Cisterciácký klášter Plasy - Obnova opatské rezidence
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba kopií historického mobiliáře a nákup provozního mobiliáře na nově budovanou prohlídkovou trasu v bývalé opatské rezidenci a později Metternichovském zámku v areálu kláštera Plasy. Výroba a nákup jsou součástí realizace obnovy kláštera opatské rezidence, podpořené z Integrovaného regionálního operačního ...
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Modernizácia odborného vzdelávania v SŠ Kysucké Nové Mesto
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia učební školy špecializovanými zariadeniami.
UTB - rekonstrukce a modernizace objektu U7 - interiérové vybavení - nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení stavby v rozsahu podle PROJEKTU a dokumentu „Podrobné popisy jednotlivých prvků“, který je součástí zadávací dokumentace. Jedná se o nábytek a související vybavení.
LFP-U2 vybavení - opakovaná VZ - sedací nábytek - šatny a sklady
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a instalace nábytku do kanceláří, učeben a dalších místností nově budovaného objektu zadavatele UniMeC II.
Interiérové vybavení knihovny v Rožnově pod Radhoštěm
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky interiérového vybavení pro stavb knihovny v Rožnově pod Radhoštěm č.p. 519. CPV 39110000-6 39150000-8
Modernizace velkého sálu - tribuna/elevace/stupňovité teleskopické hlediště, elektrické ovládání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elevace, stupňovité teleskopické hlediště, elektrické ovládání, otevírání, zavírání, posun. Počet sedadel 199, jejich demontáž, opětovná montáž na novou elevaci. Stupňovitá teleskopická elevace musí obsahovat elektromotor s dálkovým ovládáním, otevíráním, zavíráním a posunem. Nosná ocelová konstrukce, povrchová ...
Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí.
Dodávka a montáž kuchynských liniek
Dodávka a montáž kuchynských liniek do zariadenia opatrovateľských služieb v Krásne nad Kysucou: - Kuchynská linka dľ. 3440mm so spotrebičmi ( drez nerezový s okap. plochou, indukčná doska s 4 miestami na varenie, digestor, chladnička, rúra na pečenie) - 1ks -Kuchynská linka dľ. 4050mm bez spotrebičov - 2 ks Verejný obstarávateľ požaduje ...
Dodávka konferenčních židlí
Dodávka konferenčních židlí v souladu s technickou specifikací zadavatele.
Presné modely
Predmetom zákazky je dodávka vnútorného vybavenia učební školy špecializovanými zariadeniami. Verejný obstarávateľ rozdelil predmet zákazky na 8 časti za účelom umožnenia účasti čo najväčšieho počtu uchádzačov.
Dodávka nábytkového vybavení - novostavba mateřské školy v Semilech
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytkového vybavení pro objekt novostavby mateřské školy, které je přesně specifikováno v příloze č. 1 této zadávací dokumentace - Projektová dokumentace, jejíž součástí je i položkový rozpočet. Jedná se především o židle, lavice, stěny, skříně, botníky a jiné. Projekt je spolufinancován ...
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Kulturní centrum v Rožnově pod Radhoštěm - část 05 - Hlediště
Předmětem části 05 veřejné zakázky je dodávka hlediště - teleskopické tribunové sekce s elektrickým ovládáním - pro novostavbu Kulturního centra v Rožnově pod Radhoštěm.
Dodávka IT vybavení a vybavení pro výuku odborných předmětů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka počítačů, projektorů, tiskáren, kalkulátorů, prezentérů a přepínačů, svářeček optických vláken, lamaček optických vláken, síťového analyzátoru a síťového testeru, vybavení pro kybernetickou laboratoř, nábytku, nářadí, zařízení pro 3D tisk, robotiky, knih a her v množství a technické specifikaci uvedené v ...
Kulturní centrum v Rožnově pod Radhoštěm - část 06 - Vnitřní vybavení
Předmětem části 06 veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení pro novostavbu Kulturního centra v Rožnově pod Radhoštěm.
Interiérové vybavení lékárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodání nábytku (nábytek na míru a sedací nábytek) do lékárenského provozu zadavatele včetně jeho montáže dle specifikace předmětu plnění uvedené v zadávací dokumentaci k VZ zveřejněné na profilu zadavatele.
Nákup dreveného nábytku pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je dodanie dreveného nábytku - kancelárskych, konferenčných a jedálenských stolov, kontajnerov ku kancelárskym stolom, skríň a vešiakových stien v zmysle opisu predmetu zákazky, ktorý tvorí časť B.1 súťažných podkladov.
Dodávka regálových panelových stěn stálé expozice UPM v Praze
Předmětem zadávacího řízení je dodávka regálových panelových stěn pro stálou expozici ve výstavních sálech objektu historické budovy Uměleckoprůmyslového musea v Praze pořizované v rámci akce IZ „Zřízení stálých expozic v historické budově UPM“, ev. č. 134V124000012 a dle specifikace, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Regálové ...
Uherskohradišťská nemocnice a.s. - Rekonstrukce objektu 14 - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro rekonstruovaný objekt 14 Uherskohradišťské nemocnice, a to zejména židlí, křesel, lavic, sedaček, stolů, skříní a skříněk, věšáků apod.
Rámcová dohoda na dodávky kancelářského nábytku pro VoZP ČR
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude zajišťovat dodávku kancelářského nábytku dle potřeb Zadavatele. Technický popis nábytku je uveden Příloze č. 1 závazného vzoru Rámcové dohody.
Dodávka posuvných regálů
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace 18 ks posuvných regálů na stávající kolejiště, dodání a instalace 4 ks posuvných regálů včetně montáže, dodání 7,5 m kolejiště s mechanickým posuvem a demontáž 2 ks stávajících regálů v budově Zeměměřických a katastrálních úřadů v Praze 8 - Kobylisích. Nedílnou součástí dodávky je přesné zaměření ...
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Odlehčovací služba, Honkova ul., Hradec Králové - sedací a zahradní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž sedacího a zahradního nábytku do pokojů a společných prostor budovy odlehčovací služby, který je blíže specifikován v zadávací dokumentaci uveřejněné včetně příloh na profilu zadavatele.
LFP - U2 vybavení - Vybavení vyšetřoven a pitevního traktu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace kancelářského a laboratorního nábytku a dodávka a instalace nerezového vybavení pitevny v nově budovaném objektu zadavatele UniMeC II.