Dodávka zkapalněných uhlovodíkových plynů a pronájem nadzemních zásobníků
Předmětem VZ je dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu - propanu (celní sazebník 27111294) včetně dopravy, přečerpání do nádrží a poskytnutí skladovacích zásobníků a veškerého vybavení pro fungování dodávek a uskladnění ZUP pro kotelny provozované AS-PO.
Dodávka kapalného plynu
Předmětem veřejné zakázky je fyzická dodávka kapalného plynu – propanu v jakosti dle normy ČSN 65 6481buď na základě průběžných objednávek zadavatele nebo v rámci povinnosti prodávajícího zajistit, aby zásoba plynu v zásobnících kupujícího neklesla pod 25 % jejich celkového objemu; doprava dodávek plynu a jejich přečerpání do zásobníků pro ...
Stravné lístky a nápojové poukážky
2.1.Stručný opis predmetu zákazky: Zabezpečenie poskytovania stravovania pre svojich zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok u zmluvných dodávateľov uchádzača, ktorí sú oprávnení poskytovať stravovacie služby a uchádzač má s nimi uzatvorený platný zmluvný vzťah v súlade s ustanovením § 152 Zákonníka práce, ako aj pre poskytovanie ...
Poptávám ušití náhradního potahu na slunečník
Poptávám ušití náhradní potahu na slunečník o průměru 3,5 m.
Poptávám zhotovení plachty na zahradní domek
Poptávám zhotovení plachty na zahradní domek. Děkuji za info.
Poptáváme slzičkový nášlapný plech
Poptáváme slzičkový nášlapový plech 3x1000x2000 1.4404, 9 tab.
Drobné válcované kolejivo 2019-2021
Dodávky drobného válcovaného kolejiva pro zabezpečení provozuschopnosti dopravní cesty, a to do dvou středisek svrškového materiálu zadavatele uvedených v čl. 5.2 zadávací dokumentace.
Pytel na prádlo
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ust. § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytle na prádlo.
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu, mám zájem o Lexan 16.
Dodávka nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1 - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cca 17,30 tun / 14 ks nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1 v délkách á 25 m, oboustranně děrovaných pro spojku T4 (pr. 32 mm, v. 62,5 mm, vzd. 50x250 mm). Bližší specifikace předmětu plnění a obchodní podmínky jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Viazacie prostriedky na drevo vrátane napínačov, upínacích a upevňovacích prvkov
Zabezpečenie dodávok viazacích prostriedkov na drevo vrátane ich upínacích a upevňovacích prvkov, samosvorných spôn, ručného napínača a pojazdného odvíjača pásky, pre potreby verejného obstarávateľa, v množstvách a lehotách špecifikovaných v čiastkových objednávkach, na základe skutočných potrieb verejného obstarávateľa, vrátane dopravy na miesto ...
Poptávám hliníkové plechy
Poptávám Al plechy tl.0,5-0,7 mm kartáčované 4 ks 330 x 1300 mm a 1 ks 330 x 1200 mm. Děkuji.
Dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu - propanu pro Centrum sociálních služeb Tloskov
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné celoroční dodávky zkapalněného uhlovodíkového plynu - propanu (celní sazebník 27111294), včetně dopravy a přečerpání do zásobníků pro vytápění, ohřev TUV a pro vaření v předpokládaném ročním odběru dle potřeb zadavatele, včetně dopravy a plnění do zásobníků v majetku zadavatele.
Medicinální plyny včetně pronájmu lahví
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka medicinálních plynů včetně pronájmu lahví. Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 2 samostatné části: Část 1 VZ - „Dodávka medicinálního plynu vč. pronájmu lahví“ Část 2 VZ - „Dodávka Entonoxu vč. pronájmu lahví“
Dodávka kapalného helia
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 7 300 litrů kapalného helia dle podrobné specifikace předmětu plnění uvedené v Zadávací dokumentaci, pro potřeby Regionálního centra pokročilých technologií a materiálů.
Poptáváme hutní materiál
Poptáváme materiál HEB 340, délka 4450 mm, 1 ks, jakost S235 s dopravou do Hulína. Pokud nám můžete nabídnout, prosím ozvěte se nám.
LDPE granule, Polsko
Naše společnost má na prodej LDPE granule -LDPE 15313-003 -LDPE 15813-020 -LDPE 2004 Máme všechny potřebné dokumenty a certifikáty, zajišťujeme dopravu našim klientům. V případě zájmu mě kontaktujte. Máme zájem o trvalou spolupráci.
Poptáváme hutní materiál
Poptáváme hutní materiál. Profil 120x 100 x 5mm, materiál S355J2H, (DIN EN 10219-1, EN 10219-2, EN 10204), zváraný na úzkej strane , zinok ISO 2081 Fe/Zn5-10/A Alebo bez zinku + žiadame certifikát CWB. Ročné množstvo - 47000 kg Množstvo jedného odberu - 7752 kg.
Hutní materiál - Sanace odkaliště K1 - 3. etapa
Veřejná zakázka je rozdělena na části. Část 1. - Zápory Předmětem části veřejné zakázky je dodávka 1 části Hutního materiálu - zápor pro stavbu Sanace odkaliště K1 - 3. etapa včetně nákladů na dělení materiálu pro přesné délky a dopravy. Část 2. - Převázky a rozpěry Předmětem části veřejné zakázky je dodávka 1 části Hutního materiálu – ...
Poptáváme výrobu plachty na dětský kolotoč
Sháníme výrobce plachet na míru. Jedná se nám o plachtu na dětský kolotoč.
Karty na čerpanie pohonných hmôt
Predmetom zákazky sú služby spojené s bezhotovostným nákupom pohonných hmôt na palivové karty v rámci sieti čerpacích staníc na území Slovenskej republiky a v rámci Európskej únie, vrátane nákupu doplnkového tovaru a služieb.
Poptávám OSB desky
Poptávám OSB desky, tloušťka 15 mm, rozměry 250 x 125cm, 5 kusů. Lokalita Lysá nad Labem, Milovice, Nymburk.
Poptávám kotec pro psa
Poptávám kotec pro psa. Rozměry 2x3 m, zadní stěna krytá, boky rovněž, mohou být ale s průhledem. Dveře v přední části. Kotec by měl mít pevnou konstrukci a hladké vnitřní stěny, bez jakýchkoli vyčnívajících částí, včetně podlahy, střechy. Karlovarský kraj.
Dodávky technických plynů včetně pronájmu tlakových láhví
Předmětem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky technických plynů včetně pronájmu tlakových láhví“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže) na dodávky technických plynů a pronájem tlakových láhví. Bližší specifikace je obsažena v přílohách závazného návrhu rámcové dohody, který je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám hliníkovou střešní krytinu
Poptávám hliníkovou střešní krytinu v přírodní barvě. Velikost střechy je cca 450m3.