Interiérové vybavenie izieb v ŠD Nová Doba
Predmetom zákazky je dodávka interiérového vybavenia izieb nachádzajúcich sa v Študentskom domove Nová Doba SPU v Nitre. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných pokladoch.
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN III
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela - interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je interiérové vybavení pro stavbu „Vědecká knihovna Olomouc - stavební úpravy objektu Červeného kostela“.
Dynamický nákupní systém na pořizování nábytku pro Nemocnici Nymburk s.r.o.
Účelem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) pro zajištění dodávek běžného, obecně dostupného kancelářského i domácího nábytku vč. sedacího a jídelního vybavení a drobných doplňků Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky běžného, obecně dostupného kancelářského vybavení ordinací a ...
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
NNP Moravská Třebová - Vybavení - zdravotnická technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského nábytku, zdravotnického nábytku, zdravotnické technologie a zdravotnického vybavení pro Nemocnici následné péče Moravská Třebová. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do šesti samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Nábytek do kabinetů pedagogů
Dodávka nábytku a vybavení do kabinetů pedagogů.
Nábytok na vybavenie kancelárií a kuchyniek PF UPJŠ
Predmetom zákazky je dodanie nábytku, vrátane súvisiacich služieb: dovoz, vynesenie, vyloženie dojednotlivých miestností, vybalenie, montáž aj v prípade dodania tovaru vdemonte, umiestnenie jednotlivých druhov nábytku vmiestnostiach verejného obstarávateľa/kupujúceho aodstránenie a likvidácia obalového materiálu. Farebný odtieň jednotlivých ...
Vybavení Orlickoústecké nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru nového centrálního urgentního příjmu Orlickoústecké nemocnice.
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Posuvný regálový systém registratúry ÚVN
Vybavenia do odborných učební a laboratórií - Robotika
Predmetom zákazky je nákup vybavenia do odborných učební a laboratórií Stredná odborná škola polytechnická ,SNP 2 , Zlaté Moravce, ktoré pozostáva z nákupu nových zariadení, dopravy, montáže, nastavenia, testu funkčnosti, zaškolenia personálu a záručného servisu.
Modernizace infrastruktury ZŠ T. G. Masaryka Lomnice nad Popelkou - vybavení, část 1 - Nábytek
Předmětem veřejné zakázky je modernizace 4 odborných učeben (přírodopis, chemie, pracovní činnosti a polytechnické činnosti), fyzikálně chemické laboratoře, 5 dílen (dřevodílna, pracovní činnosti, polytechnická, kovovýroba a cvičná kuchyňka), 2 specializovaných jazykových učeben, otevřeného prostoru auly a zázemí učeben (sklady pomůcek a odborné ...
Infrastruktura ZŠ - ZŠO, Ostrčilova 10 - Inovace - nábytek a vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, včetně montáže a dopravy nábytku a vybavení kuchyňky pro základní školu Ostrčilova 10.
Obstaranie technického vybavenia pre SOŠ technickú
Predmetom zákazky je obstaranie technického vybavenia. Dodávka je zameraná na vybavenie odborných učební školy podľa podrobnej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Podrobnosti o jednotlivých položkách sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka interiérového vybavení ZŠ Dolní Chabry
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek dodavatele provést na svůj náklad a nebezpečí pro zadavatele výrobu, dodávku a montáž nového, nepoužitého nábytku na míru v objektu ZŠ Dolní Chabry v rámci 11 samostatných místností_tříd pro 1. stupeň. Podrobnější specifikace a požadavky na nový nábytek je součástí příloh č. 1 a 3 návrhu smlouvy.
Výroba, dodávka, montáž a instalace nábytku na míru pro administrativní budovu Zadavatele
výroba kancelářského nábytku na míru, zajištění jeho dodávky, montáže a instalace do prostor administrativní budovy v souladu s Přílohou č. 1 této ZD, včetně likvidace odpadů a obalového materiálu souvisejícího se splněním jednotlivých dodávek a včetně předání požadovaných dokladů k dodávce, dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody. ...
Dům přírody Brd expozice
Předmětem VZ je výroba a dodání vnitřních a vnějších prvků expozice Dům přírody Brd, dále jejich dopravy do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu.
Do odborných učeben bez bariér - 5. ZŠ Šumperk - nábytek
Předmětem plnění je výroba, dodávka a montáž nábytku do odborných učeben v ZŠ Vrchlického 22, Šumperk. Jedná se o vybavení nábytkem jazykové učebny, učebny fyziky a robotiky. Součástí dodávky je osazení nábytku na určené místo a provedení potřebných otvorů a prostupů pro IT technologie.
Jízdárna Tachov - Světce - dodávka mobiliáře
Předmětem veřejné zakázky jsou interiérové úpravy stávajícího objektu Jízdárny v Tachově - Světcích, který je národní kulturní památkou.
Interiérové vybavenie pre Coworkingové centrum
Predmetom zákazky je dodávka zariadenia (nábytok, biela technika a pod.) pre Coworkingové centrum SPU v Nitre. Podrobnejší opis predmetu zákazky viď. v časti B.2 a prílohy č. 8 súťažných podkladov
Domy pro sociální účely - dodávka nábytku a vybavení pro objekty Jandova a Sodná/Vývozní
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka, montáž, umístění a případné odzkoušení nábytku a dalšího vybavení a zařízení dle kvalitativních a kvantitativních požadavků uvedených v této zadávací dokumentaci.
Zhotovenie atypických prvkov – vitrín a mobilného pultu, závesného systému
Predmetom zákazky je zhotovenie atypických prvkov vitrín a mobilného pultu, závesného systému a inštalačných prvkov podľa projektu nová stála expozícia v Thurzom dome na 2. a 3. nadzemnom podlaží, v celkom počte sklenené vitríny 90ks, závesný systém 113 ks, mobilný pult 1ks. Vitríny pre uloženie zbierkových predmetov sú podľa projektu rozdelené ...
NKP SZ Telč - Výroba, dodání a montáž výstavního fundusu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výstavního fundusu pro stálé expozice ve 2.NP Jižního paláce a v 1. a 2.NP sýpky pivovaru v současné době rekonstruovaného objektu SZ Telč dle zpracované projektové dokumentace. Dodávka výstavního fundusu zahrnuje: a) výrobu výstavního fundusu, vitrín a skleněných prvků, (dále jen „fundus“ nebo ...
Rekonstrukce odborných učeben, ZŠ kpt. Jaroše Trutnov - výběr dodavatele nábytku
Předmětem této veřejné zakázky je vybavení osmi učeben školním nábytkem vhodným pro tyto prostory.