FN Motol - Termoregulační jednotka
Dodávka termoregulační jednotky pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol.
Přístroj ultrazvukový - echokardiograf
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka ultrazvukového přístroje - echokardiografu pro IV. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Infuzní technika
Předmětem plnění této VZ jsou opakované průběžné dodávky lineárních dávkovačů, infuzních pump a dokovacích stanic pro FNB, a to na základě jednostranných pokynů FNB v průběhu období 48 měsíců po sobě jdoucích dle Přílohy č. 5 ZD a v souladu se zadávacími podmínkami a dále zaškolení dvou techniků oddělení biomedicínského inženýrství FNB pro ...
Dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky autotransfuzních setů pro systém automatického převodu AutoLog pro potřeby ústavní péče IKEM. Zadavatel předpokládá odběr 696 ks za dobu plnění zakázky, tj. za 48 měsíců.
Nitrooční čočky II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek nitroočních čoček II pro Nemocnici Na Homolce.
Fixační systém pro kraniotomii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek fixačního systému pro kraniotomii pro Nemocnici Na Homolce.
Implantabilní EKG záznamníky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek implantabilních EKG záznamníků pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Dodávky aspiračních katétrů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních katétrů pro potřeby FN Motol.
Ultrazvukový přístroj nejvyšší výkonnostní kategorie
4. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY • Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka ultrazvukového přístroje nejvyšší výkonnostní kategorie pro Trombotické centrum Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Elektrofyziologický katétr diagnostický multipolární pro navigační systém CARTO
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky elektrofyziologických katétrů určených pro zajištění diagnostiky a léčby poruch srdečního rytmu pro potřeby Kardiologické kliniky 2. LF UK a FN Motol, a to na základě průběžných dílčích objednávek po dobu 48 měsíců.
FN Motol - Droplet digital PCR systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka droplet digital PCR (polymerase chain reaction) systému.
FN Motol - Zakázkové prodlužovací sety k i.v. aplikaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových prodlužovacích setů k i.v. aplikaci sloužících pro aplikaci cytostatik pro Kliniku dětské hematologie a onkologie2. LF UK a FN Motol, v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, a to na dobu neurčitou.
FN Motol - Zvukové procesory ke kochleárním implantátům výrobce Cochlear
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zvukových procesorů ke kochleárním implantátům výrobce Cochlear pro Kliniku ušní, nosní, krční 2. LF UK a FN Motol a pro Kliniku otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku 1. LF UK a FN Motol, v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami, a to na dobu ...
REACT-EU-98-Mimotělní oběh
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks mimotělních oběhů vč. příslušenství pro II. chirurgickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; blíže viz zadávací dokumentace. Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 98. Výzvy Integrovaného regionálního operačního programu z projektu VFN Praha-Obnova a rozvoj přístrojové techniky pro ...
FN Motol - Dodávka sekvenačních souprav pro vyšetřování na přístrojích MiniSeq, MiSeq, NextSeq
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky sekvenačních souprav pro potřeby FN Motol, a to na základě průběžných dílčích objednávek po dobu 24 měsíců.
Ohřívací jednotka pro ECMO
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka ohřívací jednotky pro ECMO pro II. chirurgickou kliniku, Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Bezpečnostně technické kontroly /BTK/ rozvodů mediplynů
Předmětem plnění VZ je zajištění bezpečnostně technických kontrol (dále jen „BTK“) rozvodů medicinálních plynů a to 1x ročně (průtokoměry, vakuové ventily, redukční ventily, lékařské panely, lůžkové rampy, tubusy, ventilové skříně) ve všech odděleních zadavatele včetně elektrorevizí tubusů (stativů) a lůžkových ramp (zdrojových mostů).
Dodávky SZM - Dodávky systému krátkodobé katétrové srdeční podpory
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění (dále jen Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky systému krátkodobých katétrových srdečních podpor, které jsou určené k léčbě pacientů ...
Monitor hemodynamiky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks monitorů hemodynamických parametrů s možností kontinuálního invazivního měření srdečního výdeje a oxymetrie venózní krve pomocí Swan-Ganzova katétru a možností kompletních výpočtů hemodynamických parametrů (dále též „zařízení“ nebo „přístroje“) vč. zajištění záručního a následného pozáručního servisu. ...
Obnova angiografického systému pro multifunkční katetrizační pracoviště Nemocnice Na Homolce
Dodávka, instalace a uvedení do provozu angiografického systému pro multifunkční katetrizační pracoviště včetně příslušenství a s tím souvisejících stavebních a instalačních prací a dodávka a instalace vybavení prostor tvořících funkční celek s pořizovaným přístrojovým vybavením a záruční a pozáruční servisní zabezpečení provozu přístroje po dobu ...
Dodávka endoskopů
Dodávka HD+ videogastroskopu, 2 ks HD+ videokolonoskopu a HD+ ultrazvukového lineárního gastroskopu k doplnění stávajícího endoskopického pracoviště.
Laparoskopická věž 4K s modulem ICG
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka 1 ks laparoskopické věže včetně příslušenství pro Chirurgickou kliniku, Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, - dodávky jednorázového spotřebního materiálu dle potřeb zadavatele na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na dobu 4 let, - dodávky ...
FN Motol - Dodávky implantabilních epizodních záznamníků EKG včetně příslušenství II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních epizodních záznamníků EKG včetně příslušenství pro FN Motol.
Implantabilní kardiovertry - defibrilátory
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek implantabilních kardiovertrů - defibrilátorů pro Nemocnici Na Homolce.
Operační mikroskop 2 ks - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 2 ks operačních mikroskopů pro Oční kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.