Dodávky SZM - ICD přístroje třídy D
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to ICD přístroje třídy D - přístroje s dlouhou garantovanou životností baterie a možností monitorace spánkové apnoe. Zadavatel předpokládá odběr cca 380 ks za dobu plnění zakázky, tj. za ...
Bioluminiscenční a fluorescenční zobrazovací systém
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístroje pro optické zobrazování fantomů a laboratorních potkanů a myší pomocí bioluminiscenčního a fluorescenčního zobrazování in vivo včetně zajištění záručního a následného pozáručního servisu.
Frézy a vrtáky plně kompatibilní se systémem ELAN 4
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek fréz a vrtáků plně kompatibilních se systémem ELAN 4 pro oddělení neurochirurgie včetně všech nákladů spojených s dodávkou zboží na místo plnění (doprava, balení, manipulační poplatky apod.) pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí ...
FN Motol - Zakázkové angiografické sety pro KKVC pro dospělé
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových angiografických setů pro dospělé pro Kliniku kardiovaskulární chirurgie 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy-Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Systém pro in vivo fenotypizaci metabolismu malých laboratorních hlodavců
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace nového a dosud neužívaného rentgenového kostního denzitometru pro veterinární výzkumné účely, který je určen k měření hustoty kostní hmoty a složení těla malých a středně velkých zvířat.
ORL vyšetřovací jednotka 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 4 kusů ORL vyšetřovacích jednotek pro oddělení otorinolaryngologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka 4K artroskopické sestavy, spotřebního materiálu a poskytování servisu
Předmětem této VZ je dodávka jednoho kusu 4K artroskopické sestavy, včetně příslušenství, tj. uvedení dodaného zařízení do provozu, zaškolení zaměstnanců zadavatele, zajištění záručního a pozáručního servisu po dobu životnosti zařízení (96 měsíců), provádění bezpečnostně technických kontrol zařízení a zajištění dodávky spotřebního zdravotnického ...
Ultrazvukové přístroje pro NNH
Dodávka přístrojového vybavení, jeho záruční a pozáruční zajištění po dobu jeho předpokládané životnosti.
Katetr pro teplotou řízenou ablaci
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katetrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
FN Motol - Linka na vyšetření zorného pole
Dodávka linky na vyšetření zorného pole
Dialyzační přístroje
Dodávka, instalace a uvedení do provozu 8 ks dialyzačních přístrojů, zabezpečení jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané životnosti, tedy po dobu 8 let a zabezpečení průběžných dodávek spotřebního materiálu k přístrojům po dobu jejich předpokládané životnosti.
Přístroj na perfuzi ledvin II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks přístroje na perfuzi ledvin s příslušenstvím - 3 kusy adapteru pro kliniku transplantační chirurgie (KTCH) - operační sály.
Ultrazvukový přístroj s laparoskopickou sondou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového diagnostického systému včetně 5 (pěti) UZ sond, kompatibilního se stávajícími sondami uvedenými v příloze zadávací dokumentace, včetně zajištění servisu na dobu neurčitou (na dobu „životnosti“ přístroje).
Dodávka operačních nástrojů pro gynekologicko-porodnickou kliniku
Dodávka operačních nástrojů pro potřeby Gynekologicko-porodnické kliniky zadavatele.
Dodávky RTG techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových RTG přístrojů, včetně příslušenství a softwaru - blíže viz ZD
Implantabilní kardiostimulátory III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek implantabilních kardiostimulátorů III pro Nemocnici Na Homolce.
FNKV - operační mikroskop
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu operačního mikroskopu špičkové kvality pro veškeré typy mikrochirurgických zákroků a pro výukové účely v oftalmologii podle specifikace obsažené v této zadávací dokumentaci pro Oftalmologickou kliniku zadavatele.
Servisní služby pro analytické přístroje
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v poskytování servisní podpory v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci pro 4 typy analytických přístrojů výrobce Agilent Technologies ve vlastnictví zadavatele, a to na základě servisní smlouvy uzavřené na dobu neurčitou. Poskytováním servisní podpory pro analytické přístroje dodavatelem se ...
FN Motol - Dodávky samoexpandibilních stentů kompatibilních s 0,035´´
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky samoexpandibilních stentů kompatibilních s 0,035´´ vodiči k vyztužení a zajištění průchodnosti cév pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol.
FN Motol - Dodávky implantabilních kardiovertrů - defibrilátorů včetně příslušenství VI
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky implantabilních kardiovertrů - defibrilátorů (ICD) určených k zajištění léčby srdečních arytmií a prevence náhlé srdeční smrti pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Dodávka spotřebního materiálu, bezplatné zapůjčení 1 kusu přístroje pro odběr vzorku potu
Předmětem plnění veřejné zakázky je bezplatná výpůjčka 1 kusu nového a zcela funkčního přístroje pro odběr vzorku potu k diagnostice cystické fibrózy včetně příslušenství (sada elektrod s kabelem, dispenzoru s tuhou jehlou, kleští, sady řemínků pro kolektor a elektrody apod.) a vč. bezplatného zajištění autorizovaného servisu, periodických kontrol ...
FN Motol - Inkubátor s kontinuálním monitoringem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka inkubátoru s kontinuálním monitoringem (time-laps systém). Součástí dodávky je bezplatné zajištění instalace a zprovoznění systému vč. spotřebního materiálu nutného ke zprovoznění a fungování systému, instruktáž, servis, preventivní prohlídky a pravidelné kalibrace a validace systému v záruční době.
Analýza vyšetření bioptických vzorků transplantovaných orgánů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění analýz bioptických vzorků včetně dodávek diagnostik/spotřebního materiálu na jednotlivé analýzy vzorků, zajištění softwarového vybavení k analýze vzorků, včetně zaškolení pověřených osob zadavatele.
FN Motol -Zakázkové prodlužovací sety k i.v. aplikaci II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových prodlužovacích setů k i.v. aplikaci sloužících pro aplikaci cytostatik.
Intervenční kardiologie II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro intervenční kardiologii II pro Nemocnici Na Homolce.