Nemocniční lůžka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka celkem 50 ks elektrických polohovacích lůžek, včetně kompatibilních matrací a příslušenství.
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - lůžka a vozíky pro pacienty
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžek a vozíků pro pacienty (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle přílohy č. 3 smlouvy.
Dodávky SZM - Dodávky záložních systémových ovladačů k HeartMate 3
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to záložních systémových ovladačů k HeartMate 3. Zařízení musí být kompatibilní s čerpadlem HeartMate 3. Předpokládaná spotřeba za 42 měsíců je 175 kusů.
Stentgrafty III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení radiodiagnostiky pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Rouškovací sety pro Neurochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Neurochirurgické kliniky.
Biorobot pro ELISA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 ks biorobotu pro ELISA včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Operační pláště
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek operačních plášťů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Univerzální sety
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky univerzálních setů, sloužících k zarouškování pacienta v průběhu operace napříč chirurgickými obory.
Lůžka nemocniční, matrace antidekubitní pasivní, křesla dialyzační
dodávky nemocničních lůžek, pasivních antidekubitních matrací a dialyzačních křesel, zahrnuje montáž, zaškolení, pozáruční servis
Dodávka zdravotnických lehátek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lehátek transportních, lehátek rehabilitačních, lehátek vyšetřovacích a stretcherů pro Pardubickou nemocnici. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Lůžková technika
Předmětem části 1 této zakázky je dodávka nového vybavení - 11ks lůžek resuscitačních a 12ks lůžek intenzivních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 2 této zakázky je dodávka nového vybavení - 8ks lůžek transportních do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Předmětem části 3 této zakázky je dodávka nového vybavení - 1ks lůžko porodní do ...
Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových souborů zdravotnické technologie - infuzní techniky (dále jen "ZT"), poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k dodané ZT (dále jen "SZM"). Další informace viz bod VI.3) tohoto oznámení. Bližší informace jsou ...
Dodávky spotřebního materiálu - Ošetřovatelská péče pro Krajskou zdravotní, a.s. 2022 II
ZAKÁZKA JE ROZDĚLENA NA ČÁSTI. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VČETNĚ PŘÍLOH JE VLOŽENA V HLAVNÍ ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (DBID 2984). Dodavatelé musí vkládat své elektronické nabídky výhradně do té části veřejné zakázky, k níž se nabídka vztahuje. Zadavateli nesmí být před příjmem nabídek zpřístupněn obsah nabídky, která se vztahuje k jiné části, než do ...
FN Motol - Implantabilní porty II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních portů (dále jen „SZM“) pro FN Motol.
Dodávka diagnostik pro imunohematologická vyšetření a zápůjčka automatického analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky je: 1. Opakovaná průběžná dodávka diagnostik pro imunohematologická vyšetření dle specifikace v zadávací dokumentaci a v množství potřebném pro provádění analýz, testů prostřednictvím půjčeného přístroje 2. Bezplatná výpůjčka automatického imunohematologického analyzátoru pro Oddělení imunohematologie - laboratoř ...
FN Motol - Obměna sterilizační techniky REACT-EU A1 II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a systémů (dále jen „přístroj“) pro 2. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Uzavřený infuzní systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky uzavřeného infuzního systému, v rozsahu dle přílohy č.1 Kupní smlouvy (Seznam zboží s jednotkovými cenami) a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky spotřebního materiálu pro dialýzu 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro dialýzu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let. Předpokládané množství je cca 328 020 kusů v členění dle jednotlivých částí.
Gynekologické a porodnické operační sety
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky sterilních setů pro gynekologickou a porodnickou kliniku FN Plzeň ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.
Zařízení pro dialýzu pacientů
Předmětem zadávacího řízení je dodávka přístrojů pro dialýzu pacientů (dále také „Zboží“) pro JIP Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství a Kliniku infekčních chorob, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Kanyly k oxygenerátorům
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kanyl k oxygenerátorům.
Spotřební materiál pro novorozenecký screening SMA SCID
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na spotřební materiál dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky přístrojů pro novorozenecký screening těžké kombinované imunodeficience (SCID), X-vázané agamaglobulinémie a spinální muskulární atrofie (SMA) včetně DNA extrakce na dobu neurčitou a zajištění jejich ...
Přístroje pro ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou v jednotlivých částech veřejné zakázky dodávky nových souborů zdravotnické technologie - ZT (ohřev pro neonatologické pacienty, ohřevy pro pacienty - pojízdné), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky ...
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technického vybavení k lůžkům intenzívní péče na ARO a JIP a k lůžkům na urgentním příjmu, nezbytné pro přesné podávání léků a infuzí pacientům. Vzhledem k četnosti přístrojů u jednotlivých lůžek je nezbytné infuzní techniku umístit u každého lůžka do dokovací stanice. Z důvodu přehlednosti o stavu podávání ...
Robotické nástroje k chirurgickému telemanipulátoru da Vinci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky instrumentárií a zdravotnického spotřebního materiálu pro zařízení „da Vinci® Xi™ Single Console System with Firefly™ Fluorescence Imaging“, a to dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Specifikace a cenová nabídka) a č. 3 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.