Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Ihla injekčná a tupá
Predmetom zákazky sú IHLY JEDNORAZOVÉ pre potreby Fakultnej nemocnice s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica vrátane súvisiacich služieb, č. RVO/1585/2022, na obdobie 24 mesiacov. Predmet zákazky je rozdelený na 5 častí v závislosti od požadovaných technicko-medicínskych a funkčných parametrov v nasledovnom rozsahu: Časť 1: IHLA ...
Netkaná textilie
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek netkané textilie pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Spotřební materiál k mobilnímu automatickému přístroji Multifiltrate
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k mobilnímu automatickému přístroji Multifiltrate. S vítězným účastníkem bude uzavřena rámcová kupní smlouva na dobu 4 let.
FN Ostrava - Lůžka resuscitační s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - zdravotnická lůžka
Předmětem veřejné zakázky „Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. -ZDRAVOTNICKÁ LŮŽKA“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 pro Nemocnici Tábor, a.s.
Uzatvorený systém na podávania cytostatík
Nákup infúznych súprav na bezpečnú prácu s cytostatikami.
Dodávky sterilních rouškovacích setů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky sterilních rouškovacích setů pro Chirurgickou kliniku a Plastickou chirurgii.
Rukavice vyšetřovací
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek vyšetřovacích rukavic, do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele a v souladu s kvalitativními a technickými požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné zakázky.
Dodávky setů trikuspidálních svorek
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to konkrétně trikuspidálních svorek včetně příslušenství, využívaných k terapii nedomykavosti srdeční chlopně.
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je pro: Část 1: bezplatné zapůjčení kryo-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu (dle specifikace Dílu 2 zadávací dokumentace) pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců. Část 2: bezplatné zapůjčení ...
REACT EU 98 - Výhřevná lůžka pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 kusů výhřevných lůžek pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem pro Gynekologicko_porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění je pořizován v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha _ Obnova a rozvoj přístrojové ...
Kličky polypektomické
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kliček pro polypektomii určené k diatermické a studené polypektomii.
Dodávky odběrového zdravotnického materiálu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrového zdravotnického materiálu určeného pro odběr a zpracování krve a moči pro Ústav hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
DNS - Zdravotnická výbava jednotlivce a záchranáře v poli 2022 - 2025
Cílem tohoto zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky prostředků zdravotnické výbavy jednotlivce a záchranáře v poli ve prospěch rezortu MO v období od zavedení DNS do 31. 12. 2025.
Vybavenie lôžkami a príslušenstvom
Predmetom tejto zákazky je dodávka nového, nepoužitého, nerepasovaného medicínskeho vybavenia/zariadenia pre pracovisko nového urgentného príjmu NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach, adresa organizácie: Bojnice, Nemocničná 581/2, 97201. Požadované zariadenia/prístrojová technika musí byť schválená na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v ...
Centrální nákup - dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest 2022
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou průběžné dodávky osobních prostředků pro ochranu dýchacích cest, konkrétně respirátorů a operačních masek, a to v souladu se zadávacími podmínkami po dobu 24 měsíců ode dne podpisu Kupní smlouvy.
Postupné dodávky spotřebního materiálu pro podávání enterální výživy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k podávání enterální výživy a bezplatná zápůjčka příslušné technologie v počtu 60 ks enterálních pump včetně příslušenství a to pro hospitalizované pacienty, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími ...
Dodávka zdravotnických prostředků  pro neurointervence
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiál potřebný k léčbě pacientů s cévním onemocněním na oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody a to po dobu 3 let. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 1, Technická specifikace. Součástí plnění ...
Dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic
331400000 - 3 Zdravotnický spotřební materiál 33141420-0 Chirurgické rukavice
Spotřební materiál pro systém k aplikaci kontrastní látky
Spotřební materiál pro systém k aplikaci kontrastní látky na 4 roky
Zdravotnícke pomôcky I
Predmetom zákazky je dodávka zdravotníckych pomôcok podľa potrieb verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí prílohu č.1 súťažných podkladov.
Spotřební materiál pro genomické profilování nádorové tkáně
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro provádění komplexního genomického profilování nádorové tkáně dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor smlouvy) a přílohy č. 3 (Specifikace spotřebního materiálu a cenová nabídka) zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky je dále výpůjčka 1 ks zařízení k ...
Zdravotnický materiál pro SOST III
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopnosti SOST (Special Operations Surgical Team) při poskytování odborné zdravotní péče v polních podmínkách.
Zdravotnické přístroje pro Rokycanskou nemocnici a.s. - zdravotnická lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek pro zadavatele.