Hrudní drenážní systémy
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky hrudních drenážních systémů.
Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků_infuzní techniky pro použití na anesteziologicko-resuscitačním oddělení zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, montáže_uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáže obsluhy a záručního servisního ...
Dodávky infuzní techniky k pumpám pro Krajskou zdravotní, a.s., II
Informace pro dodavatele: Přílohy zadávací dokumentace jsou vloženy pouze v hlavní části zakázky. ------------------------------------------------- Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek infuzních setů určených pro podávání přes infuzní tlakovou pumpu a to po dobu účinnosti rámcové dohody (36 měsíců), ...
Dodávky nitroočních čoček
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované průběžné dodávky nitroočních čoček (dále také „zboží“ nebo „komodita“) v rozsahu dle potřeb zadavatele. Předpokládané množství předmětu veřejné zakázky je uvedeno ve formuláři Cenová nabídka (příloha č. 1) této zadávací dokumentace. Podrobná specifikace a technická specifikace je uvedena v příloze Technická ...
Materiál spotřební k injektorům kontrastní látky ACIST CVi
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k injektorům kontrastní látky ACIST CVi.
Dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích), a to zajištění průběžných dodávek in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru ...
Přístroj pro řízenou hypotermii
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření kupní a servisní smlouvy ke zdravotnickému přístroji a k uzavření rámcové dohody na dodávky spotřebního zdravotnického materiálu nutného k používání zdravotnického přístroje, na jejichž základě bude realizován předmět plnění VZ.
Dodávka lůžkového vybavení  a  aktivních antidekubitních matrací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžkového vybavení a aktivních antidekubitních matrací pro pracoviště zadavatele. Podrobnější specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
FN Motol - Ablační katétry pro 3D mapovací a navigační systém EnSite Precision
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu nutného k provádění mapování a léčbě srdečních arytmií.
Vlhké hojení ran vč. bezplatné výpůjčky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro podtlakovou terapii ran a bezplatná výpůjčka podtlakových léčebných jednotek pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, a to včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i jeho uvedení do provozu.
Rámcová dohoda na dodávku orientačních testů na detekci omamných a psychotropních látek
testy na detekci omamných a psychotropních látek z pevných látek a tekutin
Výpůjčka ZP a dodávka diagnostik pro zajištění požadovaných vyšetření Endokrinologického ústavu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky reagencií včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů, kontrolního materiálu a provozních roztoků (dále také „zboží“) potřebných k provádění biochemických a imunochemických vyšetření uvedených v Příloze č. 1 Jednotkové ceny reagencií této Zadávací dokumentace (dále ZD) v požadovaném rozsahu a ...
Obnova a modernizace vybavení operačních sálů FN Plzeň - 1 - Operační mikroskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (operačních mikroskopů) včetně montáže, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnovy) jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru. Veřejná zakázka je ...
FN Motol - Sety k enterálním pumpám
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů k enterálním pumpám/přístrojům používaným na zdravotnických pracovištích zadavatele, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - seznam zboží s jednotkovými cenami.
Neurointervence III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek neurointervencí III pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávka gobletů pro robot ASKION
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky plastového materiálu určeného pro přístroj ASKION C-line HS200 - gobletů na kryotuby k dlouhodobému skladování vzorků biologického materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Technické a provozní vybavení pro specialisty ZVSl - záchranář
dodávka 144 ks kusů kompletního vybavení specialisty ZVSl - záchranář
Koronární stenty II
Předmětem této zakázky jsou průběžné dílčí dodávky koronárních stentů formou konsignačního skladu na základě smlouvy ode dne nabytí účinnosti po dobu 2 let. Koronární stenty slouží jako mechanická výztuž koronární tepny, jsou zaváděny v průběhu perkutánních koronárních intervencí. Musí být dostupné v co nejširším rozměrovém portfoliu (spektrum ...
FN Motol - Sterilní krytí
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sterilního krytí (dále jen "SZM") v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávky odběrových souprav pro odběry plné krve včetně bezplatné výpůjčky automatických lisů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových souprav pro odběr plné krve a bezplatná výpůjčka 3ks automatických lisů na zpracování krve a 6ks odběrových míchacích vah.
Rouškovací sety pro Kardiochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Kardiochirurgické kliniky.
FN Motol - Sterilní i nesterilní stáčené tampony z bavlny
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sterilních i nesterilních stáčených tamponů z bavlny pro potřeby FN Motol.
Dodávka zdravotnického materiálu 7 2022 - 6 2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je průběžná dodávka zdravotnického materiálu pro Odborný léčebný ústav Paseka, které jsou určeny pro poskytování následné ústavní péče. Vítězný dodavatel se stane výhradním dodavatelem položek uvedených v oceňovací tabulce (specifikace položek), která je součástí této zadávací dokumentace, jakož i jejich ...
Látky ničiace baktérie na systémové použitie
Predmetom zákazky je dodávka látok ničiacich baktérie na systémové použitie do ústavnej lekárne NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy. Uchádzač nemusí predložiť ponuku na celý predmet zákazky podľa špecifikácie definovanej v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov. Môže predložiť ponuku iba na niektorú z požadovaných 61 častí.