Postupné dodávky spotřebního materiálu pro podávání enterální výživy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k podávání enterální výživy a bezplatná zápůjčka příslušné technologie v počtu 60 ks enterálních pump včetně příslušenství a to pro hospitalizované pacienty, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími ...
FN Motol - Kochleární implantáty
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kochleárních implantátů na dobu neurčitou. Součástí předmětu plnění je zajištění nepřetržité technické podpory a servisu na území České republiky, a to především v oblasti zajištění programování procesorů, peroperačních měření a řešení náhlých technických komplikací.
Videogastroskop terapeutický
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka videogastroskopu terapeutického pro IV. Interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávky elektrospotřebičů, germicidních lamp a zdravotnických kabelů
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejich částí jsou dodávky elektrospotřebičů, germicidních lamp a zdravotnických kabelů v nepřetržitém režimu pro zajištění zásobování jednotlivých pracovišť zadavatele v závislosti na jejich aktuálních provozních potřebách, a to včetně dopravy na místo určení po dobu 48 měsíců.
Zdravotnický materiál pro SOST II
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopnosti SOST (Special Operations Surgical Team) při poskytování odborné zdravotní péče v polních podmínkách.
FN Motol - Videoendoskopická sestava
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videoendoskopické sestavy se systémem umělé inteligence pro Pediatrickou kliniku 2. LF UK a FN Motol. Součástí předmětu plnění je dále zaškolení personálu a techniků OBMI FN Motol na použití, údržbu, čištění a základní servis a sterilizaci přístroje.
Dodávky SZM - Dodávky transkatétrové mitrální chlopně
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky transkatétrové mitrální chlopně pro potřeby ústavní péče IKEM. (dále jen „Zdravotnické prostředky“ nebo též „Zdravotnický ...
Dodávky stentů pro radiologii
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky stentů pro radiodiagnostickou kliniku FNB, a to v souladu se zadávacími podmínkami.
Stentgrafty pro oddělení RDG II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek stentgraftů pro oddělení RDG II pro Nemocnici Na Homolce.
Rehabilitační vybavení
Dodání rehabilitačního vybavení dle přiložené výzvy.
FN Motol - Dodávky systémů zajištění léčby hydrocephalu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky systémů pro zajištění léčby hydrocephalu pro potřeby Neurochirurgické kliniky dětí a dospělých 2. LF UK a FN Motol.
Postupné dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro kombinované operace
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro operace předního a zadního segmentu oka pro Oční kliniku 1. LF UK a ÚVN v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Předmětem plnění VZ je dále bezplatná výpůjčka 2 ks mikrochirurgických jednotek pro kombinované operace oka pro potřeby Ústřední ...
Dodávky SZM - Dlouhodobá mechanická srdeční podpora HeartMate 3
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to dodávky implantabilních kitů pro dlouhodobou mechanickou srdeční podporu na podporu levé komory srdeční.
Skiaskopický systém pro neinvazivní diagnostiku a endoskopické výkony
Pořízení nového skiaskopického systému pro neinvazivní diagnostiku a endoskopické výkony na Pracovišti radiodiagnostiky a intervenční radiologie ZRIR v souladu s požadavky uvedenými v technické specifikaci zadávací dokumentace; v realizaci nezbytných stavebních a ostatních úprav potřebných pro montáž a instalaci nového přístroje, a drobných ...
Gastroskopické stenty II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek gastroskopických stentů II pro Nemocnici Na Homolce.
CT - skener - přístroj s příslušenstvím
Dvouzdrojový spektrální CT skener s novou technologií detekce, s tzv. "photon-counting detektory" - detektory s přímou konverzí a umožňujícími odlišení fotonů různých energií pro spektrální zobrazení. U CT skeneru je požadován dostatečný výkon (a s tím související tepelná kapacita a rychlost chlazení) a rychlost skenování pro vyšetření srdce s ...
Operační mikroskopy pro neurochirurgické sály NNH
Dodání a instalace zdravotnických přístrojů - 2 ks operačních mikroskopů, zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti (8 let) a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu potřebného pro jejich provoz.
Vrtáky plně kompatibilní se systémem MIDAS IPC
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek vrtáků plně kompatibilních se systémem MIDAS IPC pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky spotřebního materiálu k insuflátoru Aesculap PG150
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro insuflátoru Aesculap PG150, který je v majetku NNH, pro oddělení centrální HMOS, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
ÚVN - VoFN Praha - Zdravotnická technika IV - obnova
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i uvedení zařízení do provozu.
ÚVN - VoFN Praha - rozšíření radiochirurgického ozařovače CyberKnife M6 - nákup
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení pro rozšíření funkcí stávajícího radiochirurgického ozařovače CyberKnife M6 pro radioterapii prostaty, plic a GIT pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha včetně pozáručního servisu.
Dodávka spotřebního materiálu včetně bezplatné výpůjčky insuflátoru pro robotickou operativu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu včetně bezplatné výpůjčky insuflátoru pro robotickou operativu na oddělení cévní chirurgie NNH, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
ÚVN - VoFN Praha - Zdravotnická technika - část 2 - nákup, SN - nástroje, chirurgická síta II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha. Zařízení musí být nové, nerepasované, nepoužité a musí splňovat veškeré technické parametry tak, jak jsou detailně vymezeny v zadávací dokumentaci,resp. dílčích zadávacích dokumentacích pro každou část VZ, ...
Ortopedický navigační systém vč. postupných dodávek implantátů kolenního kloubu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnické techniky „ortopedického navigačního systému“ pro potřeby ÚVN včetně kompletní instalace dodávaného zařízení, jakož i uvedení zařízení do provozu. Zařízení musí být nové, nerepasované, nepoužité a musí splňovat veškeré technické parametry tak, jak jsou detailně vymezeny v zadávací dokumentaci ...
Přístroje pro gastroenterologii
Předmětem VZ jsou dodávky: 1 ks videogastroskopu 4K a 1 ks procesoru 4K a 1 ks videokolonoskopu a 1 ks medicínského monitoru pro pracoviště gastroenterologických metod, vč. zajištění záručního a následného pozáručního servisu. Požadované přístroje umožňují vzhledem ke 4K zobrazovací metodě lepší charakterizaci časných nádorů zažívacího traktu či ...