FN Motol - Chirurgické nástroje ke generátoru GEN11 II
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky chirurgických nástrojů ke generátoru GEN11, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Vnitřní vybavení SOJ Parmská 390
Předmětem zakázky je dodávka vnitřního vybavení (nábytku a speciálního zdravotnického vybavení) do prostor přístavby SOJ (sociálně-ošetřovatelské jednotky) Parmská 390, a to včetně dopravy, montáže a zprovoznění, popř. zaškolení obsluhujícího personálu)
Stentgrafty pro oddělení RDG
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek stentgraftů pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Elektrofyziologické katétry včetně příslušenství pro navigační systém CARTO
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky elektrofyziologických katétrů včetně příslušenství určených pro zajištění diagnostiky a léčby poruch srdečního rytmu pro Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol.
Dodávky SZM pro zařízení na patogen inaktivaci plazmy
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k zařízení na patogen redukci (patogen inaktivaci) transfuzních přípravků Mirasol Pathogen Reduction System, který je vlastnictvím zadavatele, pro potřeby Oddělení hematologie a krevní transfuze ÚVN v souladu se zadávacími podmínkami. S ohledem na řádný provoz a ...
Dodávky SZM - Transkatetrová aortální, biologická, samoexpandabilní chlopeň s repozicí
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to dodávky setů aortální chlopně biologické, určené pro transkatetrovou implantaci, samoexpandabilní s ...
FN Motol - Dodávky katetrizačních chlopní samoexpandibilních pro implantaci do aortální pozice
Dodávky katetrizačních chlopní samoexpandibilních pro implantaci do aortální pozice s mechanicky řízeným uvolňováním
Dodávky ZP- odběrové soupravy pro přístrojovou plazmaferézu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 200 ks originálních odběrových souprav pro přístrojovou plazmaferézu: - z toho 6 800 ks souprav určených pro výrobu plazmy pro průmyslové zpracování - a 400 ks souprav určených pro výrobu plazmy pro klinické použití (uzavřené soupravy) Nedílnou součástí veřejné zakázky je bezplatné zapůjčení a ...
FN Motol - Systém pro měření aktivovaného koagulačního času z plné krve III
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro měření heparinových hodnot z plné krve pacienta (ACT - aktivovaný koagulační test).
Biologická cévní protéza II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek biologické cévní protézy II pro Nemocnici Na Homolce.
Pozáruční servisní služby na přístroj CT - plánovací
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování kompletních pozáručních servisních služeb autorizovaným servisním střediskem pro přístroj CT, tj. zařízení umístěné na Radiodiagnostickém oddělení, které je ve vlastnictví zadavatele po dobu 5 let ode dne účinnosti Servisní smlouvy.
Nitrooční čočky
Předmětem VZ jsou průběžné dílčí dodávky nitroočních čoček pro Oční oddělení Nemocnice na Homolce, a to formou konsignačního skladu, po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka nábytku a vybavení pro Pavilon CH3
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání nábytku včetně atypického nábytku a jiného vybavení vnitřních prostor do novostavby Pavilonu CH3 v Ústřední vojenské nemocnici - Vojenské fakultní nemocnici Praha, a to včetně nakládky, dopravy, vykládky a kompletní montáže.
Monitorovací systémy
Dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorů vitálních funkcí a centrálních stanic a monitorů včetně zabezpečení záručního a pozáručního servisu provozu přístrojového vybavení po dobu jeho předpokládané životnosti, tedy po dobu 8 let.
FN Motol - Dodávky implantabilních neurostimulačních systémů pro léčbu bolestivých stavů
Dodávky implantabilních neurostimulačních systémů pro léčbu bolestivých stavů
Dodávky kardioverterů - defibrilátorů včetně příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to kardioverterů - defibrilátorů včetně příslušenství pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní ...
Dodávky kardiostimulátorů včetně příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakované dodávky zdravotnického materiálu ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to kardiostimulátorů včetně příslušenství pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice ...
BTK, servis a baterie k defibrilátoru Corpuls
Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku do následujících samostatných částí: a) Část 1 - Baterie k defibrilátorům Corpuls Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na postupné dodávky baterií k defibrilátorům Corpuls3 a Corpuls3 SLIM. Tyto defibrilátory v současné době používá ZZS HMP při ...
Spotřební materiál pro automatický izolátor nukleových kyselin
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu pro automatický izolátor ZyBio EXM3000, který je v majetku NNH, jedná se o izolační kity po 32 ks vzorků v sérii nebo pro 1 vzorek pro Nemocnici Na Homolce, Laboratoř molekulární diagnostiky dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne ...
FN Motol - Dodávky lékových koronárních stentů pro Kardiologickou kliniku VI
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lékových koronárních stentů (DES) určených k vyztužení a zajištění průchodnosti koronárních cév pro Kardiologickou kliniku FN Motol.
Dodávky SZM - Léčebné aferézy
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to léčebných aferéz, potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele.
Plazmový sterilizátor II
Dodávka a instalace nového plazmového sterilizátoru, zajištění záručního a pozáručního servisu na dobu předpokládané životnosti přístroje (10 let) a zabezpečení průběžných dodávek spotřebního materiálu potřebného pro provoz přístroje po dobu 10 let.
Srdeční záplaty
zabezpečení průběžných dílčích dodávek srdečních záplat pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu 48 měsíců.
Veterinární pracoviště - přístrojové vybavení - nákup
Předmětem veřejné zakázky je pořízení veterinárního vybavení pro pracoviště specializované péče provádějící diagnostickou a léčebnou péči u zvířat vojenské správy v rezortu MO.
Sonovideogastroskop s propojovacím kabelem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu sonovideogastroskopu s propojovacím kabelem pro oddělení gastroenterologie.