Dodávka medicinálních, technických a speciálních plynů pro FNKV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů včetně dodávek kapalného kyslíku dle jednotlivých objednávek zadavatele.
Poptávám dubová madla na schodiště
Měla bych zájem o 3 ks dubového, hranatého madla na schodiště: 1) 2oo cm 2) 190 cm 3) 180 cm Chtěla jsem se zeptat je potřeba madlo lakovat nebo už bude upravené? Prosím nacenit kolik by stály.
Svařovaný horní díl zkušebního zařízení/Upper Cover-Pallet-Ariane 6
Předmětem plnění veřejné zakázky je svařovaný horní díl zkušebního zařízení/ Upper Cover - Pallet pro zkoušky krytu trysky pomocného motoru Ariane 6.
Technické plyny vrátane nájmu fliaš
Predmetom zákazky je dodanie technických plynov na výkon údržbárskych prác a karosárskych opráv dielní údržby cestných motorových vozidiel a autobusov . Bližšia špecifikácia v SP.
Dodávka drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy TT
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy tramvajových tratí. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.
Letiště Benešov – zpevnění RWY a TWY, dodávka a instalace světelného zabezpečovacího zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zpevnění travnatého povrchu stávající vzletové dráhy (RWY), pojezdových drah (TWY) a odstavných ploch pro letadla a vrtulníky letiště Benešov pomocí zemních zatravňovacích zpevněných roštů z PE/PP.
Dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem veřejné zakázky je dodávka nerezových krytů topení pro tramvajové vozy zadavatele, a to v rozsahu blíže určeném v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky.
Svařovaný spodní díl zkušebního zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky má být dodávka svařovaného spodního dílu zkušebního zařízení/ Lower Cover - SRM pro zkoušky krytu pomocného motoru Ariane 6.
Poptávám kari sítě
Poptávám kari sítě, rozměr 2/3m, oka 15/15cm, dráty 4mm.
Dodávka nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cca 30,89 tun / 25 ks nových kolejnic tvaru 49E1/R260 EN 13674-1 v délkách á 25 m, oboustranně děrovaných pro spojku T4 (pr. 32 mm, v. 62,5 mm, vzd. 50x250 mm). Bližší specifikace předmětu plnění a obchodní podmínky jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávka dřevěných pražců 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových dřevěných impregnovaných pražců příčných a výhybkových, včetně dopravy do místa plnění. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Poptávám slzičkový plech
Sháním slzičkový plech tloušky 0,5-0,6mm.
Dodávky plachet pro fumigaci - rámcová dohoda
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nesvařovaných polyethylenových fólií, a to v rozsahu a za podmínek stanovených v ZD a v uzavřené smlouvě na veřejnou zakázku, rámcové dohodě.
Poptáváme nerezový protiskluzový plech
Poptávám nerezový protiskluzný /slzičkový/ plech v malé tloušťce - ideálně 1-1,5 mm. Měli bychom zájem o tyto 4 tabule: 676 x 1585 mm 676 x 1585 mm 717 x 1585 mm 723 x 1585 mm. Předem Vám moc děkuji za Vaši případnou zpětnou vazbu. S pozdravem, Štěpán Lajda
Centrum hydraulického výzkumu – hutní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hutního materiálu dle technické specifikace, která je uvedena v odst. 2.2 Zadávací dokumentace. Předmětem dodávky je doprava hutního materiálu (zboží) do sídla zadavatele. Dodavatel je povinen dodržet technické požadavky stanovené v této Dokumentaci. Pokud je nedodrží, bude vyloučen ze zadávacího ...
Dodávky medicinálního kapalného kyslíku včetně pronájmu zásobníku
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky medicinálního kapalného kyslíku do 4 zásobníků v majetku zadavatele umístěných v areálech nemocnic Liberec a Turnov. Dále pak montáž a následné zajištění pronájmu a zásobování plynem jednoho zásobníku v areálu nemocnice Frýdlant. Minimální technické požadavky na tento pronajímaný zásobník jsou ...
Dodávka materiálu pro sušárnu čistírenských kalů a její příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku součástek a komponent, které budou sloužit pro realizaci sušárny čistírenských kalů a jejího příslušenství. Sušárna čistírenských kalů slouží k redukci obsahu vody obsažené v původních surových kalech na výstupu z odstředivky nebo kalolisu.
Dodávky dřevěných pražců
Účelem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem veřejné zakázky je dodávka dřevěných pražců, a to dle specifikace a v rozsahu uvedeném zejména v přílohách závazného návrhu rámcové dohody, který tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace (dostupné na ...
Dodávky tabulek registračních značek
Předmětem veřejné zakázky je: a) výroba a dodávání tabulek registračních značek (dále též „Tabulky RZ“) na silniční motorová vozidla, zvláštní vozidla a přípojná vozidla; b) označení Tabulek RZ pro účely balení a následná distribuce Tabulek RZ, to vše v rozsahu, za podmínek a v souladu s Rámcovou smlouvou o dílo „Dodávky tabulek registračních ...
Průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů
1. Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky medicinálních, technických a speciálních plynů včetně kapalného medicinálního kyslíku (dále také „zboží“) dle jednotlivých objednávek zadavatele a dlouhodobý pronájem tlakových lahví. Bližší specifikace včetně orientačního množství je uvedena ve formuláři Cenová nabídka v příloze č. 1. ...
Dodávka medicinálnych plynov a súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je dodávka medicinálneho kyslíka a syntetického medicinálneho vzduchu, vrátane dopravy na miesto plnenia a súvisiacich služieb (vykládka, nakládka, ADR poplatok, rozvoz na určené odberné miesta a pod.) a nájmu zásobníkov počas trvania rámcovej dohody.
Dodávky technických a kalibračních plynů pro FAPPZ ČZU
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technických a kalibračních plynů pro FAPPZ ČZU. Na předmět plnění bude uzavřena rámcová smlouva s jedním účastníkem dle § 131 zákona, a to na dobu 48 měsíců.
RCX 1910 Dodávky kapalného dusíku pro pavilony A29SB a A29
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalného dusíku pro potřebu centra Recetox Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity po dobu 4 let. Součástí dodávky bude i nájem technických zařízení sloužících pro uskladnění a distribuci dusíku (včetně 3 ks zásobníků) a zařízení pro přeměnu kapalného dusíku na dusík plynný (odpařovací stanice), plnícího ...
Dodávky technických plynů pro VŠCHT Praha
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky technických plynů, redukčních ventilů a bezpečnostního materiálu, pronájem příslušných tlakových lahví, poskytnutí systému evidence tlakových láhví a školení pracovníků Zadavatele v oblasti BOZP, a to dle aktuálních potřeb Zadavatele a za podmínek stanovených v rámcové dohodě uzavřené s vybraným ...
Plyny a pronájem tlakových láhví
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky plynů – medicinálních, technických a zvláštních plynů včetně pronájmu tlakových láhví, kapalného dusíku a argonu (dále jen „zboží“) v mobilních kontejnerech o objemu 230 l, Dewarových nádobách o objemu 25–50 l. Mobilní zásobníky a Dewarovy nádoby jsou vlastnictvím zadavatele. Dodávky plynů, na základě ...