Lůžka a lehátka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu intenzivních resuscitačních lůžek, vážicích lůžek s antidekubitními matracemi, univerzálních elektrických lůžek s pasivními antidekubitními matracemi a komfortních transportních lehátek, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, II. Interní kliniku - ...
Stříkačky do lineárních dávkovačů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek stříkaček do lineárních dávkovačů pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky spotřebního materiálu pro ošetřovatelskou péči pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Průběžné dodávky spotřebního materiálu pro ošetřovatelskou péči v rámci plnění rámcové dohody pro každou část na 24 měsíců.
FN Motol - Antimikrobiální intravenózní krytí s chlorhexidin glukonátem
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky antimikrobiálního intravenózního krytí s chlorhexidin glukonátem.
Spotřební materiál k monitoru AMBU aView
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k monitoru AMBU aView pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Odběrový set se zkumavkou s inaktivačním médiem a s odběrovým nasopharyngeálním tamponem
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky odběrových setů se zkumavkou s inaktivačním médiem a s odběrovým nasopharyngeálním tamponem po dobu 6 měsíců dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání. Sety jsou určeny pro odběr, konzervaci a přepravu virových vzorků z dýchacích cest člověka.
Materiál spotřební k anesteziologickým přístrojům
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k anesteziologickým přístrojům pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Dodávky - Rukavice operační sterilní
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky operačních sterilních rukavic v předpokládaném rozsahu, dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Dodávky budou probíhat po dobu 24 měsíců od účinnosti smlouvy. Společně s kupní smlouvou ...
Centrální nákup antigenních testů - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude nákup antigenních testů dle potřeb centrálního zadavatele a pověřujících zadavatelů v předem neurčených a nepravidelných intervalech. Předmět, technické podmínky, hodnotící kritéria, termín, místo plnění, obchodní a platební podmínky jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS budou ...
FN Motol - Transseptální jehla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného k provádění transseptálních punkcí, na dobu 48 měsíců.
Jednorázové rukavice 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nesterilních jednorázových vyšetřovacích rukavic dle následující specifikace: Část 1 Rukavice jednorázové vyšetřovací nitrilové nepudrované - 6N, velikosti XS, S, M, L, XL Část 2 Rukavice jednorázové vyšetřovací nitrilové nepudrované - 9N, velikosti XS, S, M, L, XL Část 3 Rukavice jednorázové vyšetřovací ...
Centrální nákup - Injekční technika jednorázová III
Předmětem plnění VZ zadávané v rámci centralizovaného zadávání jsou opakované dodávky zdravotnického materiálu - Injekční techniky jednorázové - zdravotnických prostředků ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745 o zdravotnických prostředcích v souladu se zadávacími podmínkami, a to po dobu 48 měsíců ode dne podpisu Kupní ...
Antimikrobiální krytí s CHG
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek antimikrobiálního krytí s CHG pro Nemocnici Na Homolce.
Generátor s hybridní technologií
Předmětem veřejné zakázky je: • Dodávka 1 kusu generátoru s hybridní technologií a odsávačky chirurgického kouře dle minimálních technických požadavků zadavatele. Musí jít o nové nerepasované přístroje a zařízení. • Uzavření Rámcové kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu ke generátoru a odsávačce na dobu ...
Materiál spotřební pro NHF systém AIRVO 2 III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro NHF (Nasal High Flow) systém AIRVO 2.
FN Motol - Tvarované prádlo - pacienti a směnné pro zaměstnance
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky prádla pro pacienty a směnného prádla pro zaměstnance, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy -Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Vozidlo RLP
Predmetom zákazky je dodanie technického a materiálneho vybavenia záchrannej zdravotnej služby Fakultnej nemocnice AGEL Skalica a.s. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch a ich prílohách.
Dodávka a instalace endoskopické zdravotnické techniky včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a dodávky spotřebního materiálu (1.část). Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, příloha č. 2 ZD.
Dodávky jednorázových flexibilních kryosond pro kryobiopsii při bronchoskopii
•Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových flexibilních kryosond, které jsou indikovány pro kryobiopsii při bronchoskopii. Požadované kryosondy musí být plně kompatibilní s ERBECRYO 2. Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Rukavice vyšetřovací nitrilové bez pudru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích rukavic nitrilových bez pudru.
Aplikační křesla, multifunkční křesla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aplikačních a multifunkčních křesel v množství, dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy na místo plnění.
Jednorázové lůžkoviny
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky zboží - jednorázových lůžkovin pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 rámcové kupní smlouvy. Dodávky budou prováděny dle aktuálních potřeb zadavatele.
Pacientská lůžka
Předmětem veřejné zakázky jsou postupné dodávky 67 ks pacientských lůžek v průběhu 24 měsíců.
Dodávky SZM - Elektrofyziologie IV
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to katetry proplachovací ablační a diagnostické, cirkulární a příslušenství sloužící k mapování ...