Spotřební materiál k Argonové jednotce II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k Argonové jednotce pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Materiál spotřební k inokulačnímu automatu WASP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k inokulačnímu automatu WASP Fakultní nemocnice Olomouce
Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu pro LF II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.
Materiály pro PCR a sekvenační centrum
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky materiálu pro PCR a sekvenační centrum pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku v příloze č. 5 pro příslušnou část veřejné zakázky zadávací dokumentace.
Dodávka, instalace a údržba vybavení izolačních boxů - bioboxy II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a údržba izolačních zařízení pro izolaci a hospitalizaci osob s vysoce nebezpečnou nákazou, určených primárně pro stacionární zdravotnická zařízení, a to konkrétně 3 kusů izolačních bioboxů na trubkové konstrukci, 3 kusů biovaků a 6 kusů ochranných biologických a protichemických obleků, včetně ...
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - lůžka pro pacienty
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžek a vozíků pro pacienty (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle přílohy č. 3 smlouvy. Servisními službami se rozumí: 1) Zaškolení obsluh dodaných přístrojů 2) Provádění periodických bezpečnostně ...
Automatické IHC a ISH barvení s výpůjčkou barvicích automatů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagenčních činidel, spotřebního, provozního a veškerého dalšího materiálu pro automatické imunohistochemické a in situ hybridizační barvení na pracovišti Ústavu klinické a molekulární patologie Fakultní nemocnice Olomouc včetně výpůjčky barvících automatů
Membránové oxygenátory včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky membránových oxygenátorů včetně hadicových setů pro vedení mimotělního oběhu na konsignační sklad Kardiochirurgické kliniky.
Infuzní technika 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky infuzní techniky včetně příslušenství pro pracoviště FN Olomouc.
Arteriální a žilní kanyly II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol - Spotřební materiál k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k ohřevu pacientů pro přístroj Bair Hugger sloužící k udržování tělesné teploty pacienta během i po chirurgickém výkonu.
Dodávky Inkontinenčních pomůcek
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky inkontinenčních pomůcek a to po dobu 36 měsíců od účinnosti Kupní smlouvy.
REACT-EU 98 a 99 -  Nemocniční lůžka s příslušenstvím včetně antidekubitních matrací
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nemocničních lůžek pro intenzivní péči, resuscitačních lůžek, a aktivních a pasivních antidekubitních matrací, a s tím souvisejícího příslušenství, pro zdravotnická zařízení zadavatele.
REACT EU 98 - Výhřevná lůžka pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů výhřevných lůžek pro novorozence s centrálním monitorovacím systémem pro Gynekologicko - porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Předmět plnění je ...
Špeciálny zdravotnícky materiál pre nekoronárne vaskulárne
Špeciálny zdravotnícky materiál pre nekoronárne vaskulárne, diagnostické a terapeutické rádiologické intervencie rozdelenie do jednotlivých častí v súlade s rozhodujúcimi biomedicínsko - technickými parametrami. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií, tvorí časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
Operační rukavice bezlatexové
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky bezlatexových operačních rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Opakovaná veřejná zakázka na rámcové dohody na dodávky injekčního materiálu
Veřejná zakázka je rozdělena na 6 částí: část 1: testy a testovací materiál, část 2: zdravotnický materiál, část 3: speciální drogerie, část 4: léčivé přípravky, část 5: injekční materiál, část 6: injekční roztoky
FN Motol - Nádoby na infekční a biologický odpad
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nádob na biologický a infekční odpad
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je bezplatné zapůjčení radiofrekvenčně-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky - Dodávka spotřebního materiálu a bezplatná výpůjčka přístroje
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran s proplachem a bezplatná výpůjčka podtlakové léčebné jednotky s proplachem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Materiálno – technické vybavenie: Zariadenie ordinácie
Predmetom zákazky je dodávka materiálno technického vybavenia: Zariadenie ordinácie pre Spojenú školu Ivanka pri Dunaji v rámci projektu Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Ivanka pri Dunaji podporených zo štrukturálnych fondov EÚ Integrovaný regionálny operačný program 2014 2020 (ďalej len IROP 2014 2020), kód projektu ITMS2014+: 302021J206, ...
Rouškovací sety pro POR-GYN kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále POR-GYN kliniky. Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky diagnostik pro stanovení protilátek proti infekčním agens metodou ELISA
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro stanovení protilátek proti infekčním agens metodou ELISA se zápůjčkou imunoanalytického automatizovaného analyzátoru pro Laboratoř klinické mikrobiologie, Pracoviště virologie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávky SZM - Dodávky intravaskulárního litotriptického systému
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky koronárních katetrů pro intravaskulární litotripsi potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.