Dodávka kompatibilných odberových skúmaviek a médií na molekulárnu diagnostiku HPV vírusu
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ZVO dodanie odberových skúmaviek a médií potrebných pre odber a uchovanie vzoriek, ktoré budú kompatibilné s prístrojom verejného obstarávateľa. Obstarávaním, realizáciou tejto zákazky sa plní jeden z cieľov Projektu PRESCRIP-TEC Grant agreement ID: 964270.
Páteřní implantáty pro neurochirurgii II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek páteřních implantátů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Resuscitační a transportní lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka resuscitačních a transportních lůžek pro potřeby jednotlivých oddělení Krajské nemocnice T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 ZD - technické specifikaci (příloha č. 4a ZD pro část 1 VZ a příloha č. 4b ZD pro část 2 VZ) a v příloze č. 5 ZD - kupní smlouvě (příloha č. 5a ...
Preventivní systémy embolizace CNS
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek embolizačních systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Zdravotnícky spotrebný materiál 2022
Predmetom verejného obstarávania je zákazka na dodanie tovarov - zdravotníckeho spotrebného materiálu podľa prílohy č. 1 k zmluve.
Obnova amortizovaných systémů
předmětem plnění je dodávka zdravotnické technologie, která je blíže specifikována u jednotlivých částí, předmětem plnění je též poskytování pozáručních servisních služeb bez náhradních díl po dobu 5 let
Transportné a imobilizačné vybavenie pre vozidlá ZZS
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť súťažných podkladov B.1 a B.2.
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog III
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM.
REACT EU 98  - Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) jsou dodávky Infuzní techniky pro Kliniku pediatrie a dědičných poruch metabolismu Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2 (příloha 2a 1. část VZ, příloha 2 b) 2. část VZ). Veřejná ...
FN Motol - Zakázkové sety pro operaci kolena
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - zakázkových setů pro operaci kolena k zarouškování pacienta při operačním zákroku v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS je nákup osobních ochranných prostředků a antigenních testů pro VZP ČR.
FN Motol - Zakázkový Thorax set a sada na stolky pro dětské kardiocentrum
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - zakázkových Thorax setů k zarouškování pacienta při kardiochirurgických výkonech včetně sad na stolky k zarouškování instrumentačních stolků pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
GŘ OL - OOP na ochranu dýchacích cest
Předmětem veřejných zakázek v dynamickém nákupním systému (dále také „DNS“) je nákup prostředků na ochranu dýchacích cest, konkrétně filtračních polomasek (respirátorů) jakékoli třídy s výdechovým ventilem i bez, roušek a nano roušek (dále také „zboží“). Předmět veřejné zakázky, resp. technické parametry požadovaného zboží, bude blíže vymezen ve ...
Operační rukavice
Dodávka sterilních operačních rukavic.
Injekční stříkačky - sdružený nákup
Předmětem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy mezi jednotlivými zadavateli - osobami zúčastněnými na společném zadávání a dodavatelem zdravotnického spotřebního materiálu dle potřeb jednotlivých zadavatelů.
Spotrebný materiál
Predmetom zákazky je obstaranie tovarov pre projekt BIOMEDIRES. Predmet zákazky je rozdelený na tri časti a to v nasledovnom rozsahu: 1.časť predmetu zákazky spotrebný materiál. Podrobný opis a požadovaná minimálna technická špecifikácia pre 1. časť predmetu zákazky spotrebný materiál sú uvedené v Prílohe č. 7 k SP Výkaz položiek pre jednotlivé ...
Vybavenie na infúznu liečbu
Zabezpečenie dodania zdravotníckych prístrojov, vybavenia a výcvikových pomôcok spolu s jeho inštaláciou, uvedením do prevádzky a zaškolením obsluhy.
FN Motol - Aspirační trny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních trnů sloužících pro vícečetné odběry lékových roztoků.
Cévní pouzdra - Radiologie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních pouzder pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Dodávky jednorázových injekčních stříkaček a jehel
Fakultní nemocnice Bulovka zavádí dynamický nákupní systém na dodávky injekčních stříkaček a zdravotnických jehel dle potřeb klinického provozu.
Spotřební materiál pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního materiálů pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu a výpůjčka potřebné zdravotnické techniky.
Bezplatná výpůjčka hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů včetně bezplatné výpůjčky hematologického analyzátoru pro stanovení krevního obrazu a pětipopulačního diferenciálu leukocytů po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti rámcové dohody.
Spotřební materiál pro brachyterapii
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu pro afterloadingový přístroj Varian GammaMedPlus iX.
Dodávky vyšetřovacích jednorázových rukavic
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky vyšetřovacích jednorázových rukavic pro potřeby ústavní péče IKEM.